Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
CosmyB. spune:
Lumi multumesc pentru raspuns nu am gasit recipiente Avent la farmacii, poate numai sa comand pe net. O sa pun in borcanel, cred ca e f important sa fie inchis ermetic.
Vad ca ti-a raspuns Nocom despre Fluor, se pare ca parerile sunt impartite si eu sunt sceptica in privinta lui. Nici eu nu am luat deloc si pana in timpul sarcinii n-am avut nici o carie! In ultimul trimestru de sarcina mi-au aparut primele doua carii chiar daca am luat Calciu
Iepurila felicitari pentru debut si pentru papacioasa mica
Sabinel bine macar ca ii plac fructele, o sa pape si legume intr-un final. Ce leguma i-ai dat? Poate chiar sa nu-i placa.
Pozici
Mamica deMaya
CosmyB. spune:
Klemmi ma bucur ca papati bine, tinem pumnii sa vina dintisorii fara dureri. Cat despre buricut, eu cred ca poate fi si din cauza pigmentului pielii, uite Maya are tenul mai masliniu si buricutul e mai inchis la culoare. Poate sa fie si de la Iod, dar eu cred ca pana acum s-ar fi dus.
LE: se pare ca voi inca nu papati si nici dintzoci, am inteles eu gresit din postul tau, tu vb de bebeii care papa bine ieratre daca am gresit!!
Baby_boy ici pentru voi!
Fetelor voi faceti igiena gurii bebelusului zilnic? Si cu ce? Cu glicerina? Eu o strerg cu tifon steril cu glicerina, dar la cateva zile, nu zilnic.
S-a trezit minunea si iesim afara
Pozici
Mamica deMaya
sabinel spune:
Cosmy, am inceput cu morcov la abur, pana am ajuns sa combin cu pastarnac, telina, patrunjel, cartof dulce si dovleac, si de aici combinatiile de rigoare. nici una nu i-a placut incat sa deschida gura, asa c-o las balta momentan cu legumele. maine o sa incerc cu spanac si peste cateva zile vedem cum va accepta broccoli... mofturoasa ca tac-su.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
babytza spune:
Bimbomarket nu mai aduce in Romania
Cuscra pupici la dintoasa si sa iesiti repejor din clubul ala ca nu va prinde
Iepurila bravo mami, e bine si asa , decat deloc...
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
baby_boy spune:
offff dar ce o fi cu ei..nici laredoute...acum nici bimbomarket
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
luminita2008 spune:
Nocom, multumesc! Banuiam ca e ptr dinti, dar m-am mirat ptr ca stiam ca bebeilor/copilasilor le este indicata/recomandata pasta de dinti FARA fluor... ciudat.... nici nu vreau sa google-esc subiectul, o iau razna si nu ma intereseaza, cel putin nu deocamdata. simplul fapt ca trebuie sa nu uiti nici macar o zi sa-l administrezi pana la 14 ani ma termina psihic
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
iepu', intrebai de apa la bebei dupa diversificare. asa stiam si eu, ca aportul de lichide trebuie sa creasca dupa diversificare si ai mei sunt cam mofturosi la capitolul asta. rar apica sau ceai si destul de putin... asa ca m-am dus panicata la pediatra cu intrebarea in dinti.... si zice ca atata timp cat inca beau lapte cam 500-600ml/zi, uda scutecele bine, inseamna ca sunt hidratati si ca nu am motiv de ingrijorare. cu toate astea, eu tot incerc sa ii obisnuiesc cu apica...
Cosmy, eu de pe net am luat borcanelele.... nu am mereu incredere sa-l trimit pe tati si rar ma mai duc acum la shopping ca sunt 100% a bebeilor....din pacate, din punctul asta de vedere... asa ca prefer sa le comand online si sa vad produsele doar in poze, decat sa-l trimit pe tati....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Nocom, felicitari pentru papacioasa. E bine si cu seringa, numai sa pape.
Noi am intrat din nou in clubul mofturosilor, e dezastru cat de greu mananca. Sta cu mancarea in gura minute in sir
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
dyanira spune:
LA MULTI ANI!! boboceilor nascuti azi.
Nocom felicitari pentru papa!
Lumi nici al meu nu e prieten cu lichidele, apa deloc, ceai fff putin maxim 100 ml pe zi si ala putin indulcit cu glucoza!Dar bea cam 700 ml lapte pe zi sper ca e hidratat destul.Am facut si un sumar de urina si a iesit ok.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel Nerantula, ce incerci sa-i dai lui Gruia? amalia de 3 zile baloteaza fructele ca la carte. 2 zile zarzare, azi banana pasata cu furculita. nu ramane nimic in castron. legumele in continuare sunt yuck! cu greu inghite 5 lingurite. _ nasterea strumfitei mele piticania creste |
mar, para, pruna, supa de carnita cu piure (separat) din legumele fierte - azi la toate a zis pas, iar am intrat in butoi :(
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade