Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 12
BoboMom spune:
Da, si eu zic sa repeti analiza si sa vorbesti cu dr. Nici eu n-am gasit ceva clar. Adevarul e ca internetul te poate innebuni cateodata!
Sigur e bine! Stai linistita, ca bebe asta vrea! 
Laura
9+ baby 
dienutze spune:
Nu te mai supara inainte sa spuna si medicul parerea lui! In primele 3 luni de sarcina TREBUIE sa avem grija mai ales de nervii nostrii, afecteaza pe bebe si creste riscul pierderii sarcinii!
Deci...CALM!
Laura, multumesc pentru tratamente. Am inceput sa tin in frau cat de cat, of!
Va pup si aveti grija mare de voi! 
6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
laurairina13 spune:
Multumesc fetelor!Oricum si pe test scrie a se repete dupa 2-4 saptamani de la rezultatul asta. Asa ca nu imi ramane decat sa merg la medic sa vad ce imi spune si pe urma sa il repet. Poate o fi vreo greseala de laborator![]()
Laura,
8+
poze
vias spune:
si eu mi-am repetat analiza pt herpes...maine merg sa-mi iau rezultatele...si pe cel de urina...sper sa nu fie nimic grav... 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lysssa18 "Pentru a aparea pe listuta este nevoie de: DN-data nasterii UM-ultima menstruatie DPN-data posibila a nasterii" DN- 01.03.1991 UM- 06.03.2009 DPN- 11.12.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanatate si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici dupa acest forum! "Nu merita sa cazi in ultima clipa, sa transformi o despartire intr-o suferinta... Nu merita sa anulezi o iubire pentru ca o poti pastra in suflet ca o amintire mereu vie..." |
Esti trecuta in listuta. Bine ai venit!!
A_driana spune:
dienutze, nu esti tu ,,defecta'' sau probabil suntem toate ,,defecte''...
...si eu am o problema cu mirosurile, nu f mare (inca)...un coleg obisnuieste sa tot puna mirositoate de menta,esente de nu stiu ce si mie mi se par ff tari, nu pot nici insista sa le stinga ca nu-mi place, sa nu se prinda inca ca-i ceva cu mine si cu mirosurile
...inca n-am anuntat la servici 
noi am anuntat tot poporul, toti sunt ff bucurosi pt noi...doar mami ma mai enerveaza ca zice ca ,,prea'' bine m-am rotunjit si bebe ii cat un bob de mazare...ca daca asa continui o sa ma ingras ffff mult...ma intristez atunci...ca ma influenteaza fff mult parerea ei si apoi tot crizata sunt...ce ma urasc pt chestia asta
...sotul tot imi zice ca-s asa de frumoasa, si creste burtica ce bine, si sa nu o iau in seama, dar na....
in rest totul f bine, abia astept ziua de 17, cred ca o sa plang atunci
....de emotie bineinteles
sper ca nu v-am plictisit (tare) ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
strumfulet
menics spune:
fetelor, am venit si eu de la control, din pacate inimioara nu i se aude, pt ca e mic, dr meu spune ca sarcina este mai mica decat calculele noastre, l-am vazut acum, el spune ca parca vede si butonul cardiac, dar ca nu pot fi interceptate totusi, deci pe 24 iar la echo... daca atunci nu se aud e nasol... altw zile de stres. medicul mi-a dat pt medicul de fam fisa aia c=si pt analize, el zice ca embrionul se dezvolta, asta am vazut si eu, si ca daca s-ar fi oprit din evolutie si sacul si-ar fi schimbat forma si structura... deci mai astept....in rest nu am mai intrebat nimic... voi merge la analize ...
sunt tot cu dureri de cap. am luat un paracetamol ca simt ca-mi plesneste teasta...
cat despre restul problemelor, vom astepta cu nunta noastra pana se vor linisti copii lui adica voi naste si vom mai vedea.. nu-mi mai pasa, noi doi sa fim bine, ma voi intoarce acasa la mine pt linistea mea.
Manu
8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
BoboMom spune:
Apropo de mirosuri - cand trec pe langa bucatarie (aici, la serviciu) trebuie sa-mi tin respiratia! Nu mereu, dar in jurul pranzului... Un pic mai devreme mirosea foarte tare a usturoi (si imi place usturoiul, dar m-a deranjat mirosul) si acum miroase a ceva afumat cred, nici n-am putut sa-mi dau seama ce e, dar foarte puternic oricum! Bine ca nu stau aproape de bucatarie, ca n-as rezista!
Adriana, mami tau iti vrea binele, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i explici frumos ca te deranjeaza cand iti spune lucrurile astea, chiar daca stii ca o face pentru binele tau. Daca aveti o relatie buna, nu cred ca s-ar supara si ai sta si tu mai linistita! 
Laura
9+ baby 
vias spune:
...eu ma pregatesc de
...asa fac copii, nu??
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
BoboMom spune:
Manu, incearca sa stai calma pentru bebelusul tau! Daca doctorul zice ca e bine, e bine!
Stiu ca e grea asteptarea, dar in curand ii vei auzi inimioara si te vei linisti!
Laura
9+ baby