Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 17
alina.n spune:
Fetele eu va las ,mai vb dupa ce revin de la spital cu bebelina. Abia astept sa o vad maine,am super emotii.
Pana la urma pe cine SMS-uiesc?![]()
AMR 1zi
39 cu
Maria Natalia
Vine barza!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Avem 3 kg si 47 cm! ![]() ![]() De-acum are mami fetita mare! Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Wooowww!!! Bravo Luana!!!! Ma bucur mult pentru voi

Hai Shasa!!! Sa vina bebe Petru mai repede!!!

Olga
37+
David
anca_nicolae spune:
Raaluca,
merci de info. Ar fi perfect sa fie asa cu certif constatator, fara rubrica tata, si doar la primarie, la depus acte pt certif de nastere sa conteze prezenta tatalui + declaratiile noastre. Minunat!!!
Eu am nascut acum 12/9 ani, asa ca nici vb sa mai tin minte faza cu rubricile, eram si casatorita, deci fara "probleme"...
Multam inca 1 data.
37+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui novus Gigelica, de unde ai luat CH din asta ??? Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez |
De la farmacia HelpNet de la Iancului ( cea de langa gura de metrou).
Dupa 3 zile raportez o imbunatatire vizibila. Eu zic sa il incerci, dar sa iei CH7 sau CH9.
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
shasa spune:
ALINA eu ti-as spune sa ma imi dai mie sms dar tare mi-e sa nu fiu si eu in aceeasi oala....
adica tot la nascare. Vezi si tu in listuta cine are dpn mai spre sfarsitul lui aprilie
OLISHKA
multumesc de galerie....sper sa te "auda" bebe Petru si sa iasa la lumina ca nu mai poooooot
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN
gessy spune:
buna,
reiau mesajul scris mai devreme in speranta ca cineva o sa ma incurajeze............., daca nu, asta este.........intentiile mele au fost bune........, desi nu ar fi primul mesaj ignorat
buna burtici si mamici,
este adevarat ca nu am mai scris de ceva vreme.......... sper sa ma scuzati, dar am avut diverse chestii de facut.
multe felicitari mamicilor care au nascut si va doresc din tot sufletul multa sanatate si bebei mancaciosi si sa va bucurati de ei.
eu ieri am fost la medic si luni ma internez in spital si marti pe 14.04 o sa imi faca cezariana. Ma gandeam sa nu o fac tocmai pe 13.
Mi-a mai spus sa stau cuminte la pat pentru ca nu prea mai este lichid, motiv pentru care nu am voie sa fac efort.
Asa ca marea intalnire se apropie cu pazi repezi si sincer am niste emotii...........
pupici si o zi buna.
multa bafta
olishka spune:
Gessy nu trebuie sa te superi!!! Bineinteles ca suntem alaturi de tine. Probabil nu ti-a scos nimeni nici o majoreta caci mai este pana marti. Pana atunci mai sunt si alte fete care nasc...
Hai curaj si stai cumintica pana luni!!! Sa bei multa apa daca zici ca ai putin lichid. 

Olga
37+
David
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele eu va las ,mai vb dupa ce revin de la spital cu bebelina. Abia astept sa o vad maine,am super emotii. ![]() Pana la urma pe cine SMS-uiesc? AMR 1zi 39 cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Ia de aici

[center

][center

]

[/center]
[/center]Curaj, e ca la examen...cel mai minunat examen al vietii!!!
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
georgiana310 spune:
Gessy, ia de-aici niste majorete si incurajari de la noi! 

majoreta]
39+
Brisees
gia

pentru voi.
Alexandra (03.03.09)