Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui adisore

Neatza fetelor!Azi era ziua in care trebuia sa vina uratii dar se pare c-au plecat in tarile calde. Azi am mai facut un test ca sa dorm mai bine la noapte si a 2 liniuta a iesit foarte bine. Eu fac 5 saptamani abia joia viitoare si vroiam sa va intreb daca ma duc saptamana viitoare la doctor o sa am sanse sa vad ceva. Sau ar fi mai bine sa mai astept desi asteptarea ma cam omoara si pe deasupra as vrea sa dau de paste familionului vestea cea mare.

In asteptarea puiului meu!!!

4+

http://bd.lilypie.com/EONEp3.png

Puiutul

Si eu am fost la 5 sapt si-a zis ca-s nebuna , ca n-are ce sa vada, dar , mi-a confirmat sarcina, ca se vedea punctul negru, atat vroiam.
Dc poti astepta dute pe la 6-7

8+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Multumesc pt raspuns Simina dar nu stiu daca mai rabd pana atunci

In asteptarea puiului meu!!!

4+

http://bd.lilypie.com/EONEp3.png

Puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

adisore, cum mi-a spus mie ramonika mai la inceput ,,uratii nu mai au ce cauta in vocabularul nostru'', asa ca lasa-i acolo in tarile calde...

pai si eu sapt viitoare merg la gine, voi avea atunci 7 sapt de sarcina si vreo 5 de bebe, dar ceva vom vedea, un punctulet negru sigur....poate si mai mult...doamne ajuta...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Vai, Camy...fir-ar sa fie!...ce negrijenti!!
Haide, nu te mai stresa...eu zic ca nu te duci totusi degeaba..te duci sa-l mai vezi pe micul ecran pe bebitza , pai nu?

adisore, la mine, de ex., la prima eco, cea de 5s si 5z, s-a vazut sacul si un punctuletz

simina, referitor la "a zice sau a nu zice"..ai perfecte dreptate, noi sa fim calme si sa avem incredere in DD! si DD sa te ajute acum!

iote ce activa sunt ... se vede treaba ca in aer se simte mirosul de vikend!...abia astept maine plimbarica cu iubi in parc

PS. mey fetili, ati facut vreuna analiza asta de screening trombofilie, pe care cica ar tb sa o fac eu? macar sa-mi ziceti la ce sa ma astept...imi ia sange...ma controleaza prin alte parti...alea alea..??.....m-as programa saptamana viitoare si cu ocazia asta as repeta si antitoxoplasmoza Igm

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

M-am imbracat cu o rochita stil gogosar si toate colegele imi spun ca am luat rochie de gravida si ca poate le pregatesc ceva. si Doamne ce-mi sta pe limba sa le spun. Dar tac chitic, inca nu este momentul.

Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-au sunat acum o jumatate de ora...si mi-au spus (dupa ce eu i-am facut cu ou si cu otet...) ca marti seara imi trimite analiza pe mail...au spus ca au vb cu medicul de la lab...i-au spus si de faptul ca primul meu bebe a murit...si ca daca marti seara nu am mail-ul de la ei..sa-i sun...
Buuun...m-am mai linistit...sper acum sa iasa analiza si bine...
Slava domnului macar nu am infectie urinara.......ca cica e naspa cu asta..produce o gramada de treburi urate, printre care si suferinta fetala...multumesc Domnului ca nu am asa ceva...

Mi-a mai spus medicul si va spun si voua, daca simtiti ca va ustura la pipi..sau ac e mai tulbure...sau ac av doare burtica de la pipi..neaparat sa mergeti sa faceti urocultura...ca sa tratati infectia...

Eu cand am fost la 5 saptamani si o zi la control...abia au gasit punctuletul...eu nu l-am vazut...sotul da...ca lui i-a aratat medicul...eu...nu...dar daca Pustache a zis ca l-a vazut...eu il cred...

...merg acum sa-mi fac un suc de morcovi si mere...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

ma uitam acum peste ecografiile lui Darius de la 13 saptamani si 6 zile.... avea 7,9 cm...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ce bine ca s-a rezolvat, Camy!
si nu te mai gandi! Totul va fi ok, da?

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

ma uitam si pe calendar...mi-am calculat si zilele...deci...ar fi cam asa..pe 8 iunie intru in concediul meu de odihna...si din 22 iunie intru in risc maternal....si gata.,...ca nu mai vreau la servici...acum sa vb miercuri si cu medicul din Tg Mures...sa vedem exact...

bun sucul......mi-am dat seama ca eu sufeream foarte tare de sete...dar nu puteam sa beau nimic...sper acum sa nu mai sufar si din cauza asta...mi-am scos storcatorul de fructe dat de mama...unul de pe vremea lu' Pazvante...dar care este foarte bun...ca asa am si eu ametite deastea de acre se fac acum...nu se compara cu ala al lui mama...din 2 mere mici...2 morcovi mici..si o portocala am facut aproape 2 cani de suc...deja nu mai am...e super storcatorul..o sa-l tin la mine...nu il mai inapoiez.....o sa fie bun si pt bebe cand il dau pe sucuri...

abia astept...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

asa ma bucur ca e vineri, odata ca azi vine Pustache...si maine mergem la Arges pana duminica seara...abia astept...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput