*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

pentru o mama eroina. Demisia nu se aproba!

Citat:

Olivia nu scriu pt ca nu am timp. Iar sunt singura cu copiii de cateva zile... Singura chestie la care pot sa renunt din program.... este forumul...... Chiar daca tin calculatorul deschis toata ziua, de multe ori nu apuc sa citesc pana la pagina curenta........
Merci ca ai intrebat de noi.... nu suntem chiar ok, dar nici nu vreau sa ma vait.......
uuhhhhhhh...... doar ce-l adormisem pe bb si a sunat telefonul si mi l-a trezit...
tre s-o iau de la capat.... cu amandoi copiii de data asta.....
al mare nu vrea sa se spele singur pe dinti si plange ca e obosit si pica de somn.......
imi vine sa-mi dau demisia mi-e tare somn si mie.........

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus ce puiut energic ai tu acolo! Dragul de el, parca-l si vad cum se taraste! Pup dulce "rama" mica!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

cristian nu isi poate roade destele de la picioare cand e imbracat pt ca e prea gras
daca il las dezbracat, reuseste sa le prinde si stunci sa vezi fericire

acu a incepu sa o ia de-a busilea.
isi ridica poponeata se srijuna in genunchi, , cu capul inainte, ca un tzap, si inainteaza.
asta e sigur scorpion capos
pana acum il tineam pe canapea,(desfacuta) cu perne pe margini
imaginati-va ca a dat perna la o parte..era sa cada

ori le face prea repede, ori nu stiu eu cand a trecut vremea...

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa fac si eu, Dandusa, spal bine mana si-i dau sa roada degetele mele, ii place tare mult si ma musca, frate, nu gluma, chiar ma doare! Asa realizez cat de tare o dor pe ea gingiile

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Noi sarbatorim de ceva zile cu un mega puseu sau cu aparitia celor 32 de dinti, nu stiu dar m-a terminat...e super nervoasa, plange de rupe si mi s-a trezit si noaptea. E tot vremea asta de cacao,a nins azi noapte...ce mai, depresie la greu.

poate chiar ii ies dintii.roade jucarii?Raducu roade tot ce prinde.cel mai la indemana,mana mea.si ma muscaaa de ma doareee.iti dai seama ce tare-l doare gingia,mititelul.

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Eduard e un scump!Imi aminteste de Claudiu, Diana nu stiu daca v-a putea de burta!

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Am avut niste zile f aglomerate, a fost si tati liber asa ca am profitat din plin. Eduard a inceput a se trezeasca iar la 2am, si ii este foame, nu mai tine figura cu suzi. Deci punct si de la capat.
Nu am citit nimic din urma, dar am intrat sa pun niste poze cu Edu cum isi suge piciorusele. Uite aici isi ia avant http://family.webshots.com/photo/2928619360103785880cgvyaa
si aici reuseste !!!!http://family.webshots.com/photo/2931305210103785880LwLHjS
Profit ca doarme si incerc sa citesc din urma.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Darling scump foc bb Eduard al tau! Dragul de el ce a inrosit piciousul de atata tras si ros la el! Pup dulce puiutul frumos!

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Am avut niste zile f aglomerate, a fost si tati liber asa ca am profitat din plin. Eduard a inceput a se trezeasca iar la 2am, si ii este foame, nu mai tine figura cu suzi. Deci punct si de la capat.
Nu am citit nimic din urma, dar am intrat sa pun niste poze cu Edu cum isi suge piciorusele. Uite aici isi ia avant http://family.webshots.com/photo/2928619360103785880cgvyaa
si aici reuseste !!!!http://family.webshots.com/photo/2931305210103785880LwLHjS
Profit ca doarme si incerc sa citesc din urma.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

poze

Mergi la inceput

Mav pup dulce o mamicuta descurcareata! Iti doresc o noapte linistita si odihnitoare cu cat mai putine si mai scurte treziri.

