Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica, multumesc!
Pe 13 mai, am 22 saptamani fix! Da, vorbim pe PM si cel mai bine cred ca la telefoane!

Multumesc inca o data!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Da-mi voie sa iti relatez din experienta mea legata de copii bilingvi.

De cand era inca bebelus Erika,am incercat sa ii vobresc romaneste cat mai des.De cele mai multe ori am reusit.Cand suntem acasa sau singure,ii vorbesc exclusiv numai romaneste,cand e sotul acasa sau suntem afara ii mai vorbesc si in japoneza.Sotul cateodata ii mai spune cate un cuvant in romaneste.
Citeam ca important este ca parintii sa ii vorbesca in limba lor materna,sa nu amestece cuvinntele din doua(sau mai multe) limbi intrr-o fraza pentru ca micul bebel sa inteleaga si sa faca deosebirea mai usor.
Erika la ora actuala vorbeste mai lejer limba japoneza...este normal,o invata natural...o aude in jurul ei peste tot.si rupe cuvinte in limba romana,iinsa ma bucura ca totusi da roade persverenta mea.Sunt forte dese momentele cand amesteca cuvintele...spune doua in romana si unul in japo formand o propozitie.Insa am inteles ca dlimitareea vine pe la trei ani,cand incepe sa inteleaga diferenta.
asadr te sfatuiesc ca tu sa ii vorbesti in limba romana si sotul in suedeza :)
Multa bafta!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Multumesc pt raspuns..

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asta-i ora cand dispare toata lumea si io raman singura

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

cam da...eu ma pregatesc de plecare mai intru de acasa

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu in drum spre munca....

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

[quote]citat din mesajul lui santorini
[size=4]happy_ukaam vazut ca esti din Constanta. Tu la dr mergi? Ce dragut ca bebele a miscat pe Guns's. am auzit ca e posibil sa vina la Bucuresti in vara, dar noi o sa fim cam "maricele" ca sa mai mergem!

Buna! Eu sunt pacienta dl-ui Rusa , dar 4D am facut la dr Iosup in Bucuresti. Tu la ce medic mergi?
Legat de concerte ..e adevarat ca pierdem cateva vara asta - inclusiv pe mamaia Madonna ..Dar nu as schimba situatia pt nimic in lume.. Astazi nu am mai simtit piciulina deloc,chiar sunt putin trista din cauza asta, credeam ca ma va saluta zilnic .. rabdare :)

Monica Iti doresc putere multa si sanatate ! O sa fie bine, pastreaza-ti optimismul! E obligatoriu sa fii pozitiva, o sa vezi ca nimic nu te invinge asa !
Va pup pe toate!

Uka, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna !
Monica, sper sa iasa bine analizele si sa nu fie decat efetele clexanului.
Azi sunt un pic mai bucuroasa!Am reusit sa conving un alt medic sa ma primeasca in lista de pacienti(dr de familie) si scap si eu de tampitul ala de dr care nu era niciodata la datorie si de asistenta nesimtita.
Dupa Pasti incep formalitatile de transferare.
Azi a plouat ca ara la mine, cu tunete si fulgere.Acum s-a luminat si e soare.

Mariaanna
14+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariaanna, super. Sti ce bine e sa mergi la un medic care sa te asculte si sa fie pe aceasi lungime de unda. Vreau sa-ti spun ca dra asta la care m-am mutat e super. Pare un om de cuvant si un medic intelegator care le raspunde pacientilor la telefon, ii sfatuieste , ii primeste cand au nevoie. Ce sa mai, am facut treaba buna. Sper sa fi si tu la fel de multumita

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,
Azi am intrat cam tarziu pe forum pt ca am umblat pe la doctori.
Mi-a facut ecografie si l-am vazut pt prima data pe bebe miscand. A fost suuper. Mi-a zis dr ca e mare pt 11s2z. Nu mi-a zis dimensiuni dar a fost inimaginabil sa il vad pe bebe cum da din manute si picioare.
Mi-a facut programare la TT pe 15 mai si mi-a sugerat sa imi fac programare pt eco morfo-fetala in iunie.
Acum m-am mai linistit dupa ce am vazut ca totul e ok cu bebe.
Multa sanatate tuturor pt ca din ce am citit din urma sunteti cateva care nu va simtiti tocmai bine.
Va pup.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Ai mare grija cu carnea si cu animalele de casa. Am avut o verisoara care a avut probleme cu asta si a fost cumplit pentru ea.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

merci
Am o oarecare teama ca am o pisica pe care o tin la mama, dar mi-e tare dor de ea si cand merg acolo ma abtin cu greu sa n-o iau in brate. De gatit cu manusi nu pot. Iar lactate consum doar pasteurizate. Nu vreau nici sa fiu prea paranoica. Ma gandesc ca daca n-am luat-o in 25 de ani(am avut pisici in preajma de cand ma stiu) n-o fi s-o fur chiar acum.
Voi sunteti imune la toxoplasma?

Iulia 13+ cu

Mergi la inceput