Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)
Raspunsuri - Pagina 19
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia [quote]citat din mesajul lui biaz29 Ai mare grija cu carnea si cu animalele de casa. Am avut o verisoara care a avut probleme cu asta si a fost cumplit pentru ea. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+ |
merci
Am o oarecare teama ca am o pisica pe care o tin la mama, dar mi-e tare dor de ea si cand merg acolo ma abtin cu greu sa n-o iau in brate. De gatit cu manusi nu pot. Iar lactate consum doar pasteurizate. Nu vreau nici sa fiu prea paranoica. Ma gandesc ca daca n-am luat-o in 25 de ani(am avut pisici in preajma de cand ma stiu) n-o fi s-o fur chiar acum.
Voi sunteti imune la toxoplasma?
Mie mi-a iesit toxoplasama negativa. Nu stiu daca asta inseamna ca sunt imuna. Cum iti dai seama ca esti imuna? Mai este vreo analiza de facut?
11+
uve_got_mail spune:
Buna, fetele!
Happy-uka, iti multumesc pentru nr de la Fortis, mi-am facut programare la Iosup in saptamana 21+, pe 4 iunie; eu il cautasem doar la CMU...si am fost uimita ca am putut sa imi aleg si ora sa poata merge si sotul cu mine
Monica, ma bucur ca a putut ajuta pe cineva programarea la Herghelegiu, mai ales ca am simtit pe pielea mea ce greu ii gasesti daca nu te ocupi din timp de programari
monikus spune:
Nu stiu cum am reusit dar am combinat ce vroiam sa scriu eu cu ce a scris moni iulia. sorry
11+
uve_got_mail spune:
Legat de preturi, la Fortis eco te costa 4oo ron, la Pop la Diagnosis, intre 500-600 ron, cam tot atata la Herghelegiu la Sanador. Herghelegiu face eco si la Euroclinic, dar doar pacientelor care nasc cu el...
Monica, tie cum ti se pare Iosup, inteleg ca ai mai fost la el?
uve_got_mail spune:
[/quote]
merci
Ma gandesc ca daca n-am luat-o in 25 de ani(am avut pisici in preajma de cand ma stiu) n-o fi s-o fur chiar acum.
Voi sunteti imune la toxoplasma?
Mie mi-a iesit toxoplasama negativa. Nu stiu daca asta inseamna ca sunt imuna. Cum iti dai seama ca esti imuna? Mai este vreo analiza de facut?
11+
[/quote]
uve_got_mail spune:
Am vrut sa folosesc reply with quote si n-am reusit.
Nici eu nu sunt imunizata la Toxopl, mi s-a spus ca voi repeta analiza la 24 sau 28 saptamani, nu mai stiu sigur.
Eu m-am nascut la tara si am dormit cu 3 pisoi o data...si nu am patit nimic, dar acum ma feresc sa mangai toti motanii vagabonzi. E una in parcare la Victoriei pe Aviatorilor care miorlaie in fiecare dimineata si e tare simpatica dar....
monikus spune:
Eu mi-am facut analiza asta, toxoplasma, de vreo 4 ori in ultimul an. Nu din cauza sarcinii ci din cauza unei boli oftalmologice. Mi-a iesit negativa de fiecare data. Sper totusi sa nu pozitiveze tocmai acum.
11+
vik-cj spune:
Buna seara burticutze...am ajuns si eu in sfarsit acasa...nu mai pot de picioare...
Fetelor HEEELLLPPP! In seara asta imi vin amicii de la Viena si stau pina luni si sunt mari amatori de mancare romaneasca. Va rog sa ma ajutati (cele care ati trecut de faza de greturi si va ganditi cu placere la mincare asa cum incep sa fac eu) cu niste retete originale...le-am facut sarmale si placinte cu branza (de fapt astea le-a facut mama) dar mai trebuie sa variez...acum sa va vad cit sunteti de creative! merci anticipat ...
13+
Emy10 spune:
M-ati facut curioasa cu toxoplasma asa ca mi-am luat analizele sa vad ce scria. Si tot negativ a iesit si la mine! Nu am inteles cand trebuie refacute toate analizele. Stie cineva?
17+
Emy10 spune:
Apropo, eu am catel, dar mi-a spus doctorul sa stau linistita caci nu e nicio problema!
17+