Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor puteti comanda INFACOL aici :

http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Shasa imi pare rau ca a fost o alarma falsa. Chiar ma bucurasem si ma pregateam sa scot majoretele. Dar asat e inceputul, asa ca sigur vine bebe curand. Eu tot iti scot o agitata

Pt fetele care nasc astazi:

poohy
iulia

Raaluca pare foarte cumintica Lena-Sirena si este foarte duuuulce. Tati nu mai zic....mandru tare de fata lui.

Si eu m-am trezit de f multe ori in aceasta noapte caci aveam contractii, dar imi treceau la fel de repede. Mai asteptam cateva zile sa vina si ajutoarele

Va si sa aveti o zi frumoasa!!!!

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari andreeeea pentru grasuni!

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna mamici si burtici

Cuscra Shasa pregatisem majoretele...le tin in stand by ca sigur bebe Petru si-a facut bagajul si vrea sa-si cunoasca parintii..
Uite o de incurajare.

Noi azi sarbatorim 1 luna de viata si va invitam si pe voi la tortulet,prajiturele,sucuri, cappuccino..fiecare ce doreste.

Azi am fost si la medic...am luant 950 grame de la nastere...si avem trimitere la dermatologie...tot cu dermatita ne luptam.

Va ca suntem in intarziere ..la 2 tre sa fim acolo.

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

La multe lunite Andrada Teona!!!!

Mi-a aparut o eruptie pe partea stanga a burticii si ma mananca f tare. Sunt multe punctulete rosii. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare in viteza!

noi suntem bine,sanatosi,crestem frumos...
am pus poze la ghiocei p picasa.
felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebeilor.

va pupam ca papam

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Iata ce dea mamici prin zona , ma bucur ca ati mai reusit sa intrati sa ne mai ziceti despre voi ce faceti.
Shasa deci se apropie momentul !!
Olsika am mai auzit cazuri si cica ar fi de la sarcina si dispar dupa nastere.Totusi intreaba medicul.Ar mai putea fi o intoxicatie de la ceva ce ai papat?

AMR 1zi
39 cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihiii, lena-sirena seamana muuuult cu tati

vazut si baiat mare, mario

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

OLISHKA, multumim!
Ce spui tu ca ai saeamana fie a dermatita de contact (intrucat e localtzata si restransa) fie ceva de la sarcina. intreaba totusi medicul. eu stiu ca la intoxicatiile alimentare apar bubite pe zone mai mari - toata burta, gat, spate, picioare, fata... depinde...

SASHAodihneste-te ca mai ai foarte putin! Tinem agitatele prin preajma.

CHATONEL, da seamana cu taticul si el e tare mandru de asta! Cred ca toti taticii sunt foarte mandri. Asa si trebuie sa fie.

Noi ne pregatim sa iesim sambata la Muzeul Satului. E prima noastra iesire in lume.

Am vazut ca se mai discuta despre ce i-ati mai dat bb. Eu o tin numai pe laptic. Fara ceai, fara supliment de formula... fara nimic.
Sigur, noi avem doar 10 zile si inca nici un semn de colici.
Alaptarea se face la cerere si programul s-a reglat. Am inceput sa ne trezim doar de 2 ori pe noapte si sa dormim destul de bine. totul spre bucuria si fericirea parintilor care erau exasperati.
Eu sunt singura cu Lena iar sotul, desi a avut concediu, tot nu a stat cu noi pentru ca are de alergat dupa alte "afaceri"(e prea mult spus asa ca am pus ghilimele )
Nu vreau sa ma gandesc la urletele de la colici. Inca mai sper ca nu o sa avem asa ceva sau macar o sa avem foarte ... foarte putin

Cu mancarea am fost foarte atenta. Lactate, fripturica de pui la gratar si muuulteeee supe.
Ceai de lactatie am baut si eu dar n-am avut simptomele GIGELICAI...
In prima saptamana am fost mai perseverenta. Beau si acum dar fara sa mai calculez daca sunt neaparat 2litri.

M_Monique pune si tu poze cu Ioana. Eu una solicit si cu Andrei.
Te rugam, te rugam!

Raluca, mamica de Lena-Sirena zisa Balena

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri Am dormit si parca a mai trecut. Oricum o am de aseara si dupa ce m-am dat cu crema s-au si umflat. Dimineata a fost mai bine, dar ma tot mancau. Acum parca trece. Nu ma mai dau cu nimic pe burta, caci ma dadeam de vreo 3 ori pe zi cu ulei de masline. Cred ca nu mai suporta

Niko ce flacau mare ai L-ai crecut bine Bravo mami!!!

Olga 37+ David

Mergi la inceput