Citat:
citat din mesajul lui mav

Olivia nu scriu pt ca nu am timp. Iar sunt singura cu copiii de cateva zile... Singura chestie la care pot sa renunt din program.... este forumul...... Chiar daca tin calculatorul deschis toata ziua, de multe ori nu apuc sa citesc pana la pagina curenta........
Merci ca ai intrebat de noi.... nu suntem chiar ok, dar nici nu vreau sa ma vait.......
uuhhhhhhh...... doar ce-l adormisem pe bb si a sunat telefonul si mi l-a trezit...
tre s-o iau de la capat.... cu amandoi copiii de data asta.....
al mare nu vrea sa se spele singur pe dinti si plange ca e obosit si pica de somn.......
imi vine sa-mi dau demisia mi-e tare somn si mie.........

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

poze

Mergi la inceput

Foarte adevarate vorbe, fetelor! Extraordinar de repede trec lunile astea! Uitati-va si voi..mai ieri asteptam cu sufletul la gura sa nastem..si acum deja au ajuns multi la diversificare. In curand ne interesam de gradinite...uf, ce se scurge timpul..

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

gandeste-te ca va avea toata viata inaite sa manance mancarea
niciodata nu va mai fi bebelusul tau sugar

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Asa esteee, daca s-ar putea as opri timpul in loc, asa mi-s de dragi momentele noastre de tandrete, de multe ori ma uit la el cum suge si-mi dau lacrimile, mi se umple inima de bucurie amestecata cu multumire, cu implinire...si cand se mai si uita in ochii mei si-mi baga un zambet cu gingia lui cheala...

Ce-ai mai facut, ai luat Postinor pana la urma?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

poze

Mergi la inceput

Bravoooo, puiut mancacios! Pup dulce si sa pape cu placere tot ce-i vei da!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Piciul meu a papat branzica cu mar copt si i-a placut la nebunie!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

poze

Mergi la inceput

Recunosc ca Diana nu se trezeste noaptea decat de 2 ori dar cu toate astea ma simt ff obosita. Asa se intampla cand stai la tara! Am reusit sa-mi aranjez si eu floricelele din curte ca mi-au inflorin narcisele si erau saracele nesapate. Nici curatenie nu mai reusesc sa fac, lui Claudiu am impresia ca nu ii dau suficienta atentie...
Cred ca astenia de primavara e vinovata.
Nici chef de alceva nu am, asa ca nici macar tati nu mai beneficiaza de atentia mea

Dianei ii curge un ochisor, zici ca lacrimeaza tot timpul si dimineata se trezeste cu el lipit(ca noaptea ii dau sa suga la lumina unei lampite de veghe si nu prea imi dau seama). Ati patit asa ceva vreuna din voi? nu stiu daca sa o mai las o zi doua sa vad cum e sau sa fug cu ea la doctor. Si vad ca voi imbracati copiii destul de subtirel cand ii scoateti la plimbare. Mie imi e frica sa ies cu ea asa de subtire, nimic de zis stau mai la munte si sufla vantu...

Ma duc la dus si poate imi vine si mie vreun chef...

Mergi la inceput

Nebunica-zapacica super a luat puiutul tau in greutate! Nu te grabi cu diversificarea, ai vazut ce ti-au raspuns deja si fetele. Acelasi lucru l-am patit si eu cu David cu somnul de noapte. A fost genul de copil care s-a trezit foaaarte des...si a continuat asta si dupa diversificare.
Asta nu inseamna neaparat ca si al tau va face la fel, dar n-ai nici o garantie ca va dormi mai mult..asa ca mai bine mai astepti putin.

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Noi raportam azi, cu o saptamana inainte de 5 lunite, 8.200 kg ,a luat 500 g in 2 saptamani, inaltime n-am mai verificat, avea 68 cm acum 2 sapt.

Nu stiu ce sa mai cred, pe de o parte mananca putin, dar des, si ia bine in greutate, asa ca ma gandesc sa nu ma grabesc cu alte alimente, pe de alta sunt obosita de la atatea treziri noaptea si as vrea sa incep diversificarea, dar ma intreb daca e el pregatit, eu pot sa dorm si ziua sa mai recuperez somnul de noapte.

I-am facut niste ceai, sunt curioasa daca o sa-l bea, acum 2 luni nu voia..sunt varza, nu stiu ce sa fac

sarbatoritilor zilei Mihai de Simona_1402, Leyre Alexandra de mar_ysa_28, Nicole Sophie de Alra, Rares Teodor de Flori76, Sara de Anca_27, Nora Ioana de Alé, Thea Sofia de Stewie

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

poze

Mergi la inceput