Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 13
pisigri spune:
mihaela,
eu am iesit din maternitate cu indicatii speciale sa o sterg o data pe zi pe la ochi si pe fata cu ser fiziologic. Oricum nu are ce sa-i strice.
novus,
mie mi-a luat sotul baby drink la sfatul unei farmaciste de la care facuse provizii cu tot felul de smacuri contra colici. nu i-am dat pina azi dimineata pentru ca...praf de-asta pt bauturi instant...nu prea-mi place ideea, nici eu nu beau sucuri instant, prefer un pepsi sanatos. Dar am decis sa si manince cu program, la 3 ore nu mai des, si ca sa o lungesc 3 ore i-am dat sa tzoshcaie un pic din biberon. Spre mirarea mea, e prima oara de macar o saptamina in care vad ca imi doarme si in care nu au apucat-o durerile de burta la maxim jumatate de ora dupa ce a mincat. Dar acu...nu stiu daca e o coincidenta sau de la ce i se trage....
Si noua dr ne-a zis ca alaptata nu mai are nevoie de altceva, dar...eu am ca ajung la balamuc daca o mai tinem asa, dormit 3 ore toata ziua, si alea ori in brate ori la plimbare. Nu bea mult ceai, nu bea des si nu bea in jumatatea de ora imediat inainte sau imediat dupa masa. nu ma incapatinez sa ii dau " cu forta" dar...daca e nevoie.. Plus ca a mea tre sa fie disperata tare ca sa accepte suzeta, in rest se strimba si o scuipa.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
carmenada spune:
Citat: |
Parca spui povestea mea si a Pitonului. Eu incerc insa sa ii dau sa pape la macar 2 ore distanta...acum profit de mama care are niste maini magice si il potoleste imediat. De unde ai luat Infacol? As incerca si eu cu el, desi cred ca Chamomile CH15 e super ok deocamdata. O sa va spun dupa 2 zile daca mai sunt probleme, caci trebuie sa ne curatam si eu si el de efectele ceaiului. Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana |
Infacolul mi la-au adus niste prieteni care tocmai s-au intors din Anglia, dar am vazut de vanzare si pe net... dar nu ma pastrat link.... Oricum, acuma am vazut aceeasi substanta activa si in aceeasi concentratie o are si espumisanul.
Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
mihaelacg spune:
millie, l-am luat de la un tip, care distribuie doar infacol. 30 ron
daca vrei, am nr lui de mob,tu de unde esti? poate o fi prin fiecare oras un distribuitor, desi cica nu se gaseste in farmacii.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pozici noi cu pisicuta mea frumoasa
fosta , acum mamica tare fericita
carmenada spune:
Incepem sa cunosteam si noi ritmul asta. Pai crezi ca ele sunt fraiere daca sunt mici? Nu stiu ca la san, in brate la mami e viata, trai bun? Nu in patutul ala mare? Carmen, eu zic asa. Clau de la 3 ani jumate nici vorba sa-l mai prind la smotocit. Asa ca sa stea mami, Luana in brate, ca si asa plangeam ca fi-mea cand vreau sa o giugiulesc da cu manuta ca dupa muste sa o las in pace. Ole-ola, acum vrea si ea giugiuleala. Pai abia ce-a dat de gust. De ce s-o dezvat? Ca dupa 3, 4 ani se dezvata singura, va fi dom-soara cu pretentii, nu cu pupaciunile lu masa. Vad fetitele de varsta lui Clau ce fitze au. Io stiu asa, ca pt bebe tinutul in brate este o NECESITATE. La fel cum este laptele, somnul, linistea, scutecul curat, baita, etc. Pt bebelusa mea, eu ca mama sunt toata lumea ei. Bebe plange pt ca asa comunica: mami mi-e foame, mi-e frig, mi-e cald, schimba-ma, ma doare burtica. Eu NU CRED ca exista bebelus RASFATAT. Sunt prea mici sa stie ce e rasfatul si sa profite. Dar bebe nu poate sa faca nimic fara mami lui, e normal s-o vrea pe mami langa el, sa planga sa-i ceara ajutorul. Asa ca daca va fi Luana rasfatata, las sa fie, ca de aia am vrut copil! Monica sotie si mama fericita E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
offf nu mai apuc deloc sa vorbesc cu tine.... dar lasa ca trecem noi de perioada asta si recuperam.
Stiam tot ce spui tu si sunt total de acord, bebe are nevoie de mami lui.La varsta asta singurul mod in care comunica este prin plans, iar noi trebuie sa raspundem promt la cerintele lui pentru ca alftel el va intelege ca nu este nimeni acolo care sa-i inteleaga "limbajul". Si asta mai tarziu ii poate crea probleme psihologice, cel putin asa zic niste studii. Nu se pune problema de rasfat la copii asa de mici de aia eu o iau din patut de cate ori plange, pentru ca stiu ca nu o face degeaba, are ea ceva, chiar daca de multe ori vrea doar sa fie alaturi de mami.
Te pup si imi este dor de tine.
carmenada spune:
CARMENADA NU AM STIUT CA AI NASCUT,FELICITARI MULTA SANATATE.CAND S-A INTAMPLAT MINUNEA?AI NASCUT MAI DEVREME? MULTI PUPICI PT TOATE MAMICILE,MAINE VA SPUN DACA BB SI-A DAT JOS DUBLACIRCULARA DIN JURUL GATULUI,POATE SCAP DE CEZARIANA. RODICA38+ ANDREI |
Da am nascut mai devreme cu 3 saptamani decat DPN, pe 16 martie. Am fost intrenata incepand cu 6 martie pentru ca domnul col era aproape sters si am stat cu perfuzii pana pe 16, cand s-a declansat travaliul.
Bafta la control maine si sa vii cu vesti bune.
gessy spune:
buna burtici si mamici,
este adevarat ca nu am mai scris de ceva vreme.......... sper sa ma scuzati, dar am avut diverse chestii de facut.
multe felicitari mamicilor care au nascut si va doresc din tot sufletul multa sanatate si bebei mancaciosi si sa va bucurati de ei.
eu ieri am fost la medic si luni ma internez in spital si marti pe 14.04 o sa imi faca cezariana. Ma gandeam sa nu o fac tocmai pe 13.
Mi-a mai spus sa stau cuminte la pat pentru ca nu prea mai este lichid, motiv pentru care nu am voie sa fac efort.
Asa ca marea intalnire se apropie cu pazi repezi si sincer am niste emotii...........
pupici si o zi buna.
Monnvas spune:
PISIGRI fiu-meu bea Baby Drink intr-o veselie. Dr. mi-a zis sa nu ii dau mai mult de 50 ml pe zi. Bine, m-au avertizat din maternitate ca e cam sugaci (mama ce rani imi facuse pe sani! cand am ajuns acasa mi-am taiat o bluza in dreptul sfarcurilor si cand el nu papa stateam cu Garmastan pe titi si asa umblam prin casa, imbracata dar cu gauri la sfarcuri ) si s-a dovedit adevarat: e disperat dupa suzi, o molfaie si in somn, il calmeaza cand are colici. Din toate hapurile pt colici mie mi s-a parut mai eficient Gripe Baby Water, e pe baza de marar, il ia inainte de masa si parca trage parturile mai usor. Adica tot se trezeste din somn de parturi, dar nu plange, doar se scanceste si se aude prrrrr, se chirceste saracul, de obicei il iau in brate ca sa il mai masez pe burtica.
PETRA la multe luni si la multi ani!
pentru SHASA, IULIA si POOHY!
Fetelor, cat dorm puii vostri? Ca al meu cam ioc, dupa lupte seculare reusesc sa il adorm, in max 45 min se scoala de colici, iar acum, cand a venit ora mesei (nu-l las mai mult de 4h intre mese ca se scoala hamesit si nu are rabdare la san), a adormit sa tai lemne pe el . In afara de somnul dupa baie si de ala din parc, in rest doarme putin si scremut.
Monica mami de CRISTIAN
CASA LU' BEBE
millie spune:
citat din mesajul lui mihaelacg millie, l-am luat de la un tip, care distribuie doar infacol. 30 ron daca vrei, am nr lui de mob,tu de unde esti? poate o fi prin fiecare oras un distribuitor, desi cica nu se gaseste in farmacii. http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl pozici noi cu pisicuta mea frumoasa fosta , acum mamica tare fericita |
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
carmenada spune:
sasha
Gata pauza.. s-a trezit papacila. incerc sa revin mai tarziu si sa mai citesc din urma.
shasa spune:
Am intrat repede sa va anunt ca a fost alarma falsa Adica nu chiar falsa....nici nu stiu inca. Am pierdut si dopul cu firisoare de sange dar colul este inca inchis. Mi-a spus ca pot sa nasc si astazai dar pot sa nasc si peste cateva zile. Asa ca majoretele mai au de astptat.....
Multumesc pentru galerie si incurajari. Acum fug sa dorm putin ca nu am inchis un ochi toata noaptea.......Acum s-aau rarit contractiile ca mi-a facut un amestec tocolitic parca, nu am retinut prea bine asa ca sper sa reusesc sa dorm putin. Va pupic, intru mai tarziu
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN