Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 16
Raaluca spune:
Anca Nicolae,
pe certificatul constatator nu scrie nimic de tata daca nu sunteti casatoriti. La primarie tatal da o declaratie de fata cu ofiterul acela/ functionara ... in care recunoaste copilul (e o formula extrem de ... nici nu stiu cum sa-i spun dar suna cam asa "declar ca din relatiile avute cu... a rezultat copilul...")completezi si tu ca esti de axcord sa se numeasca X -cum il cheama pe tata si gata!!!
Iti trebuie copie si original dupa CI si certificatele de nastere ale tale si ale tatalui + timbre fiscale/ timbru fiscal de 5 ron (_noi i-am dat functionarei 10 lei si s-a rezolvat! asta la sectorul 6)
Felicitari!!!
Raluca, mamica de
Lena-Sirena zisa Balena
denisamada spune:
Intram sa va salutam, apoi ne introarcem la recuperat ce s-a scris! 
Noi suntem linistiti si incredibil de fericiti cu minunea noastra! 
Avem o problema cu caldura din apartament (nu cea din calorifere, aia s-a oprit). Este foarte cald, nu stiu ce o sa facem la vara.. (de fapt, cam banui, plecam la Targoviste ca acolo e mai racoare) Voi cum faceti? Reusiti sa faceti 22-24grd in camera la bebe? Noi abia ne kinuim sa tinem 25-26... AC nu e voie... stau cu usa deskisa dupa 4 si pana seara... desi nici ta nu e asa de bine labebelina, daar altfel fierbe...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou 
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Olishka, e perfect cu laptopul la tine, super!!! Multam de info si sigur ca imi va face placere sa te pun moasa .Si chiar de-ar fi sa nastem in aceeasi perioada, poate s-or intercala alea 4 minute de la contractiile mele cu alea 4 de la ale tale, nu? Nu om fi chiar ca inotatoarele de la dans sincron... 37+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani |
Astept cu drag 
Olga
37+
David
Ayla21 spune:
Avem 3 kg si 47 cm!

De-acum are mami fetita mare!![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui shasa Am intrat repede sa va anunt ca a fost alarma falsa Adica nu chiar falsa....nici nu stiu inca. Am pierdut si dopul cu firisoare de sange dar colul este inca inchis. Mi-a spus ca pot sa nasc si astazai dar pot sa nasc si peste cateva zile. Asa ca majoretele mai au de astptat.....![]() Multumesc pentru galerie si incurajari. Acum fug sa dorm putin ca nu am inchis un ochi toata noaptea.......Acum s-aau rarit contractiile ca mi-a facut un amestec tocolitic parca, nu am retinut prea bine asa ca sper sa reusesc sa dorm putin. Va pupic, intru mai tarziu ![]() Florin Teodor BB3 - Petru - 39+ 3 ZILE PANA LA DPN![]() |

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Pupici la toate, revin mai tarziu, daca nu o iau razna intre timp. Am intrat doar sa vad vestile noi. Nici sa citesc ce ati scris nu ma mai pot concentra.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
shasa spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Avem 3 kg si 47 cm! ![]() ![]() De-acum are mami fetita mare! Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Felicitari....de acum gata cu grijile mami. Sunteti maaaaari

Florin
Teodor
BB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Mai fetelor da ce-i linistea asta pe ici? abia de s-au umplut cateva pagini
Eu am reusit sa dorm putin...asa cam o ora doua. Am in continuare contractii dar sunt tot neregulate...si nici ca ma mai duc la spital pana nu m-oi urca pe pereti
sau sa ma dau cu capul de ei![]()
Baietii sunt deja la bunici ca m-a last dr. acasa doar cu promisiunea ca sunt cumintica si stau mai mult in pat....altfel ma oprea si cum eu sunt parolista..........![]()
Deja mi-e dor de ei! Dar este mai bine fiindca nu ma puteam ocupa de ei cum trebuie si nici nu as fi vrut sa ma vada cu dureri.....
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN
m_monique spune:
denisamada eu in camerele dinspre nord am 22 grade, iar in cele spre sud am 24 de grade. la noi caldura in bloc e oprita de 2 saptamani.
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Avem 3 kg si 47 cm! ![]() ![]() De-acum are mami fetita mare! |
Felicitari mami,bravo Luana!!!!!
AMR 1zi
39 cu
Maria NataliaVine barza!