FIV 220
Raspunsuri - Pagina 9
KoraPop spune:
Cata stii bine ca zi 6 e devreme....Cat despre tarifele pentru mama purtatoare.....of tare mari sunt...da,daca ar exista legea as apela la o necunoscuta ( ca la cunostinte nu am la cine...),i-as face analizele si tot ce trebuie si as avea si grija de ea in timpul sarcinii,dar asta dupa semnarea unui contract notarial...Ai dreptate sa speram ca ne descurcam singurele....
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Cata dar un betaHCG pe cand? Sper ca tot optimista esti in saptamana patimilor! Doamne ajuta!
Kora bine ca au venit uratii, dupa FIV dereglarile hormonale sunt cam frecvente, stai linistita, nu e nimic grav. Cat despre mame purtatoare mie mi-a placut mult un film unde deja gasisera solutia sa faca niste clone umane identice cu parintii si clonele sa faca copii, in timp ce parintii reali se distrau de minune. La 9 luni te duceai si luai produsul finit, era raiul pe pamant. Nasol a fost insa cand clonele si-au cerut dreptul la o viata ca a parintilor reali, deci n-a mers nici asa raiul la infinit.....
Vei vedea ca soarta va gasi o solutie, care la final va fi foarte simpla, si pentru linistea ta sufleteasca. Cu Dumnezeu inainte!
Fetelor, voi fi off topic, dar nu pot sa nu va zic si voua prin ce-am trecut, poate veti fi voi mai destepte, tocmai ca sunteti atentionate.
Toata noaptea am stat cu WC-ul in brate, iar pe la 8 si ceva dormeam linistita, cand am primit un telefn de la vodafone, ca pentru faptul ca am vechime, voi primi lunar ceva puncte de loialitate si punctele se vor transforma in bani, totul e sa confirm un cod din mai multe cifre. Initial am inchis de 3 ori telefonul, dar m-au tot sunat, nu pot sa va descriu cate date aveau despre mine, in calitate de client.
Pana la urma am facut-o si desigur tipul, foarte sigur pe el, mi-a spus ca voi primi un mesaj de confirmare pe care trebuie sa-l STERG cum il primesc. Deja toata voma mi s-a luat de pe creier si am realizat in secunda aceea ca nu trebuie sa sterg mesajul, ci sa-l redirectionez catre sot, ca dovada. Vreau sa va zic ca in secunda in care am directionat, tipul mi-a confirmat ceea ce fac si m-a rugat sa-l STERG, nu REDIRECTIONEZ.
Cum am inchis, am sunat pe loc la serviciul clienti, dar de pe telefonul meu nu am putut accesa deloc acest serviciu si mai eram si singura in casa, fara alt telefon. Am crezut ca mor 2 ore ca sunam pe toata lumea, ei sunau la vodafon, dar cei de la vodafon spuneau ca trebuie sa-i sun eu, E IMPOSIBIL SA NU POT......
Am reusit sa sun de pe un RDS si instantaneu m-au luat in serios si au blocat numarul in care virasem 25 de euro, caci mesajul de confirmare pe care l-am redirectionat asta spunea, ca am virat 25 euro la numarul 0731084651.
In urmatoarea ora deja l-au prins pe individ, deoarece m-a sunat sa ma roage sa-l apar la politie, CAT TUPEU SI CAT DE CALM PUTEA FI..........
Cei de la vodafon mi-au zis ca lucreaza la niste campanii de informare a po****tiei, de 2 saptamani sunt sute de plangeri ca a mea.....
Problema e ca ce putea sa faca tipul ala si la ce informatii avea acces, nici cei de la serviciu clienti nu aveau, se minunau si nu le venea sa creada......
Deci,NU FACETI CA MINE....... Sau daca faceti, sunati in secunda numarul 2, daca puteti......
ala77 spune:
Stie cineva, la cat timp dupa un avort spontan (la 5-6 sapt) se poate face din nou FIV?
