Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Kiki cri, tu pe la ce dr. mergi, ca si eu sunt tot din Cluj.
16+

THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Da, asa stiam si eu ca se fac de 2 ori...in primul si ultimul trimestru, de asta am zis ca nu am mai fost la control de la 11 sapt...poate sa imi imi zica mai incolo ca trebuie sa le refac.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, asa este. CU atestatul de la curs te duci la med de fam sa iti dea o adeverinta. VEzi ca multi nu stiu si te duci cu legea si le dai in cap. Aia cu atestatul cred ca eu am pus-o nici nu mai tin minte. Ca am luat multe info utile de pe mailul de la vechea odisee si le-am forwardat. ca acolo fiecare daduse ce avea...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Kiki cri, tu pe la ce dr. mergi, ca si eu sunt tot din Cluj.
16+

THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Thea, eu ma duc la Dr Ona Dan (la cabinetul lui particular), dar cred ca voi naste la Gine 1.
Tu unde mergi?

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Santorini, mie mi s-au recomandat, desi erau destul de bune. Urocultura fac in fiecare luna.

Monica, tu scrie cu spor tot ce-ti trece prin cap ca noi suntem prin preajma si reactionam pana la urma.

In ceea ce priveste imitatul, la mine a functionat ca cea mai buna metoda de a-l invata pe fiul meu sa faca la olita. In rest, nu i-am cumparat chestii sa ma imite, dar am turuit de mi-au sarit capacele. Adica tot ceea ce faceam, ii explicam lui de ce si cum. Ma durea gura in fiecare seara. Dar el era foarte curios si atent. Si a invatat multe chestii faine. Acum, la 4 ani, matura singur, sterge praful, pune vasele in chiuveta, spala lingurile, scoate rufele din masina de spalat. Fiindca s-a tot uitat la mine si i-am tot explicat cum se fac toate lucrurile si de ce. Dupa aia, ca sa il invat sa fie mai independent si sa nu mai stea dupa coada mea chiar tot timpul, am trecut la desensibilizare sistematica. L-am trimis dupa ceva in incaperea alaturata. Cand facea ceva foarte interesant, ma scuzam ca fug pana la baie sau pana la bucatarie. Incetul cu incetul s-a obisnuit si acum iese singur afara, se joaca singur in camera lui. Sta destul de mult si cu mine, dar nu mai e asa dependent. Cred ca e si chestie de varsta.
Si noi lucram intensiv la partea cu intreruptul adultilor cand vorbesc. La inceput a fost greu, dar incetul cu incetul a inceput sa priceapa si acum ne intrerupe mai rar. Daca incearca, ma opresc si ii spun: "Acum tati spune ceva important. Cand va termina, te ascult pe tine." Si nu il ascult decat atunci cand termina tati.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Sunt criminala cu mesajele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

biaz, nu esti criminala esti o comoara Tu scrie ca noi bagam la cap. Treaba asta cu independenta ce tocmai ai spus-o mi se pare super tare...

La mine cu analizele, eu le cam repet lunar avand in vedere istoricul, asa ca... normal eu stiu ca se fac in fiecare trimestru de sarcina, urocultura stiu ca trebuie facuta lunar in special daca ai semne sau antecedente de infectii.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Ma duc sa pap. Ma gandeam sa va fac si eu pofta, dar cred ca sunt slabe sansele. Astazi pap mamaliguta si ghiveci de linte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Kiki, eu merg la dr. Fulga Florescu, la Gynia. Incerc sa dau de alte frecventatoare de la Gynia.
16+

THEA22

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Kiki, eu merg la dr. Fulga Florescu, la Gynia. Incerc sa dau de alte frecventatoare de la Gynia.
16+

THEA22

Mi se pare ca am mai auzit de doctorita asta ca e f buna, dar nu stiu alte gravidute la ea.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput