AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 4
pisix spune:
miki - sa fim seriosi ! ai invatat tu atatea ..sunt convinsa ca vei invata si sa tii sub control toata tampenia asta, si poate vei gasi si un medic dispus sa studieze ... ii dai tu toate materialele
miki-miki spune:
Imi mai revenii dupa cateva ture de plans. Sunt hotarata sa tin sub control balariile astea.
Ma cunosti asa de bine Pisule
, i-am dus hematoloagei un art de la prima consultatie.
dalailana spune:
Salutare salutare! Pisix FELICITARI!!!!!! Si daca tot soliciti "noi reusite, noi gravidute ... " am zis ca e momentul sa ma bag si eu in seama cu o reusita personala: m-am tinut de promisiune si in 3 luni am slabit....... 11 kg si am un tonus muscular de invidiat ca sa nu mai vorbesc de cel psihic: fericire si energie maxima ( normal, fac shopping pentru masura 38!!!!) si gandurile despre bb sunt relaxate si pline de speranta, fara incrancenare si lacrimi. Cred ca n-am fost vreodata mai senina ca acum: a inceput sa se agite sotul si sa faca el programari si investigatii..... s-a intors roata.............
alexia_ada spune:
Pisix multumesc frumos de raspuns si de sfat . Am mai facut eco testiculara si se pare ca la stangul este o formatiune citez" calcifianta". saptamana viitoare trebuie sa ajungem la un urolog . In caz ca am uitat felicitari pentru sarcina
!!!
asa ma simt de ciutat, ca toate investigatiile astea imi par atat de greoaie si de complexe, sper sa pot sa imi pastrez starea sa nu cad pe unde nu vreau
plus ca mai imi dau cate una singura sa imi revin si chiar va rog sa imi da-ti voi una daca ma vedeti ...ca cad prin butoi sau debarale.
Miki, multa putere si curaj sa ai 
Va admir pe toate sincer , pentru cate stiti si prin cate ati trecut ( am recuperat vreo 5-6 capitole )
Un Paste fericit va doresc si iepurasul sa ne aduca (la toate) un 

miki-miki spune:
Sarbatori fericite!! 

Alexia multumesc.
Dalailana felicitari pt KG in minus. Eu am pus ceva pe mine de la tratam de stimulare si nu le mai pot da jos
.
Pisi eco faci dupa Sarbatori??
Eu va pup pe toate, o sa plec din localitate pt cateva zile si nu o sa mai am acces la net.
Sarbatori fericite!! 

aurel_cris spune:
va uram si noi din tot sufletul.
MIKI uf mi-am prins urechile la ce ai zis tu acolo dar sigur va fi bine si o sa fi mamica

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
dear_bambie spune:
Buna, dragele mele!

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele,iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
HRISTOS A INVIAT !
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!

7+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
pisix spune:
Fetelor am intrat si eu in fuga sa va urez Sarbatori Fericite si pline de optimism, speranta, incredere !
bubulina1 spune:
Hristos a inviat!
Am sa va rog sa ma treceti pe lista de mamici, eu am nascut in 11.04 pe baietelul meu Radu Stefan si de marti suntem acasa.
Nu incetati sa va rugati, pentru mine este si va fi mereu o minune acest copilas, daruit de Dumnezeu cand nu mai credeam sa avem vreo sansa.
Va imbratisez cu drag si va rog sa nu va suparati ca scriu asa de rar.
Bubulina mamica fericita de Radu Stefan
nusy spune:
Hristos a inviat! Paste fericit, multa sanatate , lumina si speranta in suflet!
Bubulina: bine-ati venit acasa, asteptam vesti despre cum e sa fii mamica si cum creste Radu Stefan! Sanatate multa!
Mikishor: curaj,draga mea, si inainte! Exista solutii si in cazul tau,nu e imposibil.Doamne-ajuta sa reusiti!
Dragele mele,va
pe toate si va urez ca toate dorintele sa vi se implineasca!!!
Nusy
29+
Ingrid Cristiana