Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Normal ca e cel mai frumos bebe din lume!!!

Sunt o mamica fericita de Victor Andrei! Simt ca traiesc! Nimic pe lume nu egaleaza sentimentul pe care il am cand imi tin baiatul in brate!!!

Va imbratisez cu drag pe toate

Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana

Mi-e dor de tine!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

la toate fetele

Iarasi am pierdut cateva capitole desi in fiecare zi imi propun sa intru sa mai conversez cu voi dar nu stiu cum trece timpul. Nu reusesc sa fac mai nimic din ce imi propun. Bebe imi papa tot timpul. De cateva zile este tare agitata si doarme din ce in ce mai putin, in schimb papa cat 7.. Azi de exemplu intre 12 si 5 a papat din ora in ora, la fel si azi noapte. O schimb, papa, adoarme, o pun in patut, se trezeste cauta papita, o iau o pun la san, papa, adoarme, o pun in patut, se trezesste si tot asa. Cred ca o doare stomacelul ca se chirceste si se screme pana se face visinie, da niste parturi rasunatoare, si chitaie ca un soricel. I-am dat espumisan si infacol si degeaba- nu scapam de gaze. Acuma doarme de vreo ora, am apucat si eu sa pap si sa fac dus. Am scapat de muls pentru ca de 4 zile cantitatea de lapte s-a reglat sau papa ea mai mult.

Va pup si incerc sa prind si eu niste somnic ca sunt franta de oboseala. Sper sa nu se trzeasca haplea mea, sa reusesc macar o ora sa dorm.

Carmen mamica de giocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

la toate fetele

Iarasi am pierdut cateva capitole desi in fiecare zi imi propun sa intru sa mai conversez cu voi dar nu stiu cum trece timpul. Nu reusesc sa fac mai nimic din ce imi propun. Bebe imi papa tot timpul. De cateva zile este tare agitata si doarme din ce in ce mai putin, in schimb papa cat 7.. Azi de exemplu intre 12 si 5 a papat din ora in ora, la fel si azi noapte. O schimb, papa, adoarme, o pun in patut, se trezeste cauta papita, o iau o pun la san, papa, adoarme, o pun in patut, se trezesste si tot asa. Cred ca o doare stomacelul ca se chirceste si se screme pana se face visinie, da niste parturi rasunatoare, si chitaie ca un soricel. I-am dat espumisan si infacol si degeaba- nu scapam de gaze. Acuma doarme de vreo ora, am apucat si eu sa pap si sa fac dus. Am scapat de muls pentru ca de 4 zile cantitatea de lapte s-a reglat sau papa ea mai mult.

Va pup si incerc sa prind si eu niste somnic ca sunt franta de oboseala. Sper sa nu se trzeasca haplea mea, sa reusesc macar o ora sa dorm.

Carmen mamica de giocica Ina Gabriela

Parca spui povestea mea si a Pitonului. Eu incerc insa sa ii dau sa pape la macar 2 ore distanta...acum profit de mama care are niste maini magice si il potoleste imediat.
De unde ai luat Infacol? As incerca si eu cu el, desi cred ca Chamomile CH15 e super ok deocamdata. O sa va spun dupa 2 zile daca mai sunt probleme, caci trebuie sa ne curatam si eu si el de efectele ceaiului.

Cine are probleme cu colicii, le recomand sa cumpere Chamomile CH7 sau CH9. Eu am luat din greseala CH15 ( e o concentratie mai mare). Este homeopat, gen pastilelor Oscilococcinum. Regula este urmatoarea:
- la CH7 cate 5 pastilute dizolvate intr-o lingurita de plastic/silicon, cu um ml de apa plata; se dau in 2 reprize: 5 dimineata, 5 seara; atentie: se dizolva greu, deci puneti-le din timp; foarte important: se dau cu 20 minute inainte de alaptat;
- la CH9 cate 5 pastile doar seara; restul regulilor se aplica;
- la CH15 cate 3 pastile doar seara.
Sa va fie de folos!

Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenada
papa, adoarme, o pun in patut, se trezeste cauta papita, o iau o pun la san, papa, adoarme, o pun in patut, se trezesste si tot asa.

Incepem sa cunosteam si noi ritmul asta. Pai crezi ca ele sunt fraiere daca sunt mici? Nu stiu ca la san, in brate la mami e viata, trai bun? Nu in patutul ala mare?
Carmen, eu zic asa. Clau de la 3 ani jumate nici vorba sa-l mai prind la smotocit. Asa ca sa stea mami, Luana in brate, ca si asa plangeam ca fi-mea cand vreau sa o giugiulesc da cu manuta ca dupa muste sa o las in pace. Ole-ola, acum vrea si ea giugiuleala. Pai abia ce-a dat de gust. De ce s-o dezvat? Ca dupa 3, 4 ani se dezvata singura, va fi dom-soara cu pretentii, nu cu pupaciunile lu masa. Vad fetitele de varsta lui Clau ce fitze au.
Io stiu asa, ca pt bebe tinutul in brate este o NECESITATE. La fel cum este laptele, somnul, linistea, scutecul curat, baita, etc. Pt bebelusa mea, eu ca mama sunt toata lumea ei. Bebe plange pt ca asa comunica: mami mi-e foame, mi-e frig, mi-e cald, schimba-ma, ma doare burtica. Eu NU CRED ca exista bebelus RASFATAT. Sunt prea mici sa stie ce e rasfatul si sa profite. Dar bebe nu poate sa faca nimic fara mami lui, e normal s-o vrea pe mami langa el, sa planga sa-i ceara ajutorul. Asa ca daca va fi Luana rasfatata, las sa fie, ca de aia am vrut copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Normal ca e cel mai frumos bebe din lume!!!

Sunt o mamica fericita de Victor Andrei! Simt ca traiesc! Nimic pe lume nu egaleaza sentimentul pe care il am cand imi tin baiatul in brate!!!

Va imbratisez cu drag pe toate

Mi-e dor de tine!

Si mie!

Recuperam noi, imediat ce mai creste Pitonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wooow Gigelica morcovul meu
F tare semnatura

Chatonel intr-adevar imi doresc f mult sa nasc. Bebe e si destul de maricel si saracutu nu mai are loc in burtica. Nu stiu de ce nu iese odata, ca doar i-am pregatit ditamai patutu si cate si mai cate. Eu ii povestesc, dar el nu prea ma asculta

Poate acum ca mi-a scos un morcov Gigelica vine si el mai repejor

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Nu stiu de ce nu iese odata, ca doar i-am pregatit ditamai patutu si cate si mai cate. Eu ii povestesc, dar el nu prea ma asculta

Tu nu vezi ce il asteapta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am zis sa citesc pina la coada si apoi sa raspund, si uite ca am uitat cine a intrebat...

Ii dau calciu carbonic (carbonat de calciu); asta i-a dat o asistenta si in maternitate contra colicilor. Acum mi l-a recomandat pediatrul si contra colici dar mai ales ca supliment de calciu, pentru ca ii tremura barbia uneori. Insa eu recunosc; pediatrul mi-a zis sa nu ii dau vigantol pina la o luna, abia zilele astea am iceput, si e posibil din cauza asta sa aiba ea un deficit de calciu.

Care intreba de timp pentru ea...Nu exista reguli. Intr-o vreme am avut, acum de citeva zile este hiper agitata ziua, plinge, se stringe, se screme, urla etc. Doarme practic numai la mine pe burta, uneori cite o ora o ora jumate legate, de cele mai multe ori cite 15 minute si se trezeste de crampe. Azi a dormit o ora si in patut, un adevarat miracol. Asadar, acum nu am timp nici sa merg la baie. Dar am avut si vremuri mai bune. Cred ca depinde doar de copil si de perioade.

Bona nu pot sa imi iau acum, ca...ce sa faca, sa stea ea pe post de saltea sa doarma bebe? Si asta pe bani? Nu cred ca e cazul inca. Cel putin la noi.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310Fetelor care sunteti deja mamici, voi mai aveti timp pentru voi? Dus, mancat, stat, etc.?! Cand ma gandesc ca o sa raspund si eu in curand... si cateodata imi vine sa nici nu mai intru pe forum ca iar o sa citesc ceva de-a dreptul ingrozitor despre cum e sa fi mama
Am vrut sa va ganditi daca luati in calcul varianta unei bone...

Hai ca-ti raspund eu. Ca una dintre calitatile mele in afara sa fiu frumoasa, desteapta si devreme acasa, trebuia sa fie sa pot tine ritmul. Si uite ca incerc sa-l tin. Am reusit cumva si cand eram intre doua alatari si doua spitale. Vai fetelor, acum intr-adevar incep sa va dau dreptate cand ziceati ca sunt eroina atunci. Pai cum faceam fata atunci, ca acuma, cand sotul se ocupa de firma, cand fi-mea ma lasa sa dorm in majoritatea noptilor 8 ore pe noapte, uite ca simt ca lesin de oboseala.

ayla, e normal, acum platesti energia de atunci.... tre sa reincarci bateriile,nu?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
Si, Ayla, nu pot sa nu remarc faptul ca Luana e cocheta ca si mamicutza ei. In rochitza e...o domnisorica! Lui Victor sigur o sa-i placa.

Multumim!
Lasa ca pitonul o placea si cand era in burtica, ce mai tresalta cand vedea pozicile.

Mergi la inceput