Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor, pt mine gata munca...

alinuta2ubine ai venit, sarcina usoara si bebe la termen

va doresc un weekend minunat (daca nu mai am timp sa intru sa vb) si pt cine sarbatoreste, va doresc un Paste Minunat.....multa liniste, relaxare, odihna si fericire maxima...doar cine-i ca noi? noi suntem viitoare mamici de strumfuleti...
-ici la mamici pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

A-driana, weekend placut!Multam de urare, eu sarbatoresc invierea weekendu asta!
Cat despre culoarea patut, carut..si eu ma gandeam la ceva combinat, rosu-albastru /verde-portocaliu..sa fie mai unisex. Ca ne gandim la 2-3 copiiSa ne fie de folos si pe viitor..ehehe..la ce visez eu acu..
Sa dea Doamne sa fie bine, si sa apuc sa imi tin primu bb in brate..ca pe urma..ce va fi va fi.

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adriana, nu esti singura care se gandeste la culori etc. Noi deja avem in cap cum vrem sa-i facem camera lui bebe si va fi ceva bun si pt fetita si pt baiat. S-ar putea chiar azi sa mergem sa ne uitam de vopsea (trebuie zugravita camera) si de mocheta. Mocheta o luam cum avem in (aproape) toata casa - bej, simpla, ca sa nu trebuiasca schimbata prea curand. Peretii ii facem galbeni (posibil sa punem bordura sus speciala de bebe, asta ramane de vazut). Iar in rest vor fi culori vii (asternut, perne, paturici etc). Luam patut de lemn pt camera lui bebe, dar vrem sa luam si unul de panza pe care sa-l tinem jos, in sufragerie.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuza_zuzi

Buna fetelor!
Acum vin din oras..pffuuu o caldura...ma gandeam cum o sa suportam noi vara?? si cu ditamai burticile??
Sunt un pic tristutza :(, am fost la Dl Dr, mi-a dat un set luuung de analize de facut. Apoi i-am zis ca saptamana trecuta, cand am facut eco la Medlife, mi-au zis ca e bebe e de 5 sapt si o zi, clinic 6 sapt. Nu au auzit inimioara. Asa ca l-am rugat pe Dl Dr sa mai fac si cu el o eco, poate acum se aude.
Surpriza...bebe al meu tot de 5 sapt e..si 3 zile :( si tot nu au putut sa auda inimoara, a notat doar ritm cardiac primar (?!)
oofff ce norocoase sunteti ca ati auzit bataile...

6

stai linistita ca si mie mi s-a intamplat la fel, calculatoarele inclusiv echo, ia data ultimei mentruatii, dar daca ai avut ovulatia data peste cap... automat si varsta este alta .. si eu tot astept sa-i aud inimioara dar este tot asa ... prea micut. ei lasa ca mai crestem noi si sa te tii atunci...

Manu 8+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Eu pentru bebe tre sa iau scoica, ca restul le cam am si sunt in stare buna. Da doamne sa fie fata si o sa iau si alte lucruri, ca deh, nu mai merge mocheta cu masinute.
Noi avem camera foarte colorata, peretii sunt desenati de noi cu toate personajele din povesti.
I-a facut tati si decolteu lui Alba ca Zapada... o sa ne fie dor de camera, ca daca plecam la Draga nu cred ca pot inchiria apartamentul cu desene animate pe pereti

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+

bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor da' rapide mai sunteti la scris...nu pot tine pasul cu voi
Eu sunt un pic (doar un pic ) cazuta in butoi ca miercuri nu am putut face eco...sa stiu si eu ca bb e acolo unde trebuie...
Krelia parca tu ziceai ceva de o analiza legata de trombocite ? Eu mai am un pic si o iau razna cu trombocitele astea...ca-s cam mici...tre sa iau aspenter...si dr a zis tocmai in sapt 8...daca pana atunci sarcina mea se opreste ??? ..ca doar sunt patita.... fetele care au mai trecut prin asa ceva iau aspenter din clipa in care au aflat ca-s gravi...
Offf....
Noroc ca vine weekendul. Pana miercuri cand ajung la eco...o iau razna.

5+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna fetelor?cum va mai imtiti...sper ca santeti bine toate,eu nu am avut timp sa intru pana acum(nu stau mult ca la mine ii pastele duminica si am de facut mancare).eu azi am terminat perfuziile cu vitamine,in rest santem bine.
Apropo de patut si carut eu le`am cumparat din Germania inca din octombrie 2008(asa sa le am).patutul ii rosu cu albastru(hauck),iar carutul are si port bb si este turcoaz(hauck)si le tinem impachetate acolo pana la sfarsitul lui noiembrieva pup intru mai tarziu un pic...a si sa nu uit bun venit noilor gravidute

delia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta2u spune:

Cum fac sa apr si eu in listuta?

gravida 10 saptamani
mamica de noiembrie!
DN 31.01.2009
UM 20.01.2009
DPN 07.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alinuta, bine ai venit! De obicei simina-kim daca retin eu bine..modifica listuta. Sau poate mai sunt fete care stiu sa modifice, ai putina rabdare, ca apari si tu pe listuta ..

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

alinuta, bun venit! sarcina usoara si la termen si bebe sanatos! Ma gandesc ca poate vrei sa modifici ceva la data de nastere (a ta, nu a lui bebe), nu?

Laura 9+ baby

Mergi la inceput