Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Anca Nicolae,

pe certificatul constatator nu scrie nimic de tata daca nu sunteti casatoriti. La primarie tatal da o declaratie de fata cu ofiterul acela/ functionara ... in care recunoaste copilul (e o formula extrem de ... nici nu stiu cum sa-i spun dar suna cam asa "declar ca din relatiile avute cu... a rezultat copilul...")completezi si tu ca esti de axcord sa se numeasca X -cum il cheama pe tata si gata!!!
Iti trebuie copie si original dupa CI si certificatele de nastere ale tale si ale tatalui + timbre fiscale/ timbru fiscal de 5 ron (_noi i-am dat functionarei 10 lei si s-a rezolvat! asta la sectorul 6)

Felicitari!!!

Raluca, mamica de Lena-Sirena zisa Balena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Intram sa va salutam, apoi ne introarcem la recuperat ce s-a scris!

Noi suntem linistiti si incredibil de fericiti cu minunea noastra!

Avem o problema cu caldura din apartament (nu cea din calorifere, aia s-a oprit). Este foarte cald, nu stiu ce o sa facem la vara.. (de fapt, cam banui, plecam la Targoviste ca acolo e mai racoare) Voi cum faceti? Reusiti sa faceti 22-24grd in camera la bebe? Noi abia ne kinuim sa tinem 25-26... AC nu e voie... stau cu usa deskisa dupa 4 si pana seara... desi nici ta nu e asa de bine labebelina, daar altfel fierbe...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Olishka, e perfect cu laptopul la tine, super!!! Multam de info si sigur ca imi va face placere sa te pun moasa .

Si chiar de-ar fi sa nastem in aceeasi perioada, poate s-or intercala alea 4 minute de la contractiile mele cu alea 4 de la ale tale, nu? Nu om fi chiar ca inotatoarele de la dans sincron.... Deci, om avea timp, 1 min sun eu, 1 min editezi tu pe laptop... daca nu mai poti scrie, pui pe medic, el oricum "munceste" doar pe final, pana atunci doar asteapta si priveste .

37+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Astept cu drag

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Avem 3 kg si 47 cm!
De-acum are mami fetita mare!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am intrat repede sa va anunt ca a fost alarma falsa Adica nu chiar falsa....nici nu stiu inca. Am pierdut si dopul cu firisoare de sange dar colul este inca inchis. Mi-a spus ca pot sa nasc si astazai dar pot sa nasc si peste cateva zile. Asa ca majoretele mai au de astptat.....

Multumesc pentru galerie si incurajari. Acum fug sa dorm putin ca nu am inchis un ochi toata noaptea.......Acum s-aau rarit contractiile ca mi-a facut un amestec tocolitic parca, nu am retinut prea bine asa ca sper sa reusesc sa dorm putin. Va pupic, intru mai tarziu

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

3 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Pupici la toate, revin mai tarziu, daca nu o iau razna intre timp. Am intrat doar sa vad vestile noi. Nici sa citesc ce ati scris nu ma mai pot concentra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Avem 3 kg si 47 cm!

Felicitari....de acum gata cu grijile mami. Sunteti maaaaari

3 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mai fetelor da ce-i linistea asta pe ici? abia de s-au umplut cateva pagini
Eu am reusit sa dorm putin...asa cam o ora doua. Am in continuare contractii dar sunt tot neregulate...si nici ca ma mai duc la spital pana nu m-oi urca pe peretisau sa ma dau cu capul de ei
Baietii sunt deja la bunici ca m-a last dr. acasa doar cu promisiunea ca sunt cumintica si stau mai mult in pat....altfel ma oprea si cum eu sunt parolista..........
Deja mi-e dor de ei! Dar este mai bine fiindca nu ma puteam ocupa de ei cum trebuie si nici nu as fi vrut sa ma vada cu dureri.....

3 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

denisamada eu in camerele dinspre nord am 22 grade, iar in cele spre sud am 24 de grade. la noi caldura in bloc e oprita de 2 saptamani.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Avem 3 kg si 47 cm!

Felicitari mami,bravo Luana!!!!!

AMR 1zi
39 cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput