*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 9
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, poti veni tu cu metroul pana la statia Pantelimon? Maine de dimineata megem la gaurit si nu stiu cum se comporta dupa aceea Elisa. Ca il pot ruga pe sot sa o ia pe Ana si asa imi fac dupa amiaza libera dar numai sa nu fie bazaita. Mie imi ia cam o ora sa ajung. Cam pe la ce ora v-ar conveni? Eu cel mai devreme pot veni la ora 3 dar cel mai mult mi-ar conveni pe la 5-5:30 sa fiu acoperita cu Ana. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
As putea sa ajung in jur de ora 15.30-16.Fiindca David are ora de masa la 13.30-14.Pana ne imbracam se face 14.30, deci cel mai devreme as putea ajunge la 15.30, ca sa ma pot intoarce pana la 18 cand avem din nou ora de masa.
Statia de metrou pantelimon este dupa Republica?
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
monicus spune:
Otiliav sunt de acord cu 5-5.30.... sa vedem cu spun si celelalte mamici
| citat din mesajul lui Otiliav Malinas, poti veni tu cu metroul pana la statia Pantelimon? Maine de dimineata megem la gaurit si nu stiu cum se comporta dupa aceea Elisa. Ca il pot ruga pe sot sa o ia pe Ana si asa imi fac dupa amiaza libera dar numai sa nu fie bazaita. Mie imi ia cam o ora sa ajung. Cam pe la ce ora v-ar conveni? Eu cel mai devreme pot veni la ora 3 dar cel mai mult mi-ar conveni pe la 5-5:30 sa fiu acoperita cu Ana. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
mamiseli_11 spune:
Seara buna fetele. Noi azi am bantuit prin parc, a venit tati si ne-a cules oite ratacitoare pe la 6 si ceva
. Si sa va zic faza, azi chiar m-am simtit mama denaturata, Miruna era singurul copil din parc pana in 4 ani fara caciulita 

. Nu mai zic ca avea doar un body cu maneca lunga si un costumas care include pantalon si un fel de vesta rochita ce vine peste body. Atat. Daca nu s-au intors toti dupa noi azi, n-am facut nimica. Dar m-am tinut tare, daca mie imi era cald de crapam (sunt friguroasa de obicei), cum sa tin fata infofolita?? Voi ce ziceti?
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Legat de diversificare, eu cred ca Miruna va ramane cu acelasi nr de treziri pe noapte si dupa ce introduc papica. Ea se scoala la 2-3 si la 6-7 sa pape apoi trezirea definitiva la 8. Si ii este foame noaptea, foame tata ca daca nu sunt suficient de rapida sa ridic bluza, ma molfaie prin pijama![]()
E asa de caraghioasa...Da e cam greu sa fiu mereu rapida cand eu dorm in fund. Da nu ma plang chiar deloc, am copil cuminte, program si-a facut singura, la 9 seara cel tarziu doarme, mai ramane ceva timp si pt mine si tati, ce pot sa cer mai mult? Cat despre al doilea copil, mai asteptam, eu una fizic nu ma simt in stare acum. E greu si numai cu Miruna, dar cu 2. Cred ca asteptam pana face Miruna cam 2 ani ci ceva ca atunci cand vine bb2 sa faca 3 ani si poate ne vom organiza alfel cu un copil mai mare.
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
julia16 spune:
Darling, e atat de scump Eduard! 
Amalia, si noi la fel, Maria se joaca cu prietenele ei, si eu ma plimb cu cautul pe langa. Ce faceti in vacanta asata scurta?
Z_Iulia, du-te sa-ti dea tratament pt ochisor. Maria a facut asa in prima luna. I-a trecut cu Garasone in 2 zile. Am incercat eu cu ceai de galbenele, dar nu i-a trecut. Sa nu treaca si la celalalt, daca se freaca cu manutele la ochisori.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mamiseli_11 spune:
mai, de ce nu sunteti voi in Galati sa ma imntalnesc si eu cu voi???

Am ajuns si eu ca nu mai stiu cine zicea, sa socializez cu posesorii de catei: "Vai da ce catel frumos aveti! Da ce rasa e?"
Azi mi-am luat inima in dinti si am dat buzna peste o mamica de baietel de 10 luni ca daca nici azi nu schimbam o vorba cu careva intram in depresie. Si asa toata ziua suntem noi fetele singurele cuc.
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Ma duc la culcare, pup dulce toti cozonaceii si mamicile din dotare. Noapte buna!
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
miki01 spune:
Julia, Tudor nu are nici o modificare de comportament? La mine sigur de la asta a fost mai agitat si a mancat mai des si mai nervos. Am citit ca se schimba putin gustul la laptic. 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
miki01 si mie mi-au venit uratii la 1 an de la UM. Bai, da abundent rau. Acum sunt a 2-a oara si la fel, am schimbat ceva tampoane de dimineata. Chiar m-am speriat azi. Sa vad cum sunt maine.![]() Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru
malinas spune:
Azi m-am intalnit cu monicus si printesa Ana.O ochioasa frumoasa foc.David a dormit in prima parte, apoi, dupa bunul obicei, s-a cerut in brate.I-am facut Monicai capul calendar, dar, ce sa fac, am vorbit mult, ca-s nevorbita
.
Spalat, masat, hranit, culcat copchil.Calcat camasa sot.Ma duc sa ma deratizez si io si sa bag somn.Ma doare capul de nu stiu de mine, dar cred ca de la nesomn mi se trage.Dar plecam vineri la tara siiiiiiiii sper sa mai respir si eu.Macar nu mai am de facut mancare.
Sa va zic ca uitam.Azi i-am dat lui david piure la borcanas, sa-l testez sa vad daca ii place, sa stiu cum sa abordez problema.A luat de 2-3 ori si a apoi a facut bleah, cahhhh si a inchis gurita si nici ca a mai vrut.Asta a fost borcanas de la hipp. am mai luat de la humana, o sa-l incerc vineri pe drum, daca nu-i place nici ala nu-mi ramane decat sa fac eu piureul si sa-l iau la pachet.E vorba doar de cateva ore, nu cred ca poate sa faca bacterii atat de repede.Sunt doar legume fierte si pasate.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
julia16 spune:
| citat din mesajul lui miki01 Julia, Tudor nu are nici o modificare de comportament? La mine sigur de la asta a fost mai agitat si a mancat mai des si mai nervos. Am citit ca se schimba putin gustul la laptic. ![]() Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru
[/quote]
miki01, Tudor nu mi se pare ca ar avea alt comportament. Am auzit si eu ca se poate modifica gustul laptelui, dar pe el nu vad ca il deranjeaza.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU