Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

MamicaOanaaici mi au spus ca in momentul in care incep sa ti se umfle fata, picioarele si mainile trebuie sa mergem sa vedem docul caci e posibil sa te pasca o toxemie gravidica cum am facut eu la prima sarcina..
Poti sa ti iei tensiunea sa vezi daca e mare?
Eu am facut minunea asta de boala la 38 de saptamani si am si nascut ...Cica o aci la prima sarcina daca e sa o faci

Suna docul zic eu, nu vreau sa te sperii dar e bine sa te interesezi
As fi vrut si eu sa mi zic cineva ceva acum 5 ani

La multi ani!! LauraOananastere usoara si un bb sanatos

BebeBecasuper ca esti ok
Oanauau ce mai ne apropiem cu pasi mari ...poate mai sta bb un piculet la cald

NOI
Cristina 32+ gyneco / 33+ eco Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

blue77 exact la asta ma gandeam si eu am ramas cu gandul la mamica oana de cand am citit de maini si picioare umflate dar mai ales de fata ca se observa schimbari

mamica oana nici eu nu vreau sa te sperii dar mie doctorita mi-a spus ca daca vad ca mi se umfla mainile picioarele fata sa ma duc imediat la ea pt ca se poate sa fie preeclampsie mai bine te duci ca sa stii ca nu sunt astea motivele pupici si ai grija de tine da? la fel la preeclampsie este tensiunea mare nu e periculos daca te duci din timp la medic da?

in nici un caz nu vreau sa intri in panica ci numai sa fii precauta te pup inca

Carla iti multumesc pt incurajari este exact cum spui tu dar o sa treaca asta stiu ca trebuie sa treaca multumesc de compliment si eu sunt innebunita dupa rochita sa fie mama sanatoasa

maria tu esti iar la plimbarica

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mai am putin din hol, dar am venit oleaca sa ma odihnesc...
Anca, noi spalam hainele cu Ariel, nu folosim detergent special pentru copii. La fel am facut si la Rebeca.

Treaba asta cu donarea celulelor stem este foarte interesanta. Trebuie aprofundata.

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

yioanna_s, oanaalex, alynta, serialbastra, blue multumesc de urari pt maine!! fac cinste cu tot ce va pofteste stomacelul..:)

ieri nu am apucat sa intru deloc pe forum...am fost cam ocupata...la pedichiura a fost super..mai ales masajul in talpa...de manichiura nu sunt multumita deloc, cred ca tipa nu prea mai avea chef, era deja ora 17:00 si se grabea spre casa ..

ely ma bucur sa aud ca esti bine!

fetele nici acum nu mi-am facut bagajul de spital ..si nici hainele pt bebe nu le-am spalat inca cred ca ar fi timpul sa ma apuc de amindoua nu?...oricum stiu ca nu am sa folosesc detergent special pt hainele bebelu-lui, am sa folosesc detergent pt haine sensibile..cred ca ajunge..

34+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetele.

Ieri m-a vazut sotul ca era supi din cauza ca iar tb sa stau in pat si de atunci e un super dulce cu mine. Dimineata mi-a facut ditamai cana de suc de portocale, a facut lapte de soia, si pt pranz vrea sa faca paste pt ca stie ca imi plac mult. Si ieri a ingrijit gradina, a sapat, a pus ingrsamant (organic :p). E f dragut.

Cu celulele stem nici noi nu ne-am hotarat. Nu stiam ca se pot dona. Puteti sa imi dati detalii?

Oare eu sunt singura ca nu am cumparat nimic bebelinei?! Mint, i-am luat de fapt un wrap, asta a fost cadoul ei de Craciun. :)

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anda, parca tu intrebai de creme organice, etc. Eu am cumparat asta http://rangali.ro/details.php?categ_id=8&subcateg_id=0&prod_id=100
special pt copii de la 0 la 3 luni. L-am testat pe Rebeca si este ok.

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

aha mersi fetele de raspuns despre detergent
kiralina..eu inafara de leagan si un body nu am luat nimic...as vrea sa iau maine ceva hainute pt bebe macar acu cat ma mai misc cat de cat

Anca..
33+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

VAd ca adie un vanticel de "avans" pe odiseea asta

Ziua lui LauraOana e maine, dar nu-i nimik, ii urez si eu de pe acum "LA MULTI ANISORI!!! si nastere usoara, bebel sanatos si norocos si la punga gros", ca sa fiu in trend

Oana mvt..., stai cumintica la orizontala. Nu te-a chemat sa-ti faca ceva injectii cu dexametazona?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ely..ma bucur ca ai reusit sa intri putin si ca esti bine,ai grija de tine si bebelina Marina!!
Blue..in filmulet pune poza Laurraa..
Cristinamaria..ma bucur sa aud ca bebe e bine!!
Oana_Mvt..sa ne anunti ce ai facut azi la eco!!Tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica!!
Alinalaura..ma bucur ca ati scapat de stresul examenului lui tati..sigur ca avea o nota buna,mai ales ca ati invatat in echipa!!
AlexsiMatei..super ca faci atata miscare...ajuta la nastere!!Spor la invatat germana..
Bebe_Beca..spor la vopsit holul,dar ai grija cu durerile de burtica,sa nu te obosesti prea tare!!
Clodyac..e foarte frumoasa rochita...a lucrat-o foarte bine mama ta..si a crescut si burtica foarte mult de la ultima poza vazuta cu ea..Dar nu esti mareeeee deloc..arati bine!!
Dici...ai vazut ca mi-s babuta cateodataSa poarte sanatos Matei costumasul!!Cum v-ati distrat aseara?
Carla..hehe..la tine vestile se coc ca un aluat...ma bucur ca macar sunt bune si asteptam sa vina momentul sa le impartasesti cu noi!!Sanatate multa,sa scapati o data de viroza asta!!
Blue..si mie mi s-au umflat putin picioarele ieri,la ingheietura..iar degetele de la maini le am umflate de cateva zile,nu mai pot sa pun nici verigheta ,ca imi intra fix si imi raman urme daca o scot...oare sa ma ingrijorez?Sau e normal sa ne umflam putin?

Clodyac..nu sunt inca la plimbare...m-am trezit pe la 10.30..mi-am pregatit cafeaua si de atunci bazai pe aici,ca ati fost tare harnice..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Aaa, si ref. la umfare...si eu am patit-o la MAtei, m-a chemat dna dr. luni sa-mi faca analizele - tensiunea mea fiind normala, doar Ir-uri mari, trebuia sa iasa rezultatele vineri, dar joi deja s-au rupt membranele.
Acum am citit despre asta mai mult si am vazut ca e mai frecventa la prima sarcina, la mamici peste 35 ani si cu ceva pb nefrologice anterioare. Deci ma incadram .
Asta explica probabil si de ce acum eu inca sunt pe tocuri si mai pot purta incaltarile dinainte de sarcina. In afara de gambe ( si kg) nu am alte pb.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput