Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 15
A_driana spune:
simina kin
, ma bucur ca cineva a mai anuntat sarcina repede repejor....ca deja ma intristam cand am vazut ca nici o graviduta nu a fost de acord cu mine ![]()
va pupic pe toate oricum 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
Pirelia spune:
Deja imi este teama de analize. Saptamana viitoare le voi face si eu. Dupa consultul de la ginecologie o sa merg glont la medicul de familie sa ma ia in evidenta si sa-mi dea trimiterea pentru analize. Doamne, sper sa nu se descopere ceva grav ca innebunesc.
Camy daca nu ai nici o eruptie cred ca este ok. Vorbeste cu medicul ginecolog, eventual o sa-ti recomande sa nasti prin cezariana pentru siguranta copilului.
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)
krelia spune:
Buna dimineata fetele!
Albinutza, ce bine ca nu-s singura
O sa cante majoretele pentru noi2 in aceeasi zi!
. Succes in viitoarea ocupatie si...sa ne trimiti si noua niste strugurei de acolo (si mie un bob in plus ca-s moarta dupa ei!
)
hope, pishko, adisore, Lysssa - bine ati venit! 
hope, eu am inteles ca decaf ar fi mai periculaosa decat cafeaua normala. sincer, mai bine incerci fara. Si eu am renuntat la ea!
Camy, pup si eu fata si ma alaturi tie cu starile de rau si greata...azi iar sunt candidata ideala la drumuri catre
..si te mai pup inca odata, sa-ti treaca supararea si sa dai fuguta la medic sa rezolve problema cu herpesul 
Laura, ce frumos arata bb-le tau in semantura! ![]()
Manu, sper sa treci de starea asta si sa ai totusi familia langa tine...iar sotul sa te sprijine! Copii lui imi par putin egoisti, cum adica "tatal lor face copil la varsta asta"? Si ce...poa' sa aiba si 80 de ani...care-i problema? Sunteti noua lui familie, ei vor fi intotdeauna copii lui si asta nu o va contesta nimeni. Ar trebui sa inteleaga, mai ales la varsta lor! Daca ar fi niste prescolari...as mai intelege....in fine, tu nu te mai supara si aduna-ti energia pozitiva pt bebe!
Pirelia, eh, poftim..si ti-era ca scapi de greturi!
...Doamne ajuta sa treci repede peste ele!
pishko, si eu sunt cu sarea..de asta si retin apa in organism, dar incerc sa o combat prin apissa, pe care vad ca o beau acum mai mult si mai des decat de obicei...
dienutze, la ce dr. a decis pana la urma sa te duci?
simina, dar DPN-ul nu se calculeaza de la UM, cum sa nu ti-l poata calcula?
. Oricum, felicitari pentru inimoasa!
laura, eu zic sa nu te impacientezi si sa repeti analiza. Si eu trebuie sa repet analizele de toxoplasmoza, in fiecare luna, plus ca tb sa mai fac una...screening trombofilie....
zuza_zuzi, nu cred ca e tarziu sa iti alegi dr. De ce crezi tu asta? Pai, ai abia 6 sapt, cum sa fie tarziu? Doar esti in sarcina incipienta, e bine sa iti iei un dr. de acum....parerea mea 
Adriana, nu te mai gandi la toate prostiile!
Si eu stiam chestia asta cu "daca spui prea devreme nu se prinde"...da' o stiu si pe aia cu "daca nu spui pana in 3 luni, iese copilu' mut"....asa ca...treci peste toate gurile clevetitoare si nu mai baga in seama toti "atotstiutorii"!
si apropos de spus... la mine la serv stiu doar vreo 4 colegi (carora le-am spus eu, ca m-au vazut in ce hal eram...m-au nimerit toti imediat dupa diverse reprize de
...si nah....mi-a fost nush'cum sa mint.....numai ca am senzatia ca mai stiu si altii...ca prea ranjesc fasolea la mine cand ma vad.....
familionu' stie deja de cand eram in 4+ ..... si soacra-mea ma tot freca la cap cu intrebari..."da' n-ai pofte deloc? ca eu pofteam tot timpul si nu aveam rau deloc"....si mie mi-era o greata de n-o vedeam si mi-era rau deja....
cel mai groaza mi-e cand s-o naste tuzutzupida si o veni cu sfaturile ei experimentate...dupa cei 3 copii ai ei.....
...nah, ca iar m-am placintzit..![]()
EDIT: sucuss
, bere fara alcool
si papica
tuturor! - azi am implinit 9 saptamani!
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana simina kin , ma bucur ca cineva a mai anuntat sarcina repede repejor....ca deja ma intristam cand am vazut ca nici o graviduta nu a fost de acord cu mine va pupic pe toate oricum ![]() toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 6strumfulet |
Cand am ramas prima data
in 2006 , am zis sa nu spunem lumii pana la 3 luni, atunci nu eram nici casatoriti si imi era sa nu ne judece gresit, dar au aflat cateva persoane totusi si sarc a fost sa o pierd(la 12sapt) dupa o cearta fff aprinsa cu cineva din familia sotului(la 2 zile dupa acea zi am ajuns cu sangerari la H si-am aflat ca se oprise inimioara cu o zi in urma)drept pt care va dau un sfat NU VA ENERVATI, FITI CALMEA doua sarcina in 2007 , am spus lumii, pt ca nu mai puteam de fericire, dar, la 12sapt am aflat ca nu are sanse sa traiasca, avea malformatii.La 15 sapt mi-au facut chiuretaj, copilul arata deja de 17sapt, pt ca era fff umflat
si mai aflasem si ca era baiat
De durere nu mai vb , atat fizica(groaznic a fost la amandoaua) cat si psihica..pt ca uram ca am pierdut 2 copiilasi
Acum merg cu mai multa incredere innainte , pt ca am un medic f bun , si-mi da siguranta, si ma rog la DD ca de data asta sa-mi dea un copil sanatos!!
Ce am vrut sa spun aici , este ca si dc stie lumea si dc nu stie , tot cum este dat de la Dumnezeu se intampla!!

8+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [font=Comic Sans MS][purple]Buna dimineata fetele! simina, dar DPN-ul nu se calculeaza de la UM, cum sa nu ti-l poata calcula? ![]() krelia 8+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Cred ca ai incurcat borcanele
Da ma bucur ca mi-am vazut numele in marea ta listuta

8+Mariana
Mazarica
krelia spune:
..le-oi fi incurcat, mai stii....da' parca je asa citisem...ca tie nu ti-a putut stabili dpn-ul...
apai, daca nu erai tu...oare cine o fi fost? 
ps. e marea noastra listuta! 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Cred ca ai incurcat borcanele Da ma bucur ca mi-am vazut numele in marea ta listuta ![]() ![]() 8+Mariana Mazarica |
krelia
9+tzutzupida noastra creste si pozeaza
vias spune:
tampitii astia de la clinica mi-au gresit analiza...mi-au facut IGG...dar mie trebuia sa-mi faca IGM...

...mai...traim intr-o lume de tampiti...ce nervi am...

...m-au sunat acum...si mi-au spus ca joi dupa-masa o sa sa am rezultatele..iar eu merg la Tg Mures miercuri...tampitei mai sunt...

...frate...eu pe astia i-as da spanzura...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
asa ca o sa merg la medic fara analize...

..ma cam duc degeaba...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
A_driana spune:
intr-adevar simina, si daca stiu toti si daca nu stie nimeni, daca ii sa se intample se intampla...
imi pare rau pt pierderile suferite, de data asta va fi bine, nu te enervezi, esti calma si fericita...
krelia, felicitari pt cele 9 saptamani 

camy_pus, doamne ce tampiti, si ce le pasa lor ca ne gresesc analiza, si noi disperam si innebunim de gandul ca nu a iesit bine si ca bebe va avea ceva...ii doare fix in cot...nemernicii...cred ca esti nervoasa, si eu i-as strange de gat, dar nu uita ca ai un bebica in burtica si nu trebuie sa te enervezi...
eu sunt f optimista, deja vb cu bebe, si taticu tot pupa burtica...ma mai trec ganduri ca daca nu stiu ce, daca aia si aialalta....dar asa per total sunt convinsa ca va fi bine, de ce sa nu fie?
-ici la mamici pe burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
adisore spune:
Neatza fetelor
!Azi era ziua in care trebuia sa vina uratii dar se pare c-au plecat in tarile calde
. Azi am mai facut un test ca sa dorm mai bine la noapte si a 2 liniuta a iesit foarte bine. Eu fac 5 saptamani abia joia viitoare si vroiam sa va intreb daca ma duc saptamana viitoare la doctor o sa am sanse sa vad ceva. Sau ar fi mai bine sa mai astept desi asteptarea ma cam omoara si pe deasupra as vrea sa dau de paste familionului vestea cea mare.
In asteptarea puiului meu!!!
4+
http://bd.lilypie.com/EONEp3.png
Puiutul