Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Buna!
Vreau si eu la voi pe listuta!
DN 17.04.1982
UM 12.02.2009
DPN 22.11.2009

Sanatate multa si sarcini usoare si la termen!

8+

bine ai venit!!!te-am trecut in listuta

8+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am vazut in listuta la Gia12 - DPN 31.11.2009? nu exista 31 noiembrie cred ca e o greseala.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Multam pt observatie!!
Nu stiu dc am trecut eu sau fetele care faceau lista innainte , dar eu trec datele care le primesc, nu stau sa fac calcule si nici nu cred ca mi-as fi dat seama ca nov are 30 zile

8+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu sug in continuare dropsuri...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, help! Mi-am luat analizele, si la :
Echinococcus IgG mi-a iesit 0.92 adica e rezultat incert (val poz.>1.1 / incert intre 0.9 si 1.1 / negativ <0.9) Ce inseamna asta? Vad ca imi zice sa repet testul! Dar ce inseamna inafara ca am citit ca este nu stiu ce parazit luat de la caine Cum afecteaza sarcina? Cine stie??
Toxoplasma gondii IgG: 1.56 -FOARTE POZITIV si grad de imunitate 16.32Ul/ml(adica e peste 10 deci inseamna imun!) Si IgM : 0.62 adica negativ . Am citit si inseamna ca am avut toxoplasma acum mai bine de 2 ani, si..probabil ca s imuna. Ce mai inseamna asta??
Cam atat! Cine poate veni cu lamuriri? Cas ft stresata cu echinococul ala ..

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dienutze, uite ce mi-a raspuns prietena mea referitor la tratamentul naturist pt picioare:

pun branza de vaci in jurul piciorului( sa nu fie rece, calduta si ma pansez. curat cu apa oxigenata, rivanol, betadina, tinctura de propolis pun si frunza de muscata si ma pansezbai cu ceai de rostopasca, galbenele, pelin, coada soricelului( combinate)am auzit ca e buna si frunza de nalba sau de varza

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Laurairina - daca numai IGg e pozitiv nu ai nici o problema - inseamna ca organismul tau a fost contaminat cu virusul respectiv dar l-a invins si acum a facut anticorpi si nu te mai poti imbolnavi din nou. Ca si cand ai fi vaccinata. La toxoplasma sigur asa e, ca si la rubeola, CMV etc. Echino...asta de care vorbesti tu eu n-am auzit de el dar mai mult ca sigur principiul e acelasi.

8+

Mergi la inceput

Miramar saru'mana! Mai astept si fetele care stiu de Echinococul ala.. Zici ca's paranoia..

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laura, cu toxoplasmoza e clar - esti imuna, deci e bine!
Cu cealalta chestie, citeste si tu pe net si afla mai multe. Uite ce am gasit pana acum:
http://en.wikipedia.org/wiki/Echinococcus
Ai vorbit cu doctorul sau ai ridicat rezultatele doar? La noi nu se dau rezultatele pana nu le vede dr, ca sa-ti poata da raspunsuri. Mi se pare mai corect asa, decat sa-ti faci griji citind rezultatele si neintelegand ce si cum (chiar daca arata si valorile normale, tot mai bine e sa vb cu dr). Bafta multa!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am gasit si eu despre echinococus ca ar fi larva teniei. Niciunde nu gasesc insa cum sa interpretam analiza, dar eu sunt in continuare convinsa ca e la fel ca si la ceilalti virusi. Oricum ar fi tu trebuie sa repeti aceasta analiza pentru ca nu ti-a iesit nici macar IgG clar pozitiv.

8+

Mergi la inceput

O sa fug repede la medicul de familie!

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput