Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna dimineata fetelor si de la cluj, desi numai buna nu e la mine...ca am inceput ziua cu o sedinta de catedra la care ne-am certat ca si chiorii....am iesit la timp din birou ca simteam ca imi pusca venele de nervi. Asa inteleg colegii mei sa ma "menajeze". Citeodata imi doresc sa fie si ei insarcinati sa vada ce usor e ...offf

Monica , sper sa fie totul ok cu tine si sa se rezolve problemele tale.

Eu vroiam sa va intreb daca e normal ca la 13 + sa ma mai duc asa frecvent la toaleta...ma dispera starea asta cu trezitul de 4 ori /noapte. Nu cred ca e infectie ca nu simt nimic anormal decit vezica plina foarte des...oare o trece cu inaintarea in sarcina au ba?

O zi buna si insorita va doresc .

13+

Si eu am consiliu profesoral diseara. Sper ca nu se molipseste cearta prin forum de la tine pana la mine ca am un chef ...

Nu vreau sa te descurajez, dar dupa o perioada de ameliorare (probabil) prin trim III vei face vizite foarte frecvente in camera aia speciala din casa . E destul de mare sa montezi un pat in ea?

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Biaz pai nu vrem sa te oprim pt ca scrii foarte frumos. Cred ca teza ta e foarte frumoasa. Multa bafta si trage tare sa o termini!
Viknu te mai stresa, ca-l stresezi si pe ala mic! Cat despre atmosfera dintr-o catedra..... Eu am lucrat 5 ani in invatamantul superior si mancatorie mai mare nu am vazut in viata mea! Chiar ma miram dupa ce am plecat ce atmosfera draguta avem noi in birou! Nu am inteles niciodata de ce incrancenarea asta!
Moni_iuliaeu cand am avut concediu medical mi-a scris cod boala obisnuita!

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

Vik, Lutoniana, si eu tot pe 27 apr am urmatoarea eco! o sa venim toate cu carucioare colorate atunci

Biaz, sunt in asentimentul lui Santorini: nu te oprim pt ca scrii f frumos si mai ales f util!
eu admir tare fetele care mai reusesc sa se tina si de activitati intelectuale in perioada asta...mie imi este greu sa fac chestii la job pe care le faceam f usor inainte nu ma pot concentra....si centrala noastra ne cere rapoarte peste rapoarte (deh, criza...) si imi vine sa le scriu numai cu "bip-uri" la coloana de "comentarii"

Monica, tinem pumnii! desi suntem sigure ca e totul bine! si daca e infectie urinara, se rezolva!

Apropos de morfo de trim II...eu am citit in locuri diferite pareri diferite: ba intre 18 si 22 s, ba intre 22 si 24, ba intre 22 si 26.......si din cate am inteles diferenta consta in faptul ca daca e mai maricel se vad mai bine toate organele, etc, dar nu se poate prinde bine "la poza", ca nu incape tot pe ecran deci nu-i bai....

eu am la 24 de s si 6 zile...deci de fapt 25 de sapt....n-am gasit mai devreme programare la herghelegiu........si mi-a zis dr mea ca e ok si asa, ca se fac pana in sapt 26.......

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Am uitat sa ma laud! De ieri am intrat in saptamana a 17a!!!

17+

fetelor, ca sa inteleg si eu "principiul de numerotare"
Emy - daca tu ai 17+ inseamna ca ai intrat in sapt. 18, corect? scotetzi-ma din ignoranta, pls...

demonizza 12+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aoileo, si eu ma duc noaptea la baie, la ora 4 (uneori e fara 5 alteori e si 5 )
Ieri am fost si eu la medic, mai ales ca intru in sapt 12 asa ca trecem pe Elevit, oprim acidul folic si Vit E...
Bebe este mai mare la masuratori decat dupa UM. Cica 13 sapt si 2 zile. I-a masurat capusorul, corpul si femurul. Si toate masuratorile aratau la fel...mai putin femurul care era luuung iar dr a exclamat: "Asta-i lung in picioare. Seamana cu mama!!"
La varsta asta nu se vede niciun sex, nimic, dar eu m-am bucurat ca este in grafic, ca inimioara bate, vezica era plina...
Mi-a aratat un pumnisor cu 5 degetele . Starea cu cealalta sub cap..se pare ca era la ora de nanita. Picioarele usor flexate si asezate doar gleznele una peste alta, genunchii "aruncati" spre exterior. Era superfain!!! Sa-l pupe mama pe el/ea!
Si una peste alta s-a concluzionat: "aveti un bebe grasunel, de 60 gr". Prima data m-am speriat, am zis ca o fi prea gras, ca trebuie sa ma abtin de la mancare, ca eu bobinez la greu...si cand m-a vazut dr asa a inceput sa rada. Facea doar comentarii la impresionanta greutate.

biaz Si mie imi place tare mult cum scrii asa ca iti dai seama ca nimeni nu te va opri!!

