Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_nicolae spune:
Olishka,
da, la serv. Eu as vrea sa mai vin doar sapt asta, dar pt acest lucru trebuie sa rezolv cat mai multe buguri ce tin de partea mea, oricat am explicat colegilor mei, lor o sa le ia mai mult timp pt rezolvare. In plus, pe mine nu ma oboseste chiar prea tare serviciul, stau la calc si ma gandesc la solutii, mai implementez una, mai testez, mai schimb, chiar imi place. Oricum, esti o draguta, multam pt grija, "mami"!
36+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
alina.n spune:
Fetele cu listuta Curea si Lisbeth au nascut sa le scoateti voi de la burtici, pe Curea sa o treceti la mamici.
Cine mai e prin zona? Giogelica bine ai revenit ne-a fost dor de morcovii de incurajare.
38+ cu Maria Natalia
Vine barza!
oaana spune:
Buna seara mamici.
Imi revine deosebita onoare sa va anunt ca:"Au sosit ghioceii:3450 si 3300gr,scor apgar 9,sunt cea mai fericita mamica"Andreeea.
anca_nicolae spune:
Super veste, Oana, multumim si transmite toate gandurile bune pt Andreea si cei 2 ghiocei!
36+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
shasa spune:
Buna seara fetelor! Intru repede la raport! Tot 2 in 1.. ...Va pupic! Nu mai pot sta. Maine cand am timp intru si stau mai mult la "vorba"
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Buna seara mamici. Imi revine deosebita onoare sa va anunt ca:"Au sosit ghioceii:3450 si 3300gr,scor apgar 9,sunt cea mai fericita mamica"Andreeea. |
Felicitari, Andreea!
Bun venit ghioceilor!
Mama, ce grasunei!
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui shasa Buna seara fetelor! Intru repede la raport! Tot 2 in 1.. ...Va pupic! Nu mai pot sta. Maine cand am timp intru si stau mai mult la "vorba" FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+ 3 ZILE PANA LA DPN |
Sa stii ca m-am trezit cu gandul la tine, ca oare tu ce faci, de nu ai mai intrat pe aici. Sper sa nu nasti fara sa anunti.
Somnic pufos, cui poate!
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
anamariame spune:
FELICITARI, AndreeeeaFELICITARI, LysbethOlishka, parca si mie mi-a coborat burta. Noua ne-a zis dr ca de saptamana viitoare pot naste oricand!Plec la somn, sunt epuizata...Aaaa, pe curea nu am stiut unde sa o trec...imi cer scuze Ana-Maria 37+AMR 3 saptamani
olishka spune:
anamariame Mai avem putin
Felicitari Andreea!!! Wooww ce ghiocei mari!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si cuminti
Olga 37+ David
chatonel spune:
citat din mesajul lui oaana Buna seara mamici. Imi revine deosebita onoare sa va anunt ca:"Au sosit ghioceii:3450 si 3300gr,scor apgar 9,sunt cea mai fericita mamica"Andreeea. |
oaana, multumim pentru mesaj!
andreea, felicitari pentru cozonacei, sa fie cuminti, papaciosi si necolicosi
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose