Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 17
A_driana spune:
camy_pus, ce draguta esti tu cu ,,super'' storcatorul lu' mama...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
krelia spune:
camy, ai vazut..te-am cetit
....baga mare acolo la super storcator!
si nu uita de limo! ![]()
fetele, vreau sa va intreb ceva...din capitolul "ma plictisesc si n-am ce face
"...cam pe cand e "indicat" sa ne apucam de cumparaturi pt bebe...carucior..patutz..biberoane....alea alea??
ca acu' ma cam belesc cu ochii pe la carucioare...pe ent, ce-i drept..deocamdata ![]()
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
laurairina13 spune:
Krelia, si eu ma gandeam la caricioare, patuturi, care sunt mai bune, mai recomandate, sa aiba nu stiu ce functii..rabatabile, cu maner nu stiu de care.. Eu ma gandeam sa le iau dupa 7 luni incolo..sa fiu sigura ca e totul ok, nu cumva sa ma grabesc..
Mamicile care mai aveti bbei acas, ce patut ati luat, cum trebuia sa fie-din panza, de ala cu bare de lemn, cu sertare/fara...
Sub egida - MA PLICTISESC SI SA TREACA VINEREA ASTA MAI REPEDE![]()
![]()
![]()
Laura,
9+
poze
A_driana spune:
si noi ne cam holbam la chestii din astea....noi cam stim ce patut si carucior vrem...da r numa mai incolo ne apucam de cumparaturi, dupa 5 luni incolo...asa zic acuma dar cine stie
, ca febra asta de bebel si bucurie o ia razna cateodata....
6
strumfulet
menics spune:
salutari,
adisore 

Bine ai venit

gata am fost la medicul de familie, mi-a prescris analizele, probabil luni le voi face...
despre patut, o buna prietena care are 2 copii la activ m-a sfatuit sa iau textil, adica nu de lemn pt ca de loveste copilul in el, fiind mult mai dur in zona "zabrelelor" plus ca sunt si unele care se strang si le poti lua cu tine in concediu si astfel bebe doarme in ale lui nu in pat cu noi... mie, sincer imi plac cele din lemn, dar decat sa stau cu grija ca da cu gura in marginile alea...
de carut nu stiu... am vazut unele tare dragute, dar...
azi sunt mult mai linistita....
Manu
8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
A_driana spune:
si noua ne plac patuturile de lemn, ii drept ca alea de material sunt practice ca le poti lua cu tine, dar no...
daca vreti sa va uitati am pus aici pagina cu patutul ala de care ziceam ca il poti transforma apoi in pat normal de o persoana, si ii bun pana la 18 ani, sau pana cand nu-i mai lung decat patul+noptiera si birou, toate trei din patutul asta.....si deasupra la sertarele alea se pune o paturica asa grosuta cu margini(apare si in poze)pe care il schimib pe bebe
http://bebedesign.ro/ ......acolo la patut alegeti ala ,,transformer'' ca sunt mai multe feluri...
doar asa daca aveti chef sa va uitati si va plictisiti la servici ![]()
6
strumfulet
krelia spune:
Si eu am zis ca de pe la 5 luni incolo...si pe de la 7 - celulele stem..
mie imi plac alea de lemn, mi se par mai tzapene, decat alea textile..e drept ca se mai pot lovi in el (cred ca de aia am iesit eu asa tzaca'...ptutul meu era din fier..cu cadrul din ala de plasa, care se tragea in jos
)...dar am vazut la prietena mea ca are un soi de paturica mai groasa, cu snurulet, care se prinde de patut...si protejeaza partea de jos....
carucior..eu as vrea unul din ala 3 in 1...da' nush ce marca...de fapt, nu stiu daca e exista vreo diferenta intre marcile astea gen...chicco, peg-perego sau graco (ca je numa' p'astea le stiu 
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
krelia spune:
Adriana, e super tare patutul asta...parol!!!
je deja ma vad in dreptul mesei de infasat...vizualizez si ce o s apun in primu, in al 2lea si in al 3lea sertar...
foarte tare...am mai zis!!
(adica, mie imi place ideea...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana si noua ne plac patuturile de lemn, ii drept ca alea de material sunt practice ca le poti lua cu tine, dar no... daca vreti sa va uitati am pus aici pagina cu patutul ala de care ziceam ca il poti transforma apoi in pat normal de o persoana, si ii bun pana la 18 ani, sau pana cand nu-i mai lung decat patul+noptiera si birou, toate trei din patutul asta.....si deasupra la sertarele alea se pune o paturica asa grosuta cu margini(apare si in poze)pe care il schimib pe bebe http://bebedesign.ro/ ......acolo la patut alegeti ala ,,transformer'' ca sunt mai multe feluri... doar asa daca aveti chef sa va uitati si va plictisiti la servici toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 6strumfulet |
krelia
9+tzutzupida noastra creste si pozeaza
laurairina13 spune:
A-driana, super tare patutut ala transformer, ma indragostisem de el, am zis ca imi iau si eu..da cand m-am uitat la dimensiuni..
S-a spulberat visu meu...Ca in dormitor unde o sa il cazam pe bbita nu e loc deja prea mult..decat de un patut mic..nu de asta de 1.7m..
Asta inseamna sa nu fie apartament cu 3 camere, sa aiba bble si camera lui si spatiu pt toate ale lui.
Laura,
9+
poze