Liliana, Andra-Maria & 11+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Si la mine bebe e grasut si mai bine dezvoltat. Parea de 17 sapt. si el avea de fapt. 16 +2 zile. Si...173 de grame....grasunica mamei!

Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

A, si apropo de shushu...la un mom dat ma duceam si eu de cel putin 2 ori pe noapte, dar in ultima vreme am incercat sa beau cat mai multe lichide pe zi, la birou, iar seara mai putin....si vad ca fucntioneaza, pt ca acum nu ma mai trezesc decat o data...

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Danuta, felicitari pt rezultatele bune de ieri!
Liliana, si tiesi la bebe cel "grasun"!

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buun, sarumana la toate pentru incurajari. Sunteti cele mai tari

Gata, m-am cocotzat in varfu patului cu laptopu in brate. Am fost la dr mi-a luat urocultura. MI-a zis si medica de familie la fel ca si dra ginecolog sa nu ma stresez prea tare, mai ales ca acum cand am dat proba shushu meu arata normal. Ambele mi-au zis ca e posibil sa fie si din cauza Clexane-ului.
MA intreba cineva zilele trecute ce este CLexane. Clexane este o injectie care se face in sarcina (si nu numai) celor cu probleme de coagulare a sangelui pentru fluidizarea lui si evitarea crearii de cheaguri. Bebe al meu avusese printre altele si noduri (cheaguri) pe cordon din cauza carora nu s-a oxigenta cum trebe. DEci, din cauza asta am spus la incepututl odiseei si ma repet (din nou ) ca e bine sa va faceti un profil de coagulare. E adevarat ca sarcina oricum modifica dar sa nu fie prea mult. DIn pacate in romanica aceste analize le dau drii sa le faci doar daca s-a intamplat o tragedie (ai pierdut sarcini sau ai nascut un copil mort) sau nici macar atunci.

NU mai stiu ce vroiam sa spun ca sunt bulversata. Am citit tot dar n-am retinut nimic. FElicitari celor care au aflat culoarea carucioarelor in ultimile zile.

PAnda, te rog sa te prezinti la apel ca ne bagi in sperieti
MAi revin daca imi aduc ceva aminte ca acum imi permit

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cat despre a sta sau nu la TV/calc, atunci cand nu ai ajutoare si ai treaba, selectezi un program de desene si il lasi jumate de ora pe copil acolo, ca sa apuci macar sa curati/tai ceapa.
Eu am fata fff dependenta de mine. Si cand merge la wc, trebuie sa merg cu ea si sa stau acolo... si reciproc. Daca stau sa discut cu tat-su...intervine de 1 milion de ori, iar noi, adultii trebuie sa ne reluam ideile tot de atatea ori. Cateodata recurgem la metode de distras atentia.
Cum am facut de n-am exagerat?? Intotdeauna cand faceam cateceva in casa, ea trebuia sa faca alaturi de mine, ii ceream ajutorul...chiar daca era mica.
D.e. Calc. Copilul trebuie protejat. Deci, eu la masa mea de calcat, ea la masa ei de calcat, eu cu fierul meu, ea cu fierul ei... Bineinteles de plastic, toate ale ei. Si uite-asa, una in fata alteia, reuseam sa facem cateceva.
Dau cu aspiratorul...ea da cu al ei...de-ala mic, cu baterii. Ii dau cate-un "covoras" si bazaie la el pana termin eu toata casa.
Fac mancare...face si ea...la seturile ei de plastic...si ma imita... iar eu fac conversatie cu ea: acum punem sare, condimente, etc...
Sters praful...sterge si ea praful...la jucariile ei
Si tot asa.
Ei, cand vreau sa discut ceva serios cu sotul meu si Andra intervine cu ale ei copilarii, atunci bagam cate-un DVD sau dam pe minimax si jumate de ora e liber la dezbateri. Nu va spun ce ritm avem, cateodata vorbim unul peste altul, avem senzatia ca nu ne ajunge timpul...
Sper ca nu v-am plictisit dar cred ca le-am insiruit ca sa mi le fixez pentru ceea ce ma asteapta, ca doar o luam de la capat. Andra acum stie ca trebuie sa se pregateasca de treaba... deci nu mai este nevoie.

Liliana, Andra-Maria & 12+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput