FIV 220

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bafta multa, girls! Sa primiti numai vesti bune!

Cata, esti super cu testele! Mi-aduc aminte ca imi tremurau gladiolele de era sa scap borcanelul cand am facut primul test de urina...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catalino eu tot cu OTV-ul as rezolva dilema, as deschide linia fierbinte cu raspunsuri DA sau NU la intrebarea "credeti ca a ramas Cata de data asta?" si macar din banii de SMS-uri iti deschizi dupa aceea un laborator privat de betaHCG-uri, sa vezi ce coada vor face fetele la usa ta.....

Ioana daca ai stii cate povesti "incredibile" am strans de cand tot visez la copii...
Uite, de exemplu, in cazul tripletilor, ca sunt la acest capitol, povestea a fost cam asa: in copilarie tatal a primit niste medicamente care l-au vindecat de nu-s ce boli, in schimb la golit pe la bijuterii, iar la prima spermograma a gasit Monseniorul numai urme de spermatozoizi, desi avea sub 30 de anisori; sa nu-ti mai zic ca timp de cateva saptamani il chema la 2-3 zile sa doneze si cum gasea de 2-3 gicutzi, cum ii congela, pana a strans un minim necesar sa o poata pune de un FIV si era 2002, iar pe atunci cand spunei FIV, aveai multe dileme; iar la ea, ovulatie naturala nu exista desi tot sub 30 de ani se invartea si ea; tocmai de aceea s-au pus 3 embrioni si 3 bebei au iesit, din prima incercare, tot Giulestiul se minuna, a fost o mare realizare......

Iar prietena mea, cea cu gemeni, trecuta de 40 de anisori, sa nu credeti ca in cazul ei FIV-ul a fost un moft. De ceva ani o deschidea Tutu aproape anual s-o curete de endometrioza, isi cumparase de vreo 7 ani de prin tari straine o scula minune care ii depista ovulatia, caci i se luase de monitorizari la care ecograful nu depista foliculi, sotul cu hepatita B, pus pe citostatice si lista e luuuuuuuuungaaaaa de belele, iar reusita a fost in mod natural la 4 luni dupa FIV, cu un amarat de tratament homeopat, ca nu mai stia cand ovula din cauza ca ii venea CM-ul la 40-50 de zile si nu mai stia cum sa imparta perioada in doua.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Catalino eu tot cu OTV-ul as rezolva dilema, as deschide linia fierbinte cu raspunsuri DA sau NU la intrebarea "credeti ca a ramas Cata de data asta?" si macar din banii de SMS-uri iti deschizi dupa aceea un laborator privat de betaHCG-uri, sa vezi ce coada vor face fetele la usa ta.....

Sau si mai bine sa fac testu in direct acompaniata de travestita Alexandra iar Naomi sa imi cante cu dedicatie

Moniland , Raluca - .

Culmea este ca desi simt ca testul este negativ am o stare generala de bine. Si liniste . Cel putin pentru moment. Probabil m-am scrantit de tot si nu mai contientizez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Am intrat sa spun "La mult ani" fetelor cu nume de flori si "Paste fericit" celor care azi serbeaza Invierea Domnului.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mami_vreau Sincer i-mi pare rau ca nu ai reusit din prima, sa nu mai treci prin tot chinul ptr.Fiv. Nustiu daca este de bine sau de rau, dar vreau sa-ti spun ca din toate fetele care eram ptr.ET in ziua respectiva la Giulesti doar una este insarcinata, 1 cu o posibila extrauterina,1 nustiu nimic, iar 3 cu negativ.I-mi pare bine ca esti optimista si mergi mai departe. Succes mult tuturor fetelor care fac FIV si celorlalte care nu fac dar se chinuie ptr.un bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Urez si eu Sarbatori fericite tuturor!

La multi ani, Floricelelor!!!

Sa ne ajute Doamne-doamne sa ne implinim visul!!!

Pup toate FIV-oasele!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!
In primul rand vreau sa spun si eu LA MULTI ANI celor care ieri si-au sarbatorit onomastica si PASTE FERICIT celor care au sarbatorit Sfintele Sarbatori!
Scuze pentru intarziere,dar am fost si eu plecata un pic in weekend pe la Predeal la o gura de aer.Sambata a fost vremea foarte frumoasa pe acolo...
Vineri mi-a venit si cm-ul ( dupa 4 zile de duphaston asa ca am intrerupt duphastonul ca asa a spus dr. Cocei ca poate veni si in timpul administrarii medicamentelor si atunci trebuie sa intrerup).Sincer nu stiu de la ce a fost dereglarea aceasta ca totul a mers perfect ciclul trecut.Sper doar ca de acum sa fie ok.

Cine zicea ca nu se fac fiv-uri la Giuly in iunie???Pai de ce???Eu daca cm-ul nu imi mai face figuri o sa incep prin 9-10 mai.Sa vedem....ca in zi 2 de cm o sa fac hormonalele inclusiv TSH si T4....incerc sa nu ma gandesc de pe acum la astea numai cand deschid forumul....

Catalino iti tin pumnii stransi.Poate o sa ai surpriza sa patesti si tu odata cum au patit multe fete,adica sa ai bhcg pozitiv si testul de urina negativ.Stiu ca nu crezi in asa ceva,dar sunt multe care au scris ca li s-a intamplat asta,bineinteles la inceput, ca apoi dupa mai multe zile s-a pozitivat si cel de urina.Baftaaaa!

Ioanatugs primul gand al meu a fost ca dereglarea mea a fost de la progynova luata vaginal in acest ciclu,dar dr. Cocei a spus categoric ca nu e de la asta,estrogenii dimpotriva influentand venirea cm-ului mai repede....asa ca nu am habar de ce,sper doar sa nu o fi luat razna de tot hormonii mei tocmai acum.O sa aflu eu la cm-ul urmator.Acum a picat tocmai sambata zi 2 si trebuia sa plecam la Predeal asa ca am zis ca daca oricum trebuie facute la startul fiv-ului nu are rost sa le mai fac acum;conteaza hormonalele din zi 2 de la start cele cu o luna inainte nu au importanta doar ca te ajuta sa iti faci o impresie....Tu analizele genetice le-ai facut?

Cristal draga multumesc,sper sa ajung si la un endocrinolog,dar acum nu mai am timp ca dupa Pasti teoretic incep fiv nr. 5....ce groaznic suna....stii tu prea bine....vad ca te-ai hotarat cu mama purtatoare...sa stii ca am si eu aceasta idee de multa vreme ,sa ma anunti si pe mine cum si unde se gaseste.Eu ma gandeam ca femeile care stau la tara or fi mai sanatoase,acelea se marita si de tinere,fac copii si cine stie poate ca in zona rurala ar fi mai usor de gasit.Dar pentru bani....si popa canta nu-i asa?Numai sa se voteze legea aceea odata!Tin pumnii si Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora esti criminala.You make my day.
Unde sa se gaseasca mamele purtatoare? Cum apare legislatia se deschide un supemarket cu mamici purtatoare.
Tu trebuie sa gasesti, indicat rude (mama daca are pana in 55 ani, sora, verisoara) prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cata printre rude nu am sanse,n-am la cine,mama are 63 de ani asa ca eu as da si anunt pe net sau in ziare ,why not?Altii isi vand un rinichi,unele isi vand virginitatea eu cumpar mama purtatoare,ai sa vezi tu anunturi din astea intr-o buna zi si atunci o sa iti amintesti de mine.Testul de azi e tot negativ?A cata zi e azi?

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora - z6. Si da..........mai negativ de atat nici ca se poate.
Sunt sigura ca or sa apara anunturi pe net. Au aparut ele si fara legislatie. Dar ai avea incredere sa apelezi la o necunoscuta? Si ma refer strict la motive de sanantate.
Stiu ca acum tarifele variaza de la 15000 la 20000 eur plus analizele plus pretul FIV-ului plus medicatia. In Grecia unde exista legislatie imi spunea asistenta ca au ajuns comisioanele la 50.000 eur. Asa ca hai sa nu ne mai gandim la ce e mai rau si sa speram ca o sa ne descurcam singurele.

Mergi la inceput