Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici harnicute!Ce-ati mai scris!
N-am apucat sa citesc din urma decat pe diagonala,am vazut ca au fost ceva probleme.
Carla,ce-ai mai tras cu Saby!Bine ca cum e totul ok.Cam pe la varsta asta am avut si eu un episod urat cu baietelul meu,a fost ingozitor,din fericire a fost primul si ultimul pana acum,la aproape 5 ani.
Eu am terminat curatenia de primavara,acum mai am doar de pregatit bagajul de spital,am cam cumparat tot pentru bebelusa,dupa Paste merg din nou la control si atunci imi programeaza cezariana.
Colul e inca lung si inchis,in ciuda efortului facut in ultimele saptamani si a contractiilor foarte numeroase.Asa ca nu ma pot plange.Singura problema e ca de vreo cateva zile au inceput sa mi se umfle picioarele si mainile cam rau,nu mai stiu cu ce sa ma incalt,parca si la fata vad ceva modificari.Intr-adevar,nici nu am redus sarea,ba parca am marit doza in ultimul timp.
Ma apuc de citit din urma si revin!
Va pup pe toate,cap-coada!
Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
34+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
anda_magda spune:
ziua oanei e maine... dar cred ca ii poti ura in avans ![]()
voicu_bebi nu am gasit capitolul la care au discutat fetele despre avantaje - dezavantaje recolatre celule stem, dar poate ne ajuta ele.
Vine bebica ....
+35
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
voicu_bebi spune:
magda..nu-i nimic daca nu ai gasit..poate o sa ma ajute fetele cu un raspuns ceva 
Anca..

33+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Philip..refacere rapida puiului,sa treaca totul mai repede!!Deci despre sotul tau era vorba.. ![]() Carla..e buna berea fara alcool aici..dar depinde de marca,bineinteles!! Dici..meriti un brat mare de la cata rabdare poti sa ai cu familia sotului tau..ma bucur sa aud ca incet,incet iti recuperezi familia..si ca tati e alaturi de voi..Distractie placuta si ms de tratatie!!![]() |
Ooaau, a uitat Buni' ceva!!! asta o sa ramana in analele odiseei!!
Si in alta ordine de idei... Nicuratze si Buni, multumesc pentru sustinere, chiar ajunsesem sa ma gandesc ca e o problema cu mine.... daca numai asta auzeam, ca sunt rea si absurda si ca daca era vorba de mama mea as fi facut la fel...si uite ca nu mi-a dat prin cap sa intreb : la fel ca cine? ca sotul sau ca si cumnata???
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Theodor
29MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Dici..interesant costumasul...pt Matei l-ai cumparat nu? |
Da, dar aveau si pentru pitici mici, dar cred ca nu pentru ai nostri. Adica 9-12 luni parca era cea mai mica masura. Am uitat sa zic si cat: 79 lei, si un etaj mai sus era 80-100 lei doar bluza.
29MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui oana_MVT Fetelor bebele meu se grabeste tare sa fie prima albinuta in stup. Doctorul mi-a adus la cunostinta azi ca sunt dilatata 1 cm si "fully effaced" (adica uter subtiat cred ca asa se spune in romaneste). Contractiile pot incepe in orice minut. Maine merg la un eco sa vedem cat lichid mai are bebe. La multi ani sarbatoritelor. Va mai tin la curent. mami de Tudor si 33+ cu Eduard |
Gata, scoatem agitatele?????????? Wow, sanatate multa si nastere usoara, sa fiti sanatosi si sa ne pui poze
Stiu pe cineva care a stat 2 saptamani cu dilatatie 2, zicea ca bebe are fereastra spre strada
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui oanaalex Carla la tine s-a mai repetat criza de rinichi, ca-s tare derutata ca nu stiu la ce sa ma astept. Nu stiu cum e sa nasti natural dar stiu ca 5 ore cat m-a tinut criza imi venea sa ma urc pe pereti. La spital a fost si mai nasol ca eram la orizontala pentru monitorizare si am stat asa 2 ore cu dureri pana au terminat ei analizele si s-au hotarat ce sa-mi dea ![]() Oana 34+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
La mine nu s-a mai repetat criza, am luat un amestec de uleiuri esentiale care au dilatat caile urinare si au calmat durerile, am baut multa apa plata si am numarat pietricelele pe care le-am eliminat
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui baby-first LA MULTI ANI DICI, ANAELA SI NUTEL83!!! ![]() , sa va dea DDsanatate multa si bebei sanatosi si cuminti!!!!!Dici, esti o sfanta, serios si sotul tau are o rabdare de fier, desi toate au o limita!!! Eu de mult scoteam icoanele, cum se spune pe aici si nu mai avea curaj socrela sa scoata un sunet... Apropo de soacre, o astept si eu pe a mea sa doarma la mine ca o duce sotul maine sa o opereze la colecist, doar ca sotul meu ajunge maine dimineata de la Bucuresti asa ca o sa am onoarea sa-mi petrec seara cu ea. Sunt curioasa, apropo de sfaturi babesti ce o sa-mi aud de data asta ca la vizita trecuta nu aveam voie sa mananc peste ca nu o sa vorbeasca bebele decat tarziu ![]() ![]() . Dar o sa va distrez maine cu perlele pe care o sa le scoata, mai ales ca sotul nu e aici, ca el ii inchide gura fara drept de apel, mie mi-e rusine sa zic ceva... |
baby-first, super asta cu pestele
Eu ii spuneam sotului ca si-a facut-o cu mana lui, ca nu i-a zis nimic soacrei cand a trebuit si i s-a urcat in cap. Dar dand timpul inapoi...vad ca si eu am facut la fel. Mi-a fost rusine de rusinea ei sa-i spun verde-n fata sa nu se mai bage in familia mea si sa-si pastreze rautatile pentru ea sau fica-sa, iar ea a ajuns la concluzia ca i se cuvine. Si daca am suportat pana acum ma tin curelele sa-i suport toate mofturile.
Iar acum nu-i pot zice nimic ca ne santajeaza cu tensiunea
, cica de-aia a apucat-o plansul isteric, ca i-am zis ca il chinuie pe Adi.
29MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
CarlaV spune:
Ely, multumim de vesti, eu tineam minte ca ai multa treaba si sa nu te dam disparuta, plus ca pari sa stai destul de departe de epicentru, dar ma bucurca ne-ai linistit
.
Bebe Beca, as putea sa va dau a 2-a veste buna coapta ieri, dar astept sa vina la pachet cu a 3-a care probabil va veni maine
. Dar ce tinere de minte ai!!!
. Sanatate multa lui Noemi, imi place mult numele, o sa vedeti ca o sa fie bine 

.
Clody,
, super rochita si burtica. De bani stiu cum este, asa eram si eu in butoi inainte sa se nasca Saby, nici patut nu aveam cu ce sa-i iau, erau toti calculati la leu pentru facturi. Dar in timp lucrurile se aranjeaza, stiu ca e greu sa te gandesti acum la asta, te uiti cum cumpara altii ce ti-ai dori pentru copilul tau, tu nu-ti permiti si te apuca plansul, am trecut prin asta, este oribil, dar asa cum am mai spus, bebe mic are nevoie mai multa de iubire, liniste si parinti relaxati decat de multe lucruri materiale.
MamicaOana, multumesc, sper sa nu mai avem nici noi probleme macar pana la 5 ani
.
Pe mine m-a luat durerea de gat iar, de 2 zile, azi abia pot vorbi, m-am saturat de viroza asta, cand pare ca s-a terminat, revine si te loveste unde simte un punct mai slab. La sotul meu este tusea, la mine durerea de gat
.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
Serialbastre spune:
Buna ziua, fetelor!
Am lipsit doua zile din motive obiective, nu am avut net (a, schmbat firma si a durat un pic) si nici cu timpul nu am stat prea bine. Desi nu mi se pare ca fac mai nimic, zboara zilele mai repde decat atunci cand inca mergeam la scoala.
Noi suntem bine, nu prea ma lasa bebe sa dorm, dar e ok.
Saptamana viitoare ma debarca sotul pentru cateva zile la socri, asta insemnand ca iar nu intru pe aici. Nu prea ma incanta ideea, dar vrea sa dea cu var in camera si mai bine sa stau acolo linistita, decat sa ma agit degeaba si sa-l si incurc.
Nu am reusit sa citesc chiar tot, am luat-o si eu pe diagonala, dar gandurile mele se indreapta spre fiecare din voi.
De cumparat nu am cumparat nimic, nici nu prea avem cu ce, am sa pregatesc bagajul pentru spital dupa Paste.
LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele acestea! Si sarbatoritului (sotul Andreei). 
Andreea
32+ 

, sa va dea DDsanatate multa si bebei sanatosi si cuminti!!!!!