Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Am mancat 2 sandwich-uri de la Snack Attack dupa 2 mere si banane si nuga...asta stannd la calc si lucrand cu cealalta mana. Nu vreau sa intrerup si sa-mi iau pauza de masa si sa merg la bucataria firmei pt ca mi s-ar cuantifica pauza de masa si ar trebui sa raman minim 30-40 de min in plus.

Si nu vreau. de cand sunt gravida si dupa o perioada f nasoala la firma in ian-febr. am zis ca nu mai fac o ora de munca suplimentara (neplatita, normal)pt firma. Sunt care stau la munca pana noaptea...dar treaba lor...si bafta in demonstrat sefilor. Eu vreau sa fiu sanatoasa si sa am grija de printesa din burtica si sa am o viata.

Ce m-a apucat oare? Cred ca m-au inspirat colegii...

Ideea e ca dupa ce am mancat m-a lovit rau somnul...si incerc sa ma concentrez sa termin documentu si sa-l trimit pe mail...

Aberez de somnic.

Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Danuta, foarte bine faci, sanatatea ta e mult mai importanta decat firma lor. Bea o cafea si eu am mancat si m-a luat somnul dar mi-am luato cafeluta (pe care am mai dilua-o cu niste apa).

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

legat de asteptat...eu zic ca nu e neaparat asta, ca nu e bun medicul....cred ca tine si de modul in care isi planifica programarile...pt ca daca si le pune la 15 min diferenta si o consultatie dureaza mai mult de 15 min, si mai primeste si cate o urgenta din cand in cand, e clar ca se decaleaza toate programarile....
deci cei la care stai sa astepti nu inseamna neaparat ca sunt cei mai buni, ci si ca sunt atat de avizi dupa bani incat nu tin cont de respectul fata de pacienti...de ce in alte tari dr isi pot respecta programarile? inseamna ca nu au destui pacienti?

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna dimineata fetelor!!

Eu mai am o problemutza nu prea mare dar oricum..ma gandesc ca såracu bebe cat o så fie mic o så auda romaneste si suedeza apoi la gradinitza suedezå..Noi suntem amandoi romani dar al meu sot e de mic aici si mai mult suedeza 'parleste'..Si avem in familie copii care vb numai suedeza si imi e ca o så fie bulversant pt el.....

Vå pupik

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Esti intr-o situatie fericita. E adevarat ca copiii bilingvi se orienteaza putin mai greu la inceput, dar dupa aceea sunt castigati ca vorbesc doua limbi materne si devin flexibili in gandire. Invatatul altor limbi va fi floare la ureche. Bucura-te de situatie si cand va veni bebe, vorbeste-i in ambele limbi cat mai mult. Vei avea un bebe super!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor
Astazi sunt fericita, am gasit un spital aproape de casa unde asigura si anestezie epidurala si accepta si prelevarea de sange ombilical !!!!!!!!!!Mi-am luat de o grija...
S-a vorbit despre shushu: eu merg noaptea cam de 2,3 4 ori, depinde cate lichide beau si inainte de culcare. Ziua insa merg de f multe ori, cam la o ora . Intr-adevar, beau si multa apa, am o sete de nu ma recunosc, desi si inainte eram..broscuta.
La mine ca simptom mai nou este oboseala. Sau lenea.... Nu-mi vine sa ma trezesc sa merg la serviciu, as sta in casa si as visa cu ochii deschisi, eventual as mai face a n lista :D.
Morfofetala de trimestru II o fac la 19 sapt si 4 zile (dr mea zicea ca se face din sapt 18 incepand, dar nu stiu pana cand)
Santorini, analizele de care intrebi (urina, hemoleucograma) eu le-am facut de fiecare data cand mi-a dat trimitere pt analize. Acum, la a doua tura, mi-a mai cerut ginecoloaga sa fac TGP-ul (alea la ficat), fierul, glicemia, a....., cam astea din cate imi aduc aminte.Primele analize au fost f multe, inclusiv aia pt coagularea sangelui.
Si acum o intrebare: cum fac sa citez pe cineva, sa-i aduc mesajul in mesajul meu??!.

Va

Gianina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna fetelor
Astazi sunt fericita, am gasit un spital aproape de casa unde asigura si anestezie epidurala si accepta si prelevarea de sange ombilical !!!!!!!!!!Mi-am luat de o grija...
S-a vorbit despre shushu: eu merg noaptea cam de 2,3 4 ori, depinde cate lichide beau si inainte de culcare. Ziua insa merg de f multe ori, cam la o ora . Intr-adevar, beau si multa apa, am o sete de nu ma recunosc, desi si inainte eram..broscuta.
La mine ca simptom mai nou este oboseala. Sau lenea.... Nu-mi vine sa ma trezesc sa merg la serviciu, as sta in casa si as visa cu ochii deschisi, eventual as mai face a n lista :D.
Morfofetala de trimestru II o fac la 19 sapt si 4 zile (dr mea zicea ca se face din sapt 18 incepand, dar nu stiu pana cand)
Santorini, analizele de care intrebi (urina, hemoleucograma) eu le-am facut de fiecare data cand mi-a dat trimitere pt analize. Acum, la a doua tura, mi-a mai cerut ginecoloaga sa fac TGP-ul (alea la ficat), fierul, glicemia, a....., cam astea din cate imi aduc aminte.Primele analize au fost f multe, inclusiv aia pt coagularea sangelui.
Si acum o intrebare: cum fac sa citez pe cineva, sa-i aduc mesajul in mesajul meu??!.

Va

Gianina 15+

Kemsy, ultimul buton "replay with qoute"

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

Buna dimineata fetelor!!

Eu mai am o problemutza nu prea mare dar oricum..ma gandesc ca såracu bebe cat o så fie mic o så auda romaneste si suedeza apoi la gradinitza suedezå..Noi suntem amandoi romani dar al meu sot e de mic aici si mai mult suedeza 'parleste'..Si avem in familie copii care vb numai suedeza si imi e ca o så fie bulversant pt el.....

Vå pupik

Esti intr-o situatie fericita. E adevarat ca copiii bilingvi se orienteaza putin mai greu la inceput, dar dupa aceea sunt castigati ca vorbesc doua limbi materne si devin flexibili in gandire. Invatatul altor limbi va fi floare la ureche. Bucura-te de situatie si cand va veni bebe, vorbeste-i in ambele limbi cat mai mult. Vei avea un bebe super!

Cum luminezi tu mintile Biaz ..Multumesc..Al meu sot se gandea si la engleza så vb cu el cat e mic....

Doamne ajuta sånåtos så fie si noi cu el..

Mergi la inceput

Citat:

Al meu sot se gandea si la engleza så vb cu el cat e mic....

Doamne ajuta sånåtos så fie si noi cu el..

Ei, nici nu trebuie zapacit copilul cu prea multe limbi. Nu prea am auzit de copii trilingvi care sa se descurce de minune cu toate trei. Ideea e sa-i vorbiti in limbile voastre materne, pentru ca asa isi va insoti notiunile si una dintre ele va deveni limba in care va gandi el sau ea.

Mergi la inceput

Fetelor, eu tocmai mi-am facut programare la ecografia morfologica de trim II. Costa 360RON.
Si voi platiti tot in acest stil?
Eu inca nu m-am obisnuit cu preturile de Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna fetelor

Va

Gianina 15+

Kemsy, ultimul buton "replay with qoute"

KIKI 14+ cu

Multumesc

Gianina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Pe mine m-a pus sa repet toxoplasma la care nu sunt imuna.

Iulia 13+ cu

Mergi la inceput