Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_bunica spune:
Despre detergent...noi folosim Ariel si cu acelasi voi spala si hainutele puiului....doar daca vad ca se irita sau ceva,atunci il voi schimba!!![]()
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea VAd ca adie un vanticel de "avans" pe odiseea asta Ziua lui LauraOana e maine, dar nu-i nimik, ii urez si eu de pe acum "LA MULTI ANISORI!!! si nastere usoara, bebel sanatos si norocos si la punga gros", ca sa fiu in trend ![]() ![]() |

merci, esti o scumpa!
34+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Blue..si mie mi s-au umflat putin picioarele ieri,la ingheietura..iar degetele de la maini le am umflate de cateva zile,nu mai pot sa pun nici verigheta ,ca imi intra fix si imi raman urme daca o scot...oare sa ma ingrijorez?Sau e normal sa ne umflam putin? ![]() |
..si la mine au inceput sa se umfle picioarele si degetele de la maini
..poate fi si caldura de vina? avem 24°C..oricum din cite am inteles ne umflam si din cauza ca retinem mai multa apa in corp acum..dar totusi eu speram sa scap
...
34+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
clodyac spune:
maria multumesc frumos 
mmmmm
cafeluta si eu as bea non stop nu stiu ce am cu ea dar tare mai e poftita 
maria si mie mi se umfla mainile si nu mai pot purta verigheta dar asta cred ca nu e de ingrijorat ideea este daca se observa schimbari rapide de azi pe maine si foarte vizibile si daca mai ales la fata se observa eu sper sa nu fie nimic si sa fie poate de la sare dar cel mai bine e sa fii precaut
eu nu mai pot stau cocosata de tare ce ma loveste razvan acum are ce are cu partea dreapta respectiv in dreptul apendicitei
dar indura mama ce sa faca
te pupic si ... azi eu as avea un chef de leneveala si de rasfat adica dulciuri ,stat in pat eventual un pui de somn ....
31 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
maria_bunica spune:
Deci schimbari majore nu vad...picioarele nu sunt umflate ca butucii,doar la laba piciorului,la os...fata nu o am umflata(e mai rotunda ca inainte,dar din cauza kg si e asa de ceva timp,nu de ieri sau azi).Ma gandeam ca poate s-au umflat un pic picioarele de la mers pe jos si stat mult in picioare..ieri am facut si cumparaturile,plimbarea obisnuita,dimineata am iesit sa rezolv cate ceva,plus ca am facut si mancare,am pus si patrunjel la congelator..si toate au fost facute in picioare...hmmm,daca pana maine se umfla mai tare merg la urgente,ca la medic nu am nici o sansa cu fiestele astea!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui clodyac 1. mmmmm ![]() cafeluta si eu as bea non stop nu stiu ce am cu ea dar tare mai e poftita ![]() 2. si mie mi se umfla mainile si nu mai pot purta verigheta dar asta cred ca nu e de ingrijorat ideea este daca se observa schimbari rapide de azi pe maine si foarte vizibile si daca mai ales la fata se observa eu sper sa nu fie nimic si sa fie poate de la sare dar cel mai bine e sa fii precaut 3. eu nu mai pot stau cocosata de tare ce ma loveste razvan acum are ce are cu partea dreapta respectiv in dreptul apendicitei dar indura mama ce sa faca 4. azi eu as avea un chef de leneveala si de rasfat adica dulciuri ,stat in pat eventual un pui de somn .... |
Idem si la mine, la toate punctele de la 1-4
Ieri chiar aveam o bluza mulata pe burta si era atat de vizibil cum se misca bb, iar in dreapta jos nu stiu ce ma mai doare ca apendice nu mai am de mult...
Nu prea am dormit bine ca de...mancare chinezeasca la ora 21..normal ca m-am trezit de 3 ori sa beau apa si de apoi de 4 ori sa ma duc la buda, iar sunt putin umflata si as pune capul pe birou vreo ora-doua sa visez frumos.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Theodor
29MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
blue77 spune:
Marianu trebuie sa te igrijorezi...e drept ca daca te pacatuiesti cu toxemia si preeclamsie apoi evolueaza foarte repede...dar sunt semne clare, ti se umfla rau picioarele si mainile si fata si tensiune mare si ai senzatia sa dormi tot timpul...deci stai linistita la varsta asta a sarcinii e normal sa ai picioarele un pic umflate mai ales daca stai in picioare
NOI
Cristina
32+ gyneco / 33+ eco
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8
maria_bunica spune:
Clodyac..eu nu fac cafeaua tare(si asa sotul bea foarte multa,asa ca mai bine asa)si pun un sfert de canuta si restul lapte,cu ocazia asta beau si lapte ca nu suntem prieteni altfel..
Hai ca mai ai putin si vei intra in concediu si vei lenevi si tu cat vrei..
O precizare...am fost la cumparaturi,dar nu am carat nimic..doar am mers cu Cosmin..de carat de ocupa el...![]()
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui blue77 Marianu trebuie sa te igrijorezi...e drept ca daca te pacatuiesti cu toxemia si preeclamsie apoi evolueaza foarte repede...dar sunt semne clare, ti se umfla rau picioarele si mainile si fata si tensiune mare si ai senzatia sa dormi tot timpul...deci stai linistita la varsta asta a sarcinii e normal sa ai picioarele un pic umflate mai ales daca stai in picioare ![]() NOI Cristina 32+ gyneco / 33+ eco Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)AMR 8 |
Sper sa nu fie nici una din cele doua..insa ma gandeam acum,ca daca ar fi fost preeclamsie,ar fi trebuit sa am tensiunea mai mare pana acum nu?
Lauraoana..cam asa stiam si eu,ca ne putem umfla si de la caldura si daca retinem apa..uoff..
32+
Darius NicholasAMR 8 saptamani

Buburuza noastra
clodyac spune:
dici si cu cat va trece timpul mai greu ne va fi dar tot inainte 

maria stai linistita ca de la efort si stat in picioare automat se umfla
ideea este sa nu ai tensiunea mare si sa nu ai dureri mari de cap ameteala vedere incetosata astea sunt impreuna cu umflarea subita a mainilor fetei si picoarelor 

mie mai nou imi face cris masaj la picoare seara doamneee
parca imi ia cu mana greutatea pe care o simt e asa bine 

tianaaaaaaaaaaaaaaaaa nu vrei sa ne scrii chiar te-ai supi pe noi uite baietilor nostri le e dor de titita ta ![]()
![]()
31 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya