Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)
Raspunsuri - Pagina 15
biaz29 spune:
Ginanina, dupa ce dai reply with quote, incearca sa mai scoti din citat si pastreaza doar mesajul la care raspunzi propriu-zis ca altfel ti se lungeste foarte mult mesajul tau.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 legat de asteptat...eu zic ca nu e neaparat asta, ca nu e bun medicul....cred ca tine si de modul in care isi planifica programarile...pt ca daca si le pune la 15 min diferenta si o consultatie dureaza mai mult de 15 min, si mai primeste si cate o urgenta din cand in cand, e clar ca se decaleaza toate programarile.... deci cei la care stai sa astepti nu inseamna neaparat ca sunt cei mai buni, ci si ca sunt atat de avizi dupa bani incat nu tin cont de respectul fata de pacienti...de ce in alte tari dr isi pot respecta programarile? inseamna ca nu au destui pacienti? ursuletzul nostru 18+ nunta 9 luni |
Sunt de acord, de fiecare data cand am mers la control aici, nu am asteptat mai mult de 10 minute...Si va asigur ca e o dr f buna. Intr-adevar, depinde cat de organizat e dr. In Romania, desi ma programam, stateam inca 2 ore pe langa usa, de fiecare data, si cu vezica plesnind, ca sa imi faca ecografie. Aici niciodata nu mi-a zis sa beau lichide inainte . Oare de ce? Probabil tine de ecograf, daca iti poate face intravaginal, nu mai ai nevoie de lichide...
Dupa cum se vede, eu centrez, eu dau cu capul
Gianina 15+
santorini spune:
Sa stii Biaz ca si in Constanta sunt la fel preturile!
Multumesc de informatile cu analizele. Eu auzisem ca se repeta la fiecare trim. dar dr meu nu mi-a dat acum cand m-am dus acum decat TT si anticorpii Rh si ma gandeam daca sa le repet eu din proprie initiativa. Oricum din ce ati spus voi vad ca difera de la dr la dr....
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Pe mine m-a pus sa repet toxoplasma la care nu sunt imuna. Iulia 13+ cu |
Ai mare grija cu carnea si cu animalele de casa. Am avut o verisoara care a avut probleme cu asta si a fost cumplit pentru ea.
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
Aici niciodata nu mi-a zis sa beau lichide inainte . Oare de ce? Probabil tine de ecograf, daca iti poate face intravaginal, nu mai ai nevoie de lichide... Dupa cum se vede, eu centrez, eu dau cu capul Gianina 15+ |
Gianina, eu stiam ca daca se face eco intravaginala nu trebuie sa ai vezica plina, DAR daca esti insarcinata asa la 11-12 saptamani sau mai mult nu mai trebuie sa ai vezica plina nici la eco normala.Mie asa mi s-a spus cand am fost data trecuta la eco, ca de acum nu mai trebuie sa vin cu vezica plina.
KIKI 14+ cu
santorini spune:
Cred ca sunt cam obosita pt ca am inceput sa repet cuvintele
Iulika eu zic ca e frumos cand copilul stie si limba materna. Am prieteni care se descurca foarte bine cu ambele limbi.
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
monica_dicut spune:
biaz, dar unde faci morfo? Stiu ca la Sanador la herghe e cam 400 sau 450 daca faci cu 4D. La POp la Diagnosis e vreo 500 iar la Iosup e in jur de 300 cea de trim 2. Depinde mult de dr si de cabinet. CUmnta mea a facut la ROmar unde au un super ecograf de ultima generatie si a dat 300 parca. MA bate gandul sa fac si eu la Romar ca e si o dr f buna (Munteanu). DAr pe nenea Iosup nu-l las nici sa ma platesti
Cum spuneam, programarea la Herghelegiu de pe 13 mai o cedez cu mare placere daca o vrea cineva care nu si-a facut. Si ma voi hotara curand si la cea de la Pop de pe 8 mai, cred ca o voi ceda si pe aceea. V-am zis, eu mi-am facut programarile stiind ce inseamna programari la cei 3 si am facut la toti urmand sa ma hotarasc pe parcurs la care merg. PRin urmare aviz amatoarelor si cu draga inima vi le dau.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
biaz29 spune:
Chestia cu vezica am aflat-o si eu de curand. Vezica se afla exact sub uter. Daca e plina, se umfla si ridica uterul in sus, ceea ce pentru ecografie abdominala, e foarte bine, dar pentru ecografie intravaginala nu e bine, ca il indeparteaza de sonda. La o sarcina mai mare nu mai conteaza, ca uterul e suficient de mare si de impins in sus incat sa se vada perfect pe deasupra.
biaz29 spune:
M-am programat la un cabinet care se cheama Genesis si e undeva prin Baneasa. Acolo m-a chemat medicul la care am inceput sa merg aici in Bucuresti. Mi-e dor de medicul meu de la Iasi.
Clodute spune:
Buna fetele,
Monica nu te mai impacienta...stii ca il impacienteaza si pe bebe ...nu poti sta calm recunosc cum am fost si eu in perioada amniocentezei ...dar o sa fie bine ... o sa fie bine... si bebe o sa fie un luptator ca mamica lui... te admir..
Biaz chiar simteam nevoia unui om ca tine si sa stii ca ce mi-am dorit in ultima vreme (m-am speriat si eu ) ca s-a implinit... DECI SCRIE SCRIE SCRIE...
Eu nu prea am ce sa povestesc... si de aceea mai mult doar citesc dar nu va pierd mereu. La sarcina cu Patrick dormeam de la 9 seara pina la 7 dimineata...acum la bebe 2 si cu Patrick in camera de alaturi care se mai trezeste... nu prea ma pot odihni.. NU MA PLING pentru ca am un baietel de ZAHAR dar simt nevoia uneori sa dorm si nu am cum...DAR O SA FIE BINE... O SA FIE BINE...
Va pup si mai intru caci va urmaresc .
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina