Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 21
alunelsialbinutza spune:
Multam.
La fel va urez si voua de aici de la odisee. De asemenea va doresc sa nasteti cel putin la fel de usor ca mine. Eu n-am cum sa nasc greu daca prima data a fost asa, sper sa nu fie mai repede incat sa nu apuce sa imi puna peridurala ca atunci ... ma stie tot spitalul.
Mi-aduc aminte ca pe prietena mea am convins-o sa nasca natural si eu si medicul nostru ca va fi bine si a avut un travaliu atat de rapid incat nu a apucat sa isi faca efectul peridurala.... asa ca i-a diminuat numarul de fire de par lui Nayel
, iar pe mine m-a trecut Dunarea o zi intreaga
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Eu ma pregatesc de plecare, la 6 am spart usa, ca plec direct la Dragasani la baietii mei.
Paste fericit celor si la multi ani florilor de pe aici ce se sarbatoresc in we asta 
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
oanarus spune:
buna fetelor
-ci la burtici!
am intrat si eu sa va doresc un week-end placut, celor care sarbatoresc pastele le urez ,liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
sinzi_ana spune:
E supralicitatie de fete aici!!!
Eu mi-am pus chiar si flori la semnatura!!!!! Sper sa fie fetita...dar pe de alta parte sunt destul de linisita ca asa este!!!
Mai ales cand am vazut si auzit inima de 5 sapt batand cu atata spor!!!!!
Azi am facut si sangele, si peste 2 sapt am intrevederea cu dr cu care voi naste si care imi va urmari sarcina!! (pana acum am fost la un dr de infertilitate...acum...nu mai sunt specialitatea ei
)
Sinzi
5+, Radu si David
psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
DORIS_71 spune:
Fetelor da vorbarete mai sunteti. Nu ca mi-ar parea rau doar ca am stat si eu rau 2 zile cu dureri de cap si
si ati scris un capitol si jumate de nu mai apucam sa termin de citit. Acum sunt la zi cu noutatile, imi plac enorm patuturile ptr.
, bun venit noilor
, si sa ramanem aici pana la termen.
Eu am fost ieri la eco,
are 6 mm, are activitate cardiaca, ii batea inimioara repede ca la un iepuras speriat, frumoasa senzatie pacat ca doctorita nu ne-a dat drumul si la sonor ca sa auzim bataile. A zis ca totul e ok si ne mai vedem pe 24 aprilie. Dar ce m-a pus un pic pe ginduri faptul ca mi-a gasit 3 mioma care variaza intre 3-4 cm. Nu stiu daca astia ar putea dauna la
sau ar trebui sa se absoarba. Daca stiti ceva astept noutati, intre timp am sa incerc sa caut si eu pe net.
Un Paste fericit
catolice, noi petrecem si acum si saptamana viitoare ca sotul e catolic.
Doris
6+
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia floricik, da, eu eram cu trombocitele..cred si care e chestia..nu trebuie sa ai numarul lor mic? albinutza, nu te intrista, ca o luam amandoua razna!!! daca te uiti si la mine..la fel se vede..zici ca are putzulica krelia 9+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Da. E o analiza de sange. Si nu e bine ca nr lor sa fie nr nici prea mic, nici prea mare. La mine e cam mic si asta inseamna ca sangele nu se coaguleaza cum trebuie. Nu ma intreba cum dar se pare sa influenteaza si sarcina...si trebuie sa iau 1 aspenter/zi. Acu' eu astept ziua de miercuri si nu mai scapa dr pana nu-mi da reteta. Daca nu vrea sa-l fugaresc pe acolo
Oricum sunt optimista...incerc

5http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b buna fetele, se vede ca a fost vineri, ati avut un chef de munca ![]() eu azi am fost dupa perdele, inca nu avem in toata casa, dar acum am mai gasit cate ceva, ne-am innoit de paste pe care-l sarbatorim si duminica asta (sotul este catolic) si duminica viitoare deci o tinem intr-o sarbatoare. daca nu ne mai "vedem" FLORICIK la multi ani de florii, sa fii frumoasa ca o floare si sa infloresti ca ea. La multi ani si celorlalte floricele. ![]() 6+http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Multumescccc

Daca sarbatoriti Pastele duminica, atunci va doresc un Paste Fericit si linistit.

5http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
raluci_b spune:
nu stiu sa fac capitol nou si pace 
poate cineva care are chef sa-mi explice si mie cum se deschide capitol nou 
6+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro