Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 6
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Sotul (Cip) raporteaza: Damian Codrut Andrei () s-a nascut astazi, 08.04.2009, la ora 10:45, Apgar 8 (sau 9), 49 cm, 3.590 g Lysbeth (sotia/mami) este bine, inca se recupereaza dupa operatia de cezariana. Acum imi cer scuze, am un pic de treaba () Sanatate tuturor mamicilor, burticilor si ghioceilor. 39+ Damian Codrut Andrei AMR 2 zile |
felicitari parintilor pentru cozonacel, sa fie papacios si iubicios!
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
m_monique spune:
gigelica20 ce fel de ceai de lactatie bei?
eu folosesc numai ceaiul de lactatie de la fares, sau chimen cu anason.
imi pare rau ca ai avut asemnenea experienta proasta la giulesti.
eu am nascut de 2 ori acolo natural, si am ramas cu o parere foarte buna despre ce inseamna nasterea.
Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
novus spune:
GIGELICA, bine ai revenit!!!!!
LYSBETH, felicitari !!!!
Pisigri, cum se numea solutia aceea minune care i-o dai lui bebe ??
Tu ziceai ca acopera si suplimentul de calciu, dar de ce trebuie sa ii dai calciu ?
Fetelor voi dati si suplimente de calciu sau fier bebelusilor ??
Pisik, am vazut ce ai scris referitor la suplimente dar ma intreb daca sa ii dau si eu ceva ?? nu ar trebui facute niste analize ??
Noi am fost azi afara 3 ore , am fost si la birou 1 ora, bebelina a drmit linistita plimbata de bunica si acum doarme din nou !!! sper sa se trezeasca pana vine tati sa mai iesim o tura !!
GEORGIANA, subscriu la ce au spus fetele referitor la bucuria de a fi mama !! E clar ca se schimba viata ta dar intr-un fel pozitiv, altele devin prioritatile , apar tot felul de schimbari in programul familiei, dar ... e superrrr !!!!
Nu zic ca nu am fost obosita la inceput si stresata de diverse intrebari: ai lapte suficient ?, ia in greutate ? de ce plange ? de ce nu doarme? etc etc
dar acum deja ii stiu programul, cat doarme am timp berechet pt mine, drept dovada ca scriu zilnic pe forum , ne plimbam toata ziua si intr-un cuvant ne-am obisnuit unii cu altii !!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
chatonel spune:
gigelica, frumoasa povestea sosirii pe lume a pitonasului! Urita comportarea celor de la spital... a mai povestit aici cineva ce a vazut prin nu-s ce spital (nu mai stiu cine) cum o fata care nascuse natural a fost cusuta pe viu (era scumpa o fiola de xilina??!!) ... mie imi e groaza de mizeriile si de sicanele astea in spital, gen: "nu ai dat dreptu, atunci poti sa si mori ca noi nu te cunoastem".
Si, ca s-o spun pe-a dreapta, cu astia de la ginecologie am o afacere mai personala, ca tot ei erau si pe timpul lui ceasca, cind nu-ti dadeau nici primul ajutor daca te duceai cu febra (vezi septicemie) de la vreun avort ilegal... ba chemau si politia si-ti luau interogatoriu pe patul de moarte
Olishka, esti gata de nascut, te vad nerabdatoare
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui olishka Gigelica Bine ai revenit!!! Foarte frumoasa povestea Sa fiti fericiti in continuare!!! Acum daca tot ai intrat pot sa nasc linistita Eu astept sa nasc in orice moment, caci asa m-a anuntat dl dr. Caputul lui bebe este ff jos. Te si sa mai intri cand poti. Pup si pitonasul Olga 37+ David |
Iata morcoviciul, cu multa dragoste:
Olga
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310Fetelor care sunteti deja mamici, voi mai aveti timp pentru voi? Dus, mancat, stat, etc.?! Cand ma gandesc ca o sa raspund si eu in curand... si cateodata imi vine sa nici nu mai intru pe forum ca iar o sa citesc ceva de-a dreptul ingrozitor despre cum e sa fi mama Am vrut sa va ganditi daca luati in calcul varianta unei bone... |
Hai ca-ti raspund eu. Ca una dintre calitatile mele in afara sa fiu frumoasa, desteapta si devreme acasa, trebuia sa fie sa pot tine ritmul. Si uite ca incerc sa-l tin. Am reusit cumva si cand eram intre doua alatari si doua spitale. Vai fetelor, acum intr-adevar incep sa va dau dreptate cand ziceati ca sunt eroina atunci. Pai cum faceam fata atunci, ca acuma, cand sotul se ocupa de firma, cand fi-mea ma lasa sa dorm in majoritatea noptilor 8 ore pe noapte, uite ca simt ca lesin de oboseala.
Georgiana, da, eu am timp si pt mine, am timp sa stau pe net, sa merg la salon, sa il iubesc si sa ma joc impreuna cu baietelul nostru ca inainte, am timp sa fac dush seara impreuna cu iubitul meu, de azi am inceput sa fac si masaj (a zis ca la impachetari nu se baga inca, desi eu nu cred ca mastile ar afecta calitatea laptelui). Stii de ce nu am timp? Sa ma crizez un pic, si dupa atata timp asa imi vine, tot ma dadeam eu puternica.
Noi avem bona, dar e bona lui Claudiu. Nu am lasat-o pe Luana decat cu mama si cu Alex. Nu am incredere sa plec linistita si acum chiar nu am de ce sa plec sa o las cu cineva strain. Dar am luat in considerare posibilitatea. Tu ce temeri ai?
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui lysbeth Sotul (Cip) raporteaza: Damian Codrut Andrei () s-a nascut astazi, 08.04.2009, la ora 10:45, Apgar 8 (sau 9), 49 cm, 3.590 g Lysbeth (sotia/mami) este bine, inca se recupereaza dupa operatia de cezariana. Acum imi cer scuze, am un pic de treaba () Sanatate tuturor mamicilor, burticilor si ghioceilor. 39+ Damian Codrut Andrei AMR 2 zile |
Felicitari!
Bine ai venit, Damian Codrut Andrei!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui m_monique gigelica20 ce fel de ceai de lactatie bei? eu folosesc numai ceaiul de lactatie de la fares, sau chimen cu anason. imi pare rau ca ai avut asemnenea experienta proasta la giulesti. eu am nascut de 2 ori acolo natural, si am ramas cu o parere foarte buna despre ce inseamna nasterea. Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Nu as numi-o experienta prosta ci doar as accentua problemele de organizare si mentalitatea desueta a personalului, care parca a ramas suspendat in timpuri demult apuse. Nu au respect pentru paciente, doar "mica atentie" le mai aduce un zambet discret de cateva secunde in coltul gurii. Eu am fost avantajata de relatia cu medicul rezident, dar...
Tot ceai de la Fares foloseam si eu, dar nu mai vreau sa aud de asa ceva. O sa caut alta solutie. Apa plata la greu, bere fara alcool si ...ceai de tei.
Maine vine medicul pediatru si o sa-i cer si lui parerea.
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26 mai fac cateceva de mancare...curatenie si rufe am scapat pt ca vine mama zilnic sa se faca utila. |
Da, aici e bine si eu am ajutor Alex e bucatar sef, si am menajera care mai nou imi calca si hainutele.
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Hai ca-ti raspund eu. Ca una dintre calitatile mele in afara sa fiu frumoasa, desteapta si devreme acasa, trebuia sa fie sa pot tine ritmul. Si uite ca incerc sa-l tin. Am reusit cumva si cand eram intre doua alatari si doua spitale. Vai fetelor, acum intr-adevar incep sa va dau dreptate cand ziceati ca sunt eroina atunci. Pai cum faceam fata atunci, ca acuma, cand sotul se ocupa de firma, cand fi-mea ma lasa sa dorm in majoritatea noptilor 8 ore pe noapte, uite ca simt ca lesin de oboseala. Georgiana, da, eu am timp si pt mine, am timp sa stau pe net, sa merg la salon, sa il iubesc si sa ma joc impreuna cu baietelul nostru ca inainte, am timp sa fac dush seara impreuna cu iubitul meu, de azi am inceput sa fac si masaj (a zis ca la impachetari nu se baga inca, desi eu nu cred ca mastile ar afecta calitatea laptelui). Stii de ce nu am timp? Sa ma crizez un pic, si dupa atata timp asa imi vine, tot ma dadeam eu puternica. Noi avem bona, dar e bona lui Claudiu. Nu am lasat-o pe Luana decat cu mama si cu Alex. Nu am incredere sa plec linistita si acum chiar nu am de ce sa plec sa o las cu cineva strain. Dar am luat in considerare posibilitatea. Tu ce temeri ai? Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Ayla, ma inclin cu respect in fata prieteniei tale sincere si te cu drag. Saru mana pentru pagina lui Victor, e din ce in ce mai plina. Cand o sa mai am timp, mai pun pozulici.
Pana atunci, fetelor, va puteti uita aici la Piton - in afara burtii:
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/VictorAndrei02#
Si, Ayla, nu pot sa nu remarc faptul ca Luana e cocheta ca si mamicutza ei. In rochitza e...o domnisorica! Lui Victor sigur o sa-i placa.