AZOOSPERMIE - cap 30

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Uff, scrisai un mesaj lung si nu se transmisa
Aurel ma bucurc ca mai bagi capul pe aici. Multumesc pt grija ta.
Bubulina asteptam povestea picanta/lacrimogena a printisorului tau.
Pisi sper sa vii cu vesti bune.
Nusy mai vreau pozici cu burtik, tot nu-mi vine sa cred ca esti . Da, exista sol si pt cazul meu dar numai cu dr f buni pot aduce un copil pe lume.

Dupa tot ceea ce mi s-a intamplat am devenit mai credincioasa, inainte nu eram f. Sunt cu sufletul impacat, am tinut tot postul Pastelui (un record pt mine), m-am spovedit si impartasit, am fost la biserica si am luat lumina in noaptea Invierii apoi am vizitat o manastire unde am dat un acatist. Cand dai de un necaz te apropii mai mult de DD, eu asta am simtit si acum ma simt impacata si putin optimista.

Va pup pe toate si sper ca la anul pe vremea asta sa fiti toate pe lista de mamici, inclusiv eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki – pana la urma daca gasesti o dr deschisa la minte va fi in avantajul ei sa se specializeze …cu ajutorul tau.
Cat despre apropierea de DD, sunt perfect de accord cu tine !!!
Dalailana – ooooou, felicitari maxime, sa stii ca e mare lucru, si dpdv fizic dar si psihic. Inteleg ca esti gata sa incepi iar ?...
Alexia – te inteleg perfect ! Insa ai marele avantaj ca deja s-au strans pe forum o multime de info, nu trebuie decat sa studiezi si la un moment-dat vor incepe sa se lege. Noi ne-am lovit mult si de lipsa de informatii dar acum …e altceva. Nu te panica, citeste tot de pe prima pagina, citeste capitole din urma si vei incepe sa intelegi. Si incearca sa te ghidezi dupa schema de “atac” initiala, ca sa ai o ordine. Cred sincer ca acum daca m-as tine de ia, nu mi-ar mai lua atata sa raman gravida …
Miki – da, voi face eco spre sfarsitul sapatamanii
Bubulina – felicitaaari, e minunat, nu e nimic ca nu mai intri pe forum, ai cel mai frumos motiv din lume
Nusy – in curand ne dai si tu vesti din-astea …

Mergi la inceput

Pisi nu vreau sa faca dr specializare pe pielea mea, la ultima hematoloaga la care am fost cu ultima descoperire , MTHFR-ul, a scos o carte sa vada dc e bine sa iau in sarcina B6 , cand tratam e clar 100mg de B6, 1mg de B12 si 5 mg de acid folit TOATA SARCINA!!!. Nu-mi permit sa ma risc, sa ma las pe mana celor de aici. Urmatorul pas e o vizita la Fundeni de unde sper sa iau o scrisoare medicala catre neexperimentatii mei de aici.

Tin pumnii sa-ti creasca saculetul, sa se faca rotofel

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Miki, eu acum am reusit sa mai citesc din urma (sunt fff inapoiata din punctul asta de vedere) si m-am necajit f tare cand am vazut ce patesti... dar esti tu extrem de sigura, adica nu ar strica sa mai repeti nenorocirea asta de analiza si la un alt lab, sa fii tu sigura ca e chiar asa? nu stiu sa zic mai multe, ca nu ma pricep...

Altfel, vreau sa va zic si eu ceva, ca inca suntem fff mirati de ultimele spermogr, facute cu ocazia fiv-urilor.
De la 1.5 mil, cu 5% forme normale (asta timp de 4 spermogr facute peste tot, vreme de 10 luni), am ajuns (nu stiu cum) la 46 mil si 19% forme normale!!! si motilitatea s-a mai imbunatatit, nu e grozava, dar e un mare progres! iar in tot timpul asta (adica de vreo 16 luni, e drept) sotul a luat in continuu multi-maca/ spermotrend/ profertil + alte vitamine (pe astea i le-am mai schimbat si nu i le-am dat deodata pe toate, dar a fost vorba de: omega 3, vit e,c complex b-uri, mgb6, etc.). Si un regim mai sanatos de viata, dar nu draconic...
Cand am vazut spermogr din ian (am vazut-o numai acum, in aprilie) era 26 mil si noi am crezut ca au uitat sa puna virgula dupa 2. dar cea din aprilie, de 46 mil ne-a lamurit.
Vreau sa zic ca pe partea asta nu aveam nici o asteptare, eu ii dadeam pastilute din inertie si din teama ca or sa se mai imputineze in continuare... si e drept ca a fost vorba de 1 an jumate de pastileala, dar...

Acum am vrea sa mai imbunatatim morfologia, dar din ce am vazut eu pe aici doar napraznic, 6 cps/zi??? mai stiti si altceva, doar pt forme anormale?

Mergi la inceput

Fireyes e f bun napraznicul 6/zi si sa nu-i intrerupi nicioadata omega 3. Sunt sigura ca dupa ceva timp o sa vedeti imbunatatiri si la morfologie.
Multumesc pt sfatul de a repeta anal, nu are rost pt ca e vb de 2 mutatii, iar pt ultima s-a trimis sangele in Germania. Chiar dc as avea doar una tratam anticoagulare tot tb sa fac. O sa mi se faca coagulograma la 2 sapt si in fct de ea se stab tratam, e bine ca stiu ca am ac mutatii pt ca asa stiu cu ce ma lupt si cu o supraveghere buna pot ajunge la 8-9 luni de sarcina.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: iti mai trimit,imediat cum le descarc in calculator.

Pisule: asa e, dar deocamdata va dau vestea ca azi am implinit 30 saptamani! A.M.R. 8, maxim 9 sapt.!!!!!

Nusy 30+ Ingrid Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

HRISTOS A INVIAT!Miki as avea o intrebare pt. tine- sotul are azoo si toate analizele i-au iesit bine n-i s-a spus ca ar fi obstructie a canalelor(sotul a avut cind era mai tanar o infectie ,de acolo s-ar trage concluzia ca este), a luat naturiste o gramada ,dr. Iosub a zis ca se vede la eco ca ar avea gigei dar nu pot iesi,tu ce crezi sa mai ia in continuare chiar daca are obstructie sau ba(eu cred ca ia degeaba daca iei se ingrasa si n-au pe unde iesi) multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: ti-am trimis...

Anita: cum a vazut Iosup la eco ca are gigei??? Caci astia sunt microscopici,se vad doar la spermograma....ca a vazut ca are obstructie,ok,dar ca are gigei? Trebuie,oricum,sa luati legatura cu un urolog,sa vedeti ce se poate face in legatura cu obstructia....daca nu,trebuie sa apelati la biopsie,daca sunt gigei dar nu pot iesi.Bafta multa!

Nusy 30+ Ingrid Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls, stie cineva nr de tel al doamnei dr Matei?Cel pe care il am eu cred ca nu mai este valabil.Imi spune ca are tel inchis....Mai incerc si maine.
Am inceput drumul catre bb.Intai spermograma la d-na Matei si apoi via Germania.E un inceput....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Hristos a Inviat!!
Draga Andra uite numarul Dr Matei , eu am vorbit cu ea pe acest numar saptamana trecuta 0723210880, sau o poti gasi la spital CFR2 de la 9-14 apoi este la clinica Genesys ( mie asa mi-a spus cand am intrebat cand si cum pot de ea) .
Pisix, am sa reiau tot , de la capitoul 1 , pagina cu pagina si sa speram ca vom razbate cumva. Deocamdata ne pregatim pentru joi la vizita la dr urolog sa vedem ce este cu formatiunea calcifianta din jurul testiculului stang ( se poate sa fie de la o raceala netratata sau o lovitura foarte puternica ). Va pupsi o saptamana usoara !

Mergi la inceput