M Oana spune:
Minim 3-4 CM-uri, acum depinde si de cat de grabita esti, iar cea mai mare graba, de obicei, ti-o da varsta.
Important e ca intre FIV-uri sa-ti refaci toate analizele, sa faci cat mai multe alte analize, sa vezi daca ai ramas cu ceva sechele, sa te repui pe picioare psihic si eventual sa cureti organismul de hormoni cu o alimentatie sanatoasa. Iar daca ai ceva sanse si la natural, foloseste din plin lunile de dupa FIV, ca multe minuni s-au vazut.
Deci n-a fost sa fie acest FIV?
ala77 spune:
Oana, nu, se pare ca n-a fost sa fie...Din pacate, dar asta este, am de gand sa o iau de la capat cat de repede se poate. Desi, ma gandesc, am avut sansa sa se prinda acum, ce sanse mai am sa se prinda si data viitoare?
catalina2307 spune:
ala- in primul rand imi pare rau. Te-am urmarit si am sperat sa fie bine...
In al doilea rand vreau sa iti spun ca la mine primul fiv s-a terminat la 5 luni de sarcina , gemelara, printr-un avort spontan. Al doilea, din nou reusit, la doua luni sarcina oprita in evolutie. Acum astept rezultatul la cel de al treilea(FET). Deci dupa cum vezi sunt sanse foarte mari ca si cel de al doilea fiv sa fie reusit.
Eu ti-as sugera inainte de toate sa faci analizele trombofilie, genetice si dupa aia sa te gandesti la un urmator FIV.
Cea de a doua sarcina am pierdut-o pe 24 decembrie. Medicii nu au fost de acord sa ma lase sa incep un nou protocol asa repede fapt pentru care am transferat cei doi blasto ramasi (aprilie).
Stiu ca nerabdarea este mare.....dar nu accelera lucrurile. Lasa organismul sa se refaca , fa toate investigatiile si cand te simti pregatita da-i drumul.
Te pup si mult succes iti doresc.
M Oana spune:
Pai toate sansele.....
Eu prin FIV am obtinut o sarcina gemelara, s-a oprit din evolutie la 5-6 saptamani si uite-ma gravida naturel.....
Dar acum trebuie sa te pui pe picioare cat mai repede si sa faci un plan bun de atac, lasa procentele, crezi in sansa si tot inainte....
mami_vreau spune:
catalina esti de coma cu testele Iti tin pumnii sa vezi dublu! II
denisa multam mult! chiar imi pare rau ca nu a reusit decat o singura fata din cele care eram la spital! cine a reusit??? apropo... la ET m-am intalnit cu fata din Piatra Neamt care a facut punctia odata cu tine! a facut ET odata cu mine! a mers pe blasto si a transferat 3... nu stiu ce o fi facut! sper sa se fi prins! tu cand te mai bagi la FIV? ne intalnim in iulie??? abia astept! dar de data asta trebuie sa avem rezultate bune, ok???
kora ma bucur ca a venit cm, in sfarsit! eu ziceam ca nu se fac FIV-uri la Giuly in iunie! Nu stiu de ce! Asa mi-au spus fetele de acolo! acu' nu stiu daca e valabil doar pentru marinescu...
oana m-ai pus pe ganduri cu refacutul analizelor dupa FIV nereusit! mie nu mi-au zis sa repet nimic momentan! ce analize ar trebui sa fac inainte sa ma bag la un nou FIV???
ala imi pare rau !
Laura
ala77 spune:
Catalina habar nu am avut prin ce-ai trecut. Sper din tot sufletul ca de data asta sa fi reusit si sa fie totul bine, sa ai noroc sa-ti tii bebeul in brate peste 9 luni!
Oana eu pe cale naturala am sanse foarte mici. Nici nu stiu ce sa fac pana la urmatorul fiv: sa incerc natural, sau sa iau contraceptive sa ma crut putin ovarele. Problema e ca de cate ori am luat anticonceptionale am sangerat aiurea, deci nu stiu cat de bine imi fac.