Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 18
menics spune:
mie asta imi place , dar sa fac masuratori, daca intra
www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22" target="_blank">http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
Manu
8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
A_driana spune:
laurairina, nu stiu unde stati voi sau cat loc aveti, dar noi stam intr-o garsoniera, dar ne simtitm bine ca-i a noastra, si nu trebuie sa platim la nimeni nimic.....deci si noi cu spatiul stam f prost, dar ne descurcam noi cumva, langa patul nostru incape f bine patutul asta.......
krelia, paturica aia ce spui tu ca se leaga pe patut, ii asternutul beblului, si la patutul asta este asa, ii superb, nu are unde sa se loveasca ca tot ii moale si are si baldachin, eu m-am indragostit....
ce draguta esti, tu deja stii ce vei pune in sertarul 1, 2....
.......f bine, asa si trebuie, si mie imi place f mult locul de infasat, ii practic si nici nu te apleci, si nici nu ii o masa separata pt asta, ca sa ocupe si aia loc...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
laurairina13 spune:
Menics, in mare seamana cu patutul aratat de adriana..
Frumoase ambele foc!!!
A-driana..daca te bucura..eu stau in apartamentul cumnatului, care momentan e doar investitie pt ei. Nu e al nostru, si nici nu platim chirie..deocamdata ..Dar am vrea si noi un cuibusor al nostru, nu stiu inca daca ne putem permite acum un credit de casa...
Laura,
9+
poze
krelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana krelia, paturica aia ce spui tu ca se leaga pe patut, ii asternutul beblului, si la patutul asta este asa, ii superb, nu are unde sa se loveasca ca tot ii moale si are si baldachin, eu m-am indragostit.... ![]() |
ah, da?
..bine ca m-am luminat....ca eu credeam ca e asa, ca o paturica separata | Citat: |
ce draguta esti, tu deja stii ce vei pune in sertarul 1, 2.... .......f bine, asa si trebuie, si mie imi place f mult locul de infasat, ii practic si nici nu te apleci, si nici nu ii o masa separata pt asta, ca sa ocupe si aia loc... |
krelia
9+tzutzupida noastra creste si pozeaza
zuza_zuzi spune:
Buna fetelor!
Acum vin din oras..pffuuu o caldura...ma gandeam cum o sa suportam noi vara?? si cu ditamai burticile??
Sunt un pic tristutza :(, am fost la Dl Dr, mi-a dat un set luuung de analize de facut. Apoi i-am zis ca saptamana trecuta, cand am facut eco la Medlife, mi-au zis ca e bebe e de 5 sapt si o zi, clinic 6 sapt. Nu au auzit inimioara. Asa ca l-am rugat pe Dl Dr sa mai fac si cu el o eco, poate acum se aude.
Surpriza...bebe al meu tot de 5 sapt e..si 3 zile :( si tot nu au putut sa auda inimoara, a notat doar ritm cardiac primar (?!)
oofff ce norocoase sunteti ca ati auzit bataile...
6
A_driana spune:
fetelor voi daca aveti fetita sau baiat, cumparati tot albastru sau roz? nu zic ca nu-i frumos, ii frumos, dar...
eu, din motive financiare, ma gandesc asa...cumpar un patut cu culori ,,unisex'',adica un maro frumos cu bej,si eventual asternutul il iau mai colorat...sa se potriveasca si la fetita si la baiat...
la fel si cu carucioru....daca primu ii baiat, cumpar tot albastru, si daca al doilea ii fetita, ce fac cu toate albastre? oricum noi caruciorul il vrem cu roti f mari, ii f usor de manevrat si nu zgaltaie copilu cand mergi pe pietre....poate un verde frumos cu bej,sau portocaliu cu ceva, sau albastru cu rosu...
va mai ganditi si voi la dinastea sau sunt dusa? ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
alinuta2u spune:
Mi-as dori mult sa apar si eu pe acesta listuta! sunt o viitoare mamica nou venita.![]()
Va salut pe toate!
gravida 10 saptamani
mamica de noiembrie!
DN 31.01.2009
UM 20.01.2009
DPN 07.11.2009
alunelsialbinutza spune:
Pupici la gagici!
Eu nu va recomand patut textil pliabil, decat pentru deplasari. Are o salteluta din pfl imbracat, care cand o sa mai creasca un pic bebe se va duce naibii si ii va face foarte rau la spate. Doar daca aveti de gand sa cumparati separat o salteluta.
Eu am de la Bradut si de lemn si textil. Cel textil... nu mai poate fi folosit decat pe post de tarc de joaca (e de la Chico)
Cel de lemn este de 90/140, pe doua nivele, se face si pat mai tarziu. I-am luat o saltea cu interiorul de nuca de cocos, tip sangwich care si acum e intacta.
Deci ... la capitolul asta m-am scos, ca Bradut deja ne-a anuntat ca pana ne mutam la Dragasani, dupa ce se naste bebe el se muta la noi in camera si pe noi ne cazeaza in sufragerie.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Rectific, "pe doua nivele" inseamna reglabil pe doua nivele, adica cocotat pt bebe si jos pentru cand creste
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
bebe surpriza
alinuta2u spune:
Buna fetelor,
Sunt nou venita printre voi si as foarte recunoscatoare dc, ati putea sa ma ajutati cu cateva sfaturi!![]()
Sunt o viitoare mamica insarcinata in 10 saptamani si din pacate inca nu am un medic care supravegheaza sarcina
.Am avut un medic f bun la policlinica hipocrat, insa dansa nu mai profeseaza in spital,este pensionara si da consultatii doar la policlinica
Va rog mult dc puteti sa imi recomandati un medic bun, efectiv nu stiu unde sa ma duc!
Help me pls!
pe toate! si astept cu nerabdare raspunsuriel voastre!
gravida 10 saptamani
mamica de noiembrie!
DN 31.01.2009
UM 20.01.2009
DPN 07.11.2009