Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hai Shasa!!

Hai poohy!!!

Hai Iulia!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele cam slaba miscare pe aici, se vede ca sunteti duse la nascare .
Mie nu-mi vine sa cred ca maine va fi si pentru noi ziua cea mare, m-au cuprins azi asa niste emotii dar abia astept .
Pe cine SMS-uiesc si eu maine , mai e cineva pe forum?

Ieri am luat ultimile lucruri ce-mi mai trebuiau pt bb, vreau sa va intreb in legatura cu ceaiurile de lactatie (chimen,fenicul,anason) cum le preparati , la 2L de apa de ex cat ceai se pune?Vreau sa-l pun pe sot sa-mi faca si sa aduca la spital a doua zi .

A si vreau sa va mai zic ceva daca va intereseaza eu am gasit ser fiziologic pt bb la fiola de plastic de 5 ml (cutie cu 18fiole 20ron la Help Net).Eu am gasit ca este mult mai practic asa o fiola o folosesti o data si in plus nu risti sa te tai ca la cele de sticla sau sa ramana stiu eu cioburi in solutie,ca mie de asta imi era teama.

AMR 1zi

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

alina, maine scoatem agitatele si pt tine, bine?

daca cumva nu pot sa intru din cauza lu bb, iti doresc dupa acum nastere usoara, bb sanatos si refacere usoara.

eu pun o lingurita la 250 ml ceai.el sa le amestece.
mai e si special pt lactatie, amestecat.

eu am pt nasuc solutie in sticluta de plastic. a cerut al meu la farmacie ser pt ochi si i-a dat pt nasuc. o dobitoaca, noroc ca am citit inainte de folosire.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

pisicuta mea frumoasa

fosta , acum mamica tare fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumesc Miha, ce am luat eu este si pt ochi si pt nasuc poate asa este si solutia ta?Eu am de la firma Isophy

AMR 1zi
39 cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Exista ser fiziologic perfuzabil la "bidonas" de plastic de 500ml, muuult mai ieftin decit fiolele sau alte "prezentari" de-astea mici. Noi de-ala am luat, este si in farmacii. Acuma nu stiu cit ser folositi voi, dar noi pe linga curatat nasuc si urechi in fiecare zi si sters ochisori, stergem toata fata de citeva ori pe zi pentru ca sta mult in brate, transpiram si noi si ea, si se irita. Se poate infige un ac in zona in care se pune perfuzorul, si il folositi intr-o veselie.

Foloseste cineva Baby Drink? Daca da, cit pe zi si ce rezultate ati avut? Ma refer la pliculetele cu un praf care se dizolva in 50ml apa,pe cutie scrie ca ar fi natural, extract de binecunoscutele plante plus ceva de indulcit.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

FELICITARI SABY!

FELICITARI LYSBETH!

IULIA

SAHA

CHATONEL vazut Dragoana Izia cu palarie, sapca sau ce o fi chestia aia ...
Asteptam si altele

OLISHKA ma bucur ca mai ai foarte putin pana la intalnirea cu David

GIGELICA bine ai revenit! Imi pare rau ca pe Victor pitonul il chinuie colicii. Noi inca nu ne-am confruntat cu asa ceva. Stiu, nu e timpul pierdut ... Poate ca o sa fim norocoase, cine stie?

In ceea ce priveste experienta ta cu Giulestiul pot spune ca eu am dat preponderent de asistente tinere si dragute care nu asteptau si chiar refuzau "atentiile". Printre ele si cate o acritura sau doua.
Poate ca la mine a fost de ajutor si faptul ca sunt veneam din acelasi sistem, unele chiar m-au tratat ca pe o colega.
In general, experienta mea a fost una pozitiva si neasteptat de frumoasa.

In sala de nasteri am fost singura si nu am avut parte de nici o vaicareala a altor fete. Nu ma intelege gresit, nu le condam pentru ca stiu prin ce am trecut si eu. Spun doar ca m-a ajutat mult sa nu vad alte persoane ca sufera.
In acelasi timp, am avut parte si de toata atentia moasei find singura pacienta.

Ce sa o mai lungim, a fost foarte bine, repede si frumos presarat cu niste dureri destul de mari de la contractii.
Intrucat n-am mai apucat sa fac peridurala m-am mobilizat la 2 ore dupa ce m-au dus in salon, n-am avut parte de ameteli, nu m-am tinut de pereti.

Ghinionul meu a fost o neonatoloaga tanara, zeloasa si fricoasa care ne-a tot amanat externarea pana cand am pus piciorul in prag si am zis ca eu plec acasa cu fata astazi "orice ar fi" si sa-mi dea foaia medicala ca sa scriu acolo. Asa am reusit sa scapam, iesind pe semnatura. Altfel ne mai tinea pana luni sa iasa nush ce analiza...

Am pus si eu poze pe picasaweb cu Lena-sirena

Raaluca, mamica de Lena-Sirena zisa si Balena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Exista ser fiziologic perfuzabil la "bidonas" de plastic de 500ml, muuult mai ieftin decit fiolele sau alte "prezentari" de-astea mici. Noi de-ala am luat, este si in farmacii. Acuma nu stiu cit ser folositi voi, dar noi pe linga curatat nasuc si urechi in fiecare zi si sters ochisori, stergem toata fata de citeva ori pe zi pentru ca sta mult in brate, transpiram si noi si ea, si se irita. Se poate infige un ac in zona in care se pune perfuzorul, si il folositi intr-o veselie.

Foloseste cineva Baby Drink? Daca da, cit pe zi si ce rezultate ati avut? Ma refer la pliculetele cu un praf care se dizolva in 50ml apa,pe cutie scrie ca ar fi natural, extract de binecunoscutele plante plus ceva de indulcit.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

PISIGRI, ser din acela la bidonas folosesc si eu si e superr !!!
Cat despre ceai chiar ieri mi-a adus si mie o prietena sa incerc dar eu inca nu i-am dat , ea zicea ca nu a avut probleme cu colicii de cand ii da ceai, eu stiu ??
Parca nu i-as da nimic in afara de ;aptic, asa am citit ca nu ar avea nevoie de nimic altceva, cat despre efectul benefic al ceaiului asupra colicilor sincer nu cred ca s-a gasit remediul lor inca , ci la fiecare copil functioneaza cate ceva care mai diminueaza durerile si are efect psihologic asupra parintilor

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

pisigri, eu am luat aseara baby drink, am incrct sa-i dau aseara si azi, dar nu prea vrea, doar cu japca
o fi bun, dar a mea cAm face figuri.i-am dat cu lingurita.

azi i-am pus in putin ceai infocol si l-a luat in vreo 5 ml ceai, sa vedem cum ne descurcam azi cu coliceii.

serulk fiziologic se poate da si p fatza?

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

pozici noi cu pisicuta mea frumoasa

fosta , acum mamica tare fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Hai Shasa!!

Hai poohy!!!

Hai Iulia!!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

SI DE LA MINE

8+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mihaela de unde ai cumparat infacol? eu am primt o sticluta dar nu stiu daca ami ajunge

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput