Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci, pe rand:

Emy, eu nu merg la Herghelegiu pt ca tot pe 13 am si la Iosup si imi e mai drag de el . MOrfo de trim 2 mie Iosup mi-a zis ca cel mai bine este sa o faci cand intri in saptamana 22 iar cea de trimestru 3 in saptamana 32. Acum fiecare cum stie...

santorini, nu te ambala. Fiecare bebe are ritmul lui propriu si personal de crestere iar dupa cele scrise pe anumite site-uri pe net... sa ma ierte Dumnezeu da la 13 saptamani si 75 de grame bebele meu era cam obez

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Acuma ma incurcati si pe mine. Eu am intrat ieri in saptamana a 18-a, deci am 17 sapt + 1 zi. Asa mi se pare logic.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Referitor la programari, sincer nu stiu daca e vorba de vina doctorilor. Mi s-a mai intamplat sa ma cheme odat dr. mea fara programare din cauza unor dureri, iar cand am ajuns acolo mai erau in fata mea, fara programare inca vreo 5-6 persoane. Probabil tot un soi de urgente. E neplacut pt cele care au o ora fixa si stau sa astepte dupa urgente, dar, asta e, nici doctorita nu avea de unde sa stie ca apar cazuri de genul asta. Plus ca sta peste program cu orele la clinica privata dupa programul normal de la stat.Eu, sincer, o admir ca nu-si pierde rabdarea si este atenta intotdeauna la detalii. Nu exclud ca exista deficiente in sistem, dar, vorba lui Trahanache, "putintica rabdare"...

THEA2216+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pai asa mi se pare si mie corect Biaz. Eu am intrat in saptamana 18 ( am 17 saptamani si 5 zile) deci la semnatura 17+. Mersi pt adresa.

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Emy , eu stiam, nu vroiam decat sa ofer informatia si altor gravidutze care poate nu stiu....dar vad ca n-a reactionat nimeni....

BB al meu avea 168 g la 16 sapt si 3 zile...dupa graficul acela de pe babycenter pare cam maricel om mai vedea intre timp, sanatos sa fie....
si la noi e o problema cu limbile, pt ca familia mea vorbeste si turceste, familia sotzului foloseste tatareste...si bineinteles ca cel mai bine va tb sa stie romaneste....

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Haideti ca m-ati bagat de tot in ceata!
Eu am avut UM pe 10 decembrie. Deci in ce saptamana sunt???

17+

Mergi la inceput

Monica, am inteles! Imi cedezi programarea la Herghelegiu daca nu ai cedat-o inca??? Dar la ce clinica este???

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Haideti ca m-ati bagat de tot in ceata!
Eu am avut UM pe 10 decembrie. Deci in ce saptamana sunt???

17+

Uite aici iti calculeaza frumos:
http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Emy, ok. Cu mare placere. Este la SAnador Victoriei pe 13 mai la ora 16 parca dar verific. In ziua aia sau cu o zi inainte sa imi amintesti sa sunam la SAnador sa spun ca vii tu in locul meu. Tot atunci o sa trebuiasca sa imi dai toate datele (pe PM evident) ca sa le comunic. Anul trecut am fost si eu in locul unei fete la Herghe si au cam strambat alea ca nu aveam toate datele fetei ca nu sunase ea sa anunte, in fine... e mai bine sa nu ai probleme. Ca se uitau alea la mine de parca ass fi furat programarea...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Biaz, multumesc!
Am calculat bine! 17s+1 zi!

17+

Mergi la inceput