Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

da maria asa e daca era sa fie pana acum trebuia sa ai tensiunea marita fata de cea normala eu am avut-o mereu la fel

uite o prietena care este cu doua luni mai mica in sarcina ca mine avea tensiunea 11 cu... si cand a fost ultima oara la control surpriza 15 cu... deci diferenta este notabila te pupic si stai linistita ca e sigur bine

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Eu stiam ca te umfli atunci cand corpul retine apa. Iar asta e un semn ca trebuie hidratare mai buna.
E ca o aparare a corpului atunci cand simte ca nu primeste destula apa, isi face rezerve si de aici umflarea. Deci beti cat mai multa apa si reduceti sarea.

Bine, teoria asta se aplica atunci cand umflarea este treapata si nu brusca. La umflarea brusca la maini si fata trebuie mers la doctor.

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Clodyac...incet,incet m-ai lamurit si linistit...nu am nici dureri de cap ,nici stari de lesin..nimic..ma simt bine!!Iar tensiunea o am buna zic eu..uite cateva valori (de la controlul la medicul ginecolog):
-9 sapt si 6 zile: 95/60
-13sapt si 6 zile:120/70
-21sapt si 5 zile:100/65
-26sapt si 5 zile:120/60
-31sapt :120/70

Poate gasesc vreo farmacie deschisa azi si imi iau tensiunea..sa fiu sigura ca e totul controlat!!Multumesc pt vorbele bune si pt informatii!!M-am mai linistit!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili si de la noi!

Maria, si eu am picioarele umflate asi mainile, indeosebi seara; maine merg la dr la 15.45 si am facut o lista cu intrebarile "de pus" caci mereu uit cand intru la el, printre care si cea cu umflatul picioarelor.

Blue si voicu_bebi, gata modificarile

Deea, si eu vroiam la sfarsit dupa ce apar si albinutzele sa fac un montaj frumos si sa-l pun pe youtube sa-l avem mereu daca o sa fiti de acord

burtici, nu mai puneti poze? Daca ma lasati le iau eu de la semnaturi si fac asa mai multe si le pun in filmuletz si va anunt cand e gata;

Carla, cand mergi iar la ecograf sa stim sa scoatem agitatele sa fie bine sa poti naste natural?

oana_MVT si kiralina, sa stea bebe la caldurica cat mai mult

Fetelor ati mai pomenit sa miste beblina si sa nu simti?! A mea daca ma uit la burtica vad mici miscari, dar de simtit nu simt.....ce chestie....

Inca o intrebare? Ce se intampla cand se rupe apa? Eu ma gandesc ca o sa-mi dau seama? Si daca o sa curga asa mult continu ce ma fac pana la spital? E incolora? Si dopul se "sparge" inainte nu? Adik dopul si apoi incepe apa imediat? Nu radeti mamici experimentate, dar nu stiu

cata_14, mamica de gemeni, ce mai faci? cum esti
iubita_tiana, sarmisa si alte burtici care nu au mai scris demult unde sunteti?

32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Dragelor,va multumesc tuturor pentru sfaturi!
In afara de umflarea mainilor si picioarelor,alte simptome nu am ,gen dureri de cap sau tensiune marita,asa ca parca nu as intra in panica.Vad ca si greutatea evolueaza normal,n-am luat mai mult ca de obicei in ultimul timp,cam 2.5kg/luna.Oricum,daca vad ca apar si alte simptome,dau fuga la dr.E posibil sa fie si din cauza caldurii,am cam 26-27 de grade in casa,la aer parca n-as da drumul inca,afara e tot cam asa,iar eu stiu ca la mine e regula vara sa am mainile si picioarele umflate de la caldura.Sunt tare rea de caldura in general,imi ies si basicute de la transpiratie pe palme.

Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 34+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

clody, super rochita si ce burtica mare si mumoasa ai

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa...abia astept sa vii maine de la medic,sa vedem ce parere are el despre problema asta!!La celelalte intrebari mai bine sa iti raspunda fetele care sunt la a doua sarcina...sa nu cumva sa zic vreo prostiuta!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

lauraa multumesc frumos si eu sunt foarte incantata de rochita mai ales ca nu mai aveam nimic de imbracat ca am luat proportii nu gluma

si burtica da e mare si grea as putea adauga nu degeaba ma doare coloana si merg ca rata tind sa cred ca tazvan va avea 4 kg asa cum mi s-a spus dar eu imi doresc ca noi toate de altfel sa fie sanatos

mamica oana asa e nu tb sa intri in panica tu stii care iti e organismul si cand simti tu ca e ceva in neregula atunci intri in actiune multa sanatate

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=ADcajG3yjJg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Inca o intrebare? Ce se intampla cand se rupe apa? Eu ma gandesc ca o sa-mi dau seama? Si daca o sa curga asa mult continu ce ma fac pana la spital? E incolora? Si dopul se "sparge" inainte nu? Adik dopul si apoi incepe apa imediat? Nu radeti mamici experimentate, dar nu stiu

depinde de la persoana la persoana, iar la aceeasi mamaica de la sarcina la sarcina
Te-am lamurit?

Adik dopul nu-i musai sa fie eliminat integral si iar nu-i musai sa si "dea drumul la apa"
Apa nu numai ca e incolora, dar e si multa si mai e si "nesimtita" pe deasupra

La mine a inceput sa curga suficient cat sa faca varza tamponul zilnic pe care il foloseam, pantalonii si apoi sa lase o ditamai pata de ~5 cm diametru, fara ca eu sa simt ceva...bine, simteam umezeala, dar ma gandeam ca e trasnpiratie sau s-a udat tamponul. M-am dus la baie si acolo a mai curs ceva mai multicel. In masina am stat pe parasolar din acela argintiu - impermeabil. A durat mai bine de o ora pana am ajuns la spital si acolo cand sa ma uc pe masa am facut balta pe jos.
DAr dop nu mai aveam de cel putin o saptamana.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput