Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
am noroc ca am geam exact langa mine il deschid de cate ori vreau, ca altfel
e birou
6+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laurairina13 spune:
Si eu dormitez pe aici...ma gandesc ca weekendu asta e Pastele la mine...si nu sunt in stare de nik..
Plus ca sunt si singura, familia mea e departe, logodnicu e ortodox..nici nu imi vine sa sarbatoresc!
Laura,
8+
poze
Lysssa18 spune:
"Pentru a aparea pe listuta este nevoie de:
DN-data nasterii
UM-ultima menstruatie
DPN-data posibila a nasterii"
DN- 01.03.1991
UM- 06.03.2009
DPN- 11.12.2009

Sanatate si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici dupa acest forum!
"Nu merita sa cazi in ultima clipa, sa transformi o despartire intr-o suferinta... Nu merita sa anulezi o iubire pentru ca o poti pastra in suflet ca o amintire mereu vie..."
BoboMom spune:
Bun venit noilor burtici! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! 
Ieri am luat si eu No-Spa pentru prima data. Am luat unu cand am plecat de la serviciu si inca unu dupa ce m-am bagat in pat, pentru ca aveam contractii (simteam ca mi se intareste burta). Nu am avut dureri (decat foarte putin si mai mult in pelvis decat in burta), dar totusi am luat. Voi luati cand simtiti contractii fara dureri, sau doar la dureri?
Laura
9+ baby 
Miramar spune:
Eu iau cand am dureri, contractii simple nu stiu sa fi avut sau nu stiu eu sa le identific 
8+
dienutze spune:
Bun venit fetelor! Sarcina usoara si bebelusi frumooosi!
Laura, e bine ca ai luat nospa.
Medicul de familie mi-a spus sa iau cu incredere nospa de 40 cand simt ca se intareste burtica sau am dureri. Si e un doctor bun, am incredere in ce zice. Asa ca... fara grija!
Va puup! 
Eu rod mere, am vreo 4 la activ in 3 ore :))
6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
Ramonika spune:
am vazut in listuta la Gia12 - DPN 31.11.2009? nu exista 31 noiembrie
cred ca e o greseala.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
dienutze spune:
A, am o pb, nu suportam mai demult parfumul unei colege, dar acum imi vine sa vomit cand vine pe langa mine, ma ridic si plec pur si simplu.
Aveti pb cu mirosurile?? Sau sunt eu defecta?
6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
sinzi_ana spune:
Am si eu noutati...
Ieri mi-am vazut inimoasa cum batea cu forta...de fapt numai inima se vedea si sacul gestational
...Are mama o inimoasa!!!!
Noutati: sarcina mea e mai mica decat dupa calcule...credeam ca sunt in 7 sapt jumate, si de fapt sunt in 5...nu au putut calcula exact pt ca e mult prea mica sarcina...dar....ii bate inima!!!!!
In concluzie inca nu stiu DPN
...
Eu nu am nici un simtptom in continuare...ma simt excelent...doar gaze am si mi se umfla burtica, apoi se desumfla la loc...(si in sarcina cu David am avut la fel!!! plus raul de rigoare!!!).
Sinzi
6+, Radu si David
psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
BoboMom spune:
Dienutze si eu am probleme cu mirosurile, chiar daca n-am greturi in general. Apropo de parfum, mi-ai amintit de o colega/prietena care din pacate nu mai lucreaza aici si care avea un parfum pe care nu-l suportam. Probabil ca daca ar mai fi aici acum si si-ar da cu parfumul respectiv as fi nevoita sa-i spun, pentru ca statea langa mine si sigur m-ar fi deranjat.
Laura
9+ baby