Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Happy uka, unde l-ai gasit pe Iosup liber - ca la CMU mi s-a spus ca nu sunt locuri, azi cred ca am luat toate clinicile la rand...

Buna!
Pe dl dr Iosup l-am gasit la Centrul Medical Fortis. Daca vrei iti dau nr de tel . Eu mi-am facut programarea pt 15 mai pe 2 aprilie cand am fost la primul echo..si am vazut paginile aproape goale in agenda asistentei, cel putin pe 15 mai am ales eu singura ora la care vreau sa vin ..mi se pare ciudat ca nu ai gasit,in acelasi timp imi pare rau
Eu zic sa mai insisti, poate anuleaza cineva,am observat ca asistenta suna incontinuu pt confirmarea programarilor..

Am si eu o veste buna : astazi am simtit pentru prima oara miscarile printesei mele ..sunt atat de fericita ..acum ascultam muzica si parca-parca iar o simt...ii place Gun's & Roses se pare

Va pup si o seara linistita!
Uka, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seare fetelor ...greu e sa mai tina cineva pasul cu voi... nu am intrat 2 zile si ce am gasit.....capitole noi.... Bv...Eu am 2 vesti...una buna si alta rea...cea rea e ca nu m-am simtit bine deloc si sunt in CM pana luni...iar vestea cea buna este ca in seara asta in timp ce incercam sa va prind din urma l-am simtit pe bb cum nu l-am mai simtit niciodata...asa de puternic s-a miscat de parca aveam un sarpe in burtica in partea stanga...a fost atat de ciudata senzatia avand in vedere ca m-a luat total pe nepregatite...icat m-am speriat atat de tare incat am inceput sa plang Nici acum nu-mi vine sa cred ca am putut sa fiu... cum sa te sperii cand misca bb...apropo a fost in partea stanga...
AAAAAA si eram sa uit....am observat ca m-ati si uitat dupa doar 2 zile...Ellenuta macar la tine ma asteptam sa intrebi de mine...dar....asta e va iert

15 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Ma bucur ca toata lumea este in regula si cu bebeii.Eu sunt plina de dr., nervi.Am fost azi la doctora pentru bubite sa vad daca e varicela si auziti ce-mi raspunde"Hm daca e sa fie apare, daca nu, nu." Am facut scandal cand am auzit i-am cerut sa-mi dea trimitere sa fac analiza si a zis ca nu e cazul.Maine ma duc sa vad daca rezolv sa le fac asa ca le platesc.O sa ma mut de la ea.Va pe toate.Offf ce trista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Iuliapapusa mai bine te muti de la asemenea doctor. Parca nu-s tot oameni si parca nu ne inteleg temerile noastre deloc. Bafta sa poti sa faci analiza si sa fie totusi bine. Pupici
Crissbebe ce frumos ca a miscat bebe. Eu zic ca te-ai emotionat mai mult decat sa te sperii. Si eu cred ca as fi reactionat la fel; numai ca la mine nu misca inca. dar mai astept. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine si sper sa-ti revi complet in concediu. sanatate multa si pupici.
Happy_uka si mie imi place Gun's&Roses. Rockerita o faci daca reactioneaza as afain la muzica buna.

Adriana 14+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor vad ca ati mers sa va odihniti burticile asa ca va urmex si eu mai ales ca nu sunt prea ok...va pe toate si va doresc odihna placuta...am plecat la

15 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Crissbebe si eu am bicit, cand l-am simtit prima oara pe Roni. Nu stia al meu, ce-am patit...

Iuliapapusa si noi cand am zis ca a avut sotiunea varicela ni s-a cam ras in nas... Asta e... Eu cred ca nu e varicela... Bubitele nu dispar, ele fac lichid, daca e varicela... Cred ca e vb de altceva... Fii optimista, nu e varicela...
Oricum analiza de varicela nu intra in cele gratuite... Se plateste... In Bucuresti, specific, varicela se face la Babes si era vreo 150ron...

Somn usor.

Loredana 15+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

E posibil ca la aproape 14 saptamani sa il simti pe bebe? E prima sarcina

uve_got_mail, eu cred ca e posibil. Pe Lisa am simtit-o ff devreme, mult inainte de standardul de 19-20 sapt si la 20 de sapt o simtea deja si tati la mana. Acum sunt aproape sapt 14 si nu sunt sigura ca simt ceva anume, desi uneori seara simt ca niste "lovituri" ffff suave in burta. Insa nu prea am avut luxul sa ma concentrez la sarcina asta ca la cealalta si sa am momente de liniste, asa ca se poate ca bebe sa dea semne si eu sa fiu mai "nesimtita" tura asta .

Eu zic sa te bucuri de ce simti si sa mangai burtica, sa ii vorbesti lui bebe si o sa vezi ca pe masura ce trece timpul vei simti tot mai des si mai intens.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Nu stiu cum e cu DPN-ul oricum eu continui sa calculez ca inainte le am trecute si pe calendar asa ca ramane asa ..Oricum cand e vb decat de 3 zile nu e cine stie ce..Sånåtos sa fie...

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Iulika, felicitari pt vestile bune. Fetele ti-au zis bine despre DNP. Uneori variaza de la eco la alta, 5 zile e norma, plus sau minus si nu se schimba DNP dupa fiecare eco, pt ca bebe are salturi de crestere uneori. Dar asta nu inseamna ca musai va iesi mai repede la lumina! Ca sarcina tot de 40 sapt are nevoie ;) Vorbesc in general. Acum sunt cazuri particulare, cicluri neregulate, nasteri premature, etc.

Spor la facut lista de cumparaturi

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Gugu, offf, saraca de tine, saracii de voi, prin ce ati trecut!!!! Ma bucur ca vestile sunt bune. FELICITARI ca te-ai tinut pe pozitii!!!! De aceea tot dau eu din degete pe taste ca fetele sa se informeze cat mai bine cu putinta. Stiu ca poate pe unele le scoate din sarite insistenta mea, dar sper sa nu ajunga nimeni in situatii ca cea descrisa de tine!!!

Pupici lui Luca si ma bucur ca nu are infectie. Insa evitati pt o vreme alimentele la care a fost sensibil, pt a nu declansa un nou episod. O sa treaca si asta.

Felicitari sotului pt ajutor si pt ca e tip de gashca .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

MangaGirl, cum mai esti cu maseaua/gingia??? Sper ca totul e bine si rezisti pana in mai sa rezolvi problema elegant si fara complicatii inutile!

Mult succes si lui Sergiu la examene. Acum sa aiba putere, avant pionieresc si chef de invatat, ca doar nu o face numai pt el. Si bebe are nevoie de exemple pozitive ;)

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput