Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 14
dienutze spune:
Neata fetele! Haideti la cefelutaa!
Cu sarcina eu am preferat sa anunt la munca, cat de repede am putut, si asta oficial, cu adeverinta. Inca nu am facut primul eco! Dar eu zic asa: daca am ramas inseamna ca cineva acolo sus vrea asta si va avea grija de noi doi
Nu vreau sa ma gandesc la rele.
Sanziana, medicul gineco s-a uitat peste analizele pe care le aveam la sange, si cu toate ca am avut ameteli la inceput si am lipsa de fier, nu f mare, mi-a zis ca incepem cu prenatalele din luna a patra. Eu sunt si dolofana, probabil si asta a contat, nu stiu ce sa zic.
Acum iau doar eutyroxul pt tiroida si acidul folic de 5 mg. Beau iaurt zilnic pentru calciu si incerc sa mananc cat mai sanatos sa pot lua vitamine si minerale naturale.
Pup! 
6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
A_driana spune:
eu pot sa pun pariu ca pana la 4 luni voi avea ditamai burta, si sunt convinsa ca si altele sunt de acord cu mine,chiar citeam in paginile precedente ca fetele ziceau (nu mai stiu exact care)ca burtica lor incepe sa prinda contur, deci la 4 luni nu ca nu se va vedea sarcina, vom avea burtica de burtica...eu am pus cam 1 kg pe mine deja, si cat de curand va incepe burtica mea sa prinda contur...in plus mi s-au marit sanii ff mult...nu se maresc aia asa dintr-o data, numa din motive ,,speciale''![]()
cine vrea sa ma contrazica poate s-o faca linistita, dar eu asa cred...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
Ramonika spune:
eu am 2 colege in luna a 4-a si nu se vede aproape nimic. zici ca au mancat mai bine in ziua respectiva, atata tot.
cred ca depinde si de la persoana la persoana si de la bebe la bebe. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
vias spune:
buna dimineata fetele.....o
ceva??
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Pirelia spune:
Deja nu mai pot sa beau cu placere ceaiul de lamaie. Si doar storc lamaia nu pun si felie in cana, dar ... cat mai suport cat de cat o sa beau. Am inceput sa am ameteli, dar cand ma ridic din pat, poate ca ma ridic prea brusc, cne stie. Iar consultatia de azi a fost mutata luni, ca nu este azi medicul la cabinet. Sa vedem ce spune luni ca am o lista plina de intrebari.
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)
Miramar spune:
A_driana eu pana in saptm. 6 am pus 3 kg pe mine apoi urmatoarele 2 saptamani n-am mai pus nimic ba chiar 1/2 kg l-am pierdut. Nasa mea e aproape ca mama ta - pentru ca face comparatie cu sarcina ei probabil si ea nu s-a ingrasat la inceput. Se gandeste pai daca ea, care pana in luna 4 abia luase 1-2 kg si a ajuns la sfarsit cu 20kg in plus eu cata o sa ma fac?! Dar nu e asa, fiecare organism e diferit.
Voi ce analize faceti? Doctorita mea nu vrea sa-mi faca nimic, rade de mine - a zis ca am facut destule inainte de FIV. Ce-i drept are dreptate - acum mi-a spus sa-mi fac doar analiza urinii, care am facut-o si sunt ok si toxoplasma - pt. ca imi iesisera si IgG si IgM negative, deci n-am imunitate, la restul virusilor (CMV, rubella, listeria sunt imuna). Ala echinoccoc - e prima oara cand aud de el.
8+
ancadragoman spune:
Stati linistite cu kg ca difera de la om la om ,eu de ex in primele 6 luni am luat 6 kg si pana am nascut am mai luat inca 10-12
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana neata burtici, un ceiuc, o cafeluta ffff slaba? sinzi_ana,felicitari pt ,,inimioara''...tu ai 5 sapt de sarcina, de la conceptie nu? si deja i-ai auzit inimioara? deci oare sapt viitoate o sa i-o aud si eu? ![]() hai sa va spun ceva, cumnatu-meu zice ca au zis colegii lui de servici(el lucreaza in Ungaria)ca, cum eu la 6 sapt de sarcina am spus la toata lumea deja, ca nu-i voie asa ceva, ca ma bucur prea repede pt bebe cand el nu-i format inca, ca poate nu se mai prinde asa bine, si il pierd, ca trebuia sa astept sa-mi spuna medicul si abia apoi sa spun.... ....eu nu cred in asa ceva...dar apoi totusi m-am intristat si mi-a rasarit ideea ,,da daca oare ii asa?'' ....voi ce spuneti? ati mai auzit asa ceva? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 6strumfulet |
O PROSTIE!!!
Daca se intampla ca o graviduta sa piarda sarcina nu este pt ca a fost fericita si-a simtit nevoia sa spuna, ci pentru ca asa a fost sa fie!!
Eu am spus la toat lumea din prima zi , inclusiv la munca, pt ca toate colegele asteptau vestea cea mare!!

8+Mariana
Mazarica
vias spune:
am primit analizele pe mail...nu am infectie urinara...dar am herpes...este pozitiv...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
sorina_goga spune:
Buna dimineata burtici!! astazi implinim 10 saptamani de sarcina!!! Abia astept sa fac peste 2 sapt eco sa-mi spuna doctorita ca totul este ok cu bebitza, bine daca mi-ar spune si ca este fetitza
as fi cea mai fericita viitoare mamica, dar acum ce conteaza este sa fie sanatos. Am citit mai spus de toxiplasma..... ca a iesit negativ..... la fel mi-a iesit si mie. doctorita mea mi-a spus sa nu imi fac prea multe griji dar sa fiu atenta la fructe, legume nespalate si sa nu intru in contact cu pisicile. trebuie sa repet analiza la 20 si respectiv 36 de saptamani
http://bd.lilypie.com/9fjqp2.png