Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 20
alunelsialbinutza spune:
bey, eu nu ma mai joc. Daca va uitati la "bebe surpriza" din semnatura mea pare ca e baietel. Nu ma mai joc, chiar nicio speranta ca e fata sa nu am, si-asa presentimentele mele sunt ca e tot baiat
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
bebe surpriza
BoboMom spune:
Alunel, ala e cordonul ombilical! 

Scuze, dar nu m-am putut abtine!
Acum serios, de ce crezi ca e baietel? Eu nu am nici o presimtire si nici nu conteaza pentru mine! Dar daca tu vrei fetita, sa-ti dea DD fetita! 
Laura
9+ baby 
alunelsialbinutza spune:
Fetelor, pe mine m-a busit melancolia blegoasa. Am cautat aici pe forum povestea nasterii lui Bradut si m-a busit un plans ... nu prea mai intra lumea la mine in birou, ca se vede pe geam
.
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
![]()
Pai citisem povestea lui bradut si mi-am adus aminte ca ziceam ca daca n-o fi bradut o sa o cheme codruta.
Acum ar fi chiar aiurea sa ii pun numele Codruta. Eu vreau Malina sau Medeea, Alin vrea sa ii zica Dora de la Teodora cred.
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
BoboMom spune:
Alina, am vrut sa citesc povestea lui Bradut, dar e link la pagina asta! Unde gasesc povestea?
Laura
9+ baby 
alunelsialbinutza spune:
Acum e ok?
A plecat neuronu' e clar!
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
krelia spune:
floricik, da, eu eram cu trombocitele..cred
..analiza in cauza se cheama screening trombofilie....So, e vorba de o analiza de sange, nu?
si care e chestia..nu trebuie sa ai numarul lor mic?
albinutza, nu te intrista, ca o luam amandoua razna!!! daca te uiti si la mine..la fel se vede..zici ca are putzulica
...e ceva acolo....da' io nu cred...greseste babytickeru' - in cazul nostru.....ca in cazul lu' camy...ea se bucura ca zarise ceva acolo ![]()
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
alunelsialbinutza spune:
Nu conteaza foarte tare, al nostru e si sanatos sa fie ce o fi, o sa ii iubim la fel pe amandoi. Doar ca mi-as dori o motata si ca sa fiu de-a dreptul pretentioasa, mi-as dori sa semene si cu mine, ca la Bradut am fost cutie de conserve.
Apropiati ai familiei au crezut tot timpul ca eu nu o sa mai fac alt copil, ca mi l-am dorit prea mult pe Bradut si ca am aruncat toata afectiunea asupra lui, ca nu mai las loc pentru al doilea, dar ...sic ca nu e asa
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
BoboMom spune:
Alina, am citit povestea lui Bradut si mi-au dat lacrimile! Foarte frumos! Sa va traiasca si el si bebe care e pe drum si sa aveti o viata lunga si fericita impreuna! 
Laura
9+ baby 
raluci_b spune:
buna fetele, se vede ca a fost vineri, ati avut un chef de munca 
eu azi am fost dupa perdele, inca nu avem in toata casa, dar acum am mai gasit cate ceva, ne-am innoit de paste pe care-l sarbatorim si duminica asta (sotul este catolic) si duminica viitoare deci o tinem intr-o sarbatoare.
daca nu ne mai "vedem" FLORICIK la multi ani de florii, sa fii frumoasa ca o floare si sa infloresti ca ea. La multi ani si celorlalte floricele.
6+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro