AZOOSPERMIE - cap 30

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule cred ca intri in cartea recordurilor cu testele astea. Eu am facut 4 de pp (din care unul dupa BHCG) si 2 din sange. De 5 ori mi-a stat inima si mi-a ajuns. Tu cum reusesti?
Stai cumintica pana la 6 sapt cand vei face eco, nu mai face atatea teste ca te stresezi mai rau.
Anes ma bucur ca mai bagi caputul pe aici. BB Remus e o frumusete, asteptam poze mai recente.
De Zisa Cami mai stiti ceva? Nu a mai intrat pe la noi.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

ZisaCami e bine, desi Raducu a avut colici. Se pregatesc de botez. :)

Pisix, esti teribila - ai un nou tic. :))

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu dc mai pot spera la un bb. Situatia mea s-a complicat si mai mult, pe langa V Leiden genotip heterozigot am si MTHFR genotip homozigot pt C677T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Of miki … si astea nu se pot trata ?...

Luca – mda, halal tic. Dar asta sunt … Cea mai buna clienta de beta pe care a avut-o Matei Basarab vreodata

zisaCami – vai ce planuri dragute, asteptam impresii la cald

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Fetelor, nu stiu dc mai pot spera la un bb. Situatia mea s-a complicat si mai mult, pe langa V Leiden genotip heterozigot am si MTHFR genotip homozigot pt C677T.

ce naiba-s astea?? :(( of, miki, vii sa te adaugi pe lista celor care se prezentau senine ca facand parte din cupluri cu probleme de infertilitate masculina si constata ca de fapt au ele insele probleme. :(

dar bb vei avea! intr-un fel sau altul, vei fi mama! promit eu!!

Mergi la inceput

Pisi, cu 2 mutatii situatia e f complicata. Pt ce-a de-a 2 mutatie tb suport vitaminic cu B6 B12 B9 in cantit mai mari pt a tine homocisteina sub control, monitorizari ecografice f f des si analize de sange la 2 sapt in fct de care se ajusteaza doza de clexan . Pt interpretarea ac analize imi tb dr f buni care s-au mai confruntat cu asa ceva iar aici la mine nu prea gasesc. Dr la care am fost pana acum mi-au zis ca voi face clexan din trim II dar eu fara el nu trec de trim I. Sper ca acum cand vor vedea si ce-a de a 2-a anal ma vor trece pe clexan imediat cum se vede sacul gestational.

Mergi la inceput

Luca am bantuit forumul asta cu azoospermia 3 ani ca acum sa aflu ca eu am bube mari de tot.
MTHFR da lipsa de B12, te rog eu du-te si fa-ti analiza asta.

Mergi la inceput

miki, parca mi-e si frica! :( zi-mi totusi cum se cheama exact.

of!! fii tare!

Mergi la inceput

Luca ii spune asa "Gena metilen-tetrahidrofolat-reductazei MTHFR (mutatii C677T si A1298C)" E vb de faptul ca organismul nu poate sintetiza folatii (B6 B12 B9) iar asta duce la cresterea homocisteinei. Eu am homocisteina buna acum dar in sarcina sub efectul hormonilor poate creste si pt a evita asta pt sa iau B6 50mg B12 1mg si acid folic 5mg.
As vrea sa fiu tare dar nu pot, sunt plina de informatii despre ac mutatii si mi-e groaza de ce ma asteapta. Faptul ca MTHFR e homozigota e grav (hetero era mai bine) iar combinatia cu V Leiden e mai grava.
Fetelor imi cer scuze ca sunt off topic, Luca ma gasesti la sub "Cauzele...."

Mergi la inceput

Of, Miki! E mai bine ca stii: poti sa le previi, inteleg ca e vorba doar de tinere sub control. O vei face!

Mergi la inceput