Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
ayla, e normal, acum platesti energia de atunci.... tre sa reincarci bateriile,nu?

Dupa cum se anunta vremurile cred ca le mai incarc peste 3 ani, cand o dau la gradinita.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gigelica, de unde ai luat CH din asta ???

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

am trecut pe la lysbeth azi si am aranjat sa ia un pic bebenacul in brate ... a fost foarte fericita Acum e singurica la salon si cred ca m-am cam ametit ...
E mult sa bagi lichide in tine ...

39+ Damian Codrut Andrei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

GIGELICA BINE AI REVENIT PRINTRE NOI,FOARTE FRUMOS AI POVESTIT PRIN CE AI TRECUT LA SPITAL...CHIAR AM PLANS!SA FITI SANATOSI TOTI 3(MAMI,TATI SI BB)SI SA SCAPATI DE COLICI.INCA O DATA MULTA SANATATE.

CARMENADA NU AM STIUT CA AI NASCUT,FELICITARI MULTA SANATATE.CAND S-A INTAMPLAT MINUNEA?AI NASCUT MAI DEVREME?
MULTI PUPICI PT TOATE MAMICILE,MAINE VA SPUN DACA BB SI-A DAT JOS DUBLACIRCULARA DIN JURUL GATULUI,POATE SCAP DE CEZARIANA.

RODICA38+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

am trecut pe la lysbeth azi si am aranjat sa ia un pic bebenacul in brate ... a fost foarte fericita

bravo tati, sigur ca mami e fericita cind isi tine puiul in brate

Citat:
Acum e singurica la salon si cred ca m-am cam ametit ...
E mult sa bagi lichide in tine ...

39+ Damian Codrut Andrei
AMR 2 zile

sa-ti fie de bine si nu exagera
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
ayla, e normal, acum platesti energia de atunci.... tre sa reincarci bateriile,nu?

Dupa cum se anunta vremurile cred ca le mai incarc peste 3 ani, cand o dau la gradinita.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

o trimiti in tabara la vara

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, multumesc pt incurajari si pt detalii

Ayla, mi-e teama de faptul ca m-ar putea "depasi" situatia, Desi eu nu ma las usor coplesita insa unoori ma gandesc ca am cateva activitati pe care mi-e imposibil sa le intrerup 100% (firma, cabinet, etc.) si... nu stiu cum o sa ma organizez.

Mi=am propus ca aprox 4 saptamani sa ma deconectez de mediul exterior si sa fiu cat mai mult cu bebe iar pt perioada urmatoare... sa caut solutii! Bine, e foarte SF ce zic eu dar... sunt sigura ca vom gasi ceva varianta fericita pentru amandoua!

Pupici,

39+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

foarte frumos gigelica, felicitari sa fiti sanatosi si cuminti!
Cand voi avea timp am sa va scriu si eu povestea nasterii mele , poate la mulsoarea de noapte.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Georgiana310,

legat de intrebarea ta cu BONA, eu te sfatuiesc sa te gandesti la MENAJERA!!!! Cel putin pt primele luni, 3-4. In acest fel, vei avea timp pt tine, si SI vei fi langa sufletelul tau! Este foarte bije dc scapi de grija curateniei, calcat, facut mancare etc si sa te poti concentra pe ce este mai important: bb, tu, sot...

Gigelica20,

felicitari pt "cel mai frumos piton din lume" ! Sa fiti toti sanatosi si veseli!

Legat de sala de travaliu..., cred ca unele fete nu indrazneau sa tipe ca sa se concentreze sa respire cat mai lung... Pana la urma, orice metoda de nastere are avantajele si dezavantajele ei... O fata parca ne-a povestit zilele astea cum, dupa cezariana, a ramas cu colul inchis si a trebuit 1 sapt sa mearga la deschis manual colul pt lohii... De asta e bine ca sunt mai multe variante de nastere, fiecare alege ce e mai potrivit pt profilul ei si bb. Eu sincer, nu as vrea sa ramana fetele inca 2 in 1 cu ideea prea groaznica despre nastere naturala... E vorba de loterie la ORICE metoda de nastere, privind si amabilitatea personalului, si timpul de recuparere vs. travaliu... dar pana la urma TRECE si ramanem cu bb in brate sa il leganam sau in patut sa il pupam.

Si apropo de "rasfat la bb", e discutabil... Stiu ca o sa ma penalizati [cu carton galben sper, nu chiar rosu ] pt ce voi scrie: pe de o parte e MINUNAT sa pupi bb mereu, sa-l legeni si sa-i iei cu mana toate problemitele, in orice moment, dar pe de alta parte exista si proverbul "copilul sa-l pupi doar in somn". De aceea, probabil calea de MIJLOC e cea mai buna. Dar cateodata e atat de greu sa asezi armonia peste problemele curente... Insa, ASTA inseamna viata: provocari, lucruri frumoase, lucruri mai grele... vorba Aylei, un pic modificata de mine: Iubim, savuram clipe frumoase, incercam sa trecem prin si peste clipe mai grele, deci existam"...

Eu inca sunt la serv, incerc sa mai rezolv tot felul de buguri gasite pe ultima suta de metrii, o seara buna tutror fetelor!

36+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca cum adica la serviciu? La ora asta? Hai ca mai e si maine o zi...Fugi acasa si te odihneste

Olga 37+ David

Mergi la inceput