Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Topil spune:

Buna fetelor!
Ma alaturi si eu comunitatii de burtici cu ingerasi de septembrie.
DPN 17/09/2009.

Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, ma bucur ca esti mai bine si optimista. Mersi ca ne-ai explicat ce e Clexane, chiar nu stiam...acum relaxeaza-te.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si al meu avea 163 de gr la 15 sapt si 3-4 zile, iar la 13 s si o zi la Iosup 75 gr acum realizez ca in 2 sapt s-a dublat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Liliac, multumim pt sfaturi, sa stii ca eu voi tine minte si voi incerca sa aplic cand va fi cazul....asta daca va fi fetita, ca la baiat nu stiu cat va functiona

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

beyyy unde ati plecat???? Zilele trecute aveati tastarnita si acu cand poate si io sa scrie . PAi frumos va mai shade...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetelor, voi stiti de prevederea prin care tatal are dreptul la 10 zile libere dupa nasterea copilului, daca a absolvit cursul de puericultura?
am vazut ca cineva a pus atestatul pe mailul comun...e f util, ca noi l-am cautat ceva pe internet pana sa-l gasim....

am fost cu el la med de fam (care habar n-avea de aceasta prevedere, cica nu i-a mai cerut nimeni asa ceva...ba chiar ne-a mai cerut cateva formulare, sa le mai dea si altor parinti interesati..), ni l-a vizat ea si astfel o sa ma bucur de prezenta sotzului acasa cu o saptamana mai mult (fatza de zilele de CO pe care oricum si le va lua)...care cred ca conteaza f mult in perioada imediat urmatoare nasterii.....

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Liliac, multumim pt sfaturi, sa stii ca eu voi tine minte si voi incerca sa aplic cand va fi cazul....asta daca va fi fetita, ca la baiat nu stiu cat va functiona

Merge si la baieti Ei cand sunt mici sunt doar imitatori, nu se definesc ca fetita si baiat. Noi, parintii facem chestia asta. De ce zic ca merge?? Mama finutului nostru era disperata ca baiatul o "incurca" tot timpul prin casa si mi se tot plangea ca nu mai stie ce sa faca. Eu i-am spus asa...intr-o doara...cum fac cu fii-mea, tragand concluzia ca multi altii: "dar stii, a mea este fata..."
Peste 2 sapt ma suna si-mi zice: "stii i-am luat feciorului cratite, aspirator, fier de calcat... si acum este excelent!!" In rest se joaca cu jucariile lui de baiat
Eu recunosc ca n-am luat haine/jucarii de fetite, asa ca avem o sacosa de masinute si bluzite cu mingi de fotbal pe ele. Nu mi-a confundat-o nimeni niciodata cu un baietel si nici nu are comportament schimbat...e tot o mica printesa

Liliana, Andra-Maria & 12+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hai sa va intreb ceva: dupa setul de analize initiale (urina, hemoleucograma etc.) din trim I voua v-a mai recomandat dr sa repetati aceste analize (daca nu au fost probleme)?

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Hai sa va intreb ceva: dupa setul de analize initiale (urina, hemoleucograma etc.) din trim I voua v-a mai recomandat dr sa repetati aceste analize (daca nu au fost probleme)?

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mie una nu mi-a recomandat sa le refac.(nu am mai fost la control de la 11 sapt).

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

17+ cu
Santorini, mie mi s-a recomandat sa repet analizele in ultimul trimestru, dar nu pt ca existau suspiciuni, doar pt mai multa siguranta.

THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput