FIV 220

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cata ai mai zis, uitasem. Corect!

Mami nici mie nu mi-a zis nimeni sa fac sau refac ceva, dar eu dupa primul esec la FIV parca am deschis ochii si am constatat cat de importanta e sanatatea mea si cat de important e sa stiu cat mai multe despre corpul meu.
Ma crezi ca eu pana la esecul la FIV (2007) nu facusem papanicolau si secretiile vaginale niciodata in viata mea, desi ma plimbam din 2000 pe la medici?
De verificat sanii cu o mamografie nici acum nu am facut, dar daca ar fi sa intorc timpul, la cate am vazut si auzit in ultimii ani, dupa fiecare tratament hormonal eu m-as cauta bine de tot, sa nu dau in alte necazuri cum au dat multe fete, care nu mai sciru pe aici.
Nu vreau sa bag pe nimeni in sperieti, doar eu am ajuns la vorba aia cu "paza buna, trece primejdia.......", ca doar prea mult am fost in faza in care niciun amarat de papanicolau nu stiam cu ce se mananca, dar la FIV-uri ma aruncam cu capul inainte.
Apoi dupa FIV am constatat ca toata lista aia lunga cu toxo, ureaplasma, micoplasma, chlamidia etc etc la mine era veche de vreo 2 ani, ca de lene, desi mi se ceruse la FIV eu, pe pilea mea nu am refacut nimic, ca sa nu fie mai vechi de 6 luni, cum se cere si le-am refacut dupa FIV ,sa vad daca de acolo am pierdut sarcina.
Si am mai facut o lista lunga, am dat-o parca la capitolul anterior, daca vrei o mai scriu o data, e lista aia de care ziceam ca se recomanda sa fie facuta la Cantacuzino, dar eu am facut-o la Medlife.....
La mine insa a fost caz de pierdere de sarcina, deci vigilenta ceva mai mare.....
Ma batea gandul sa fac si analize genetice, Marinescu chiar m-a indemnat, insa toata lumea mi-a recomandat sa merg in tari straine pentru asta si am tot amanat-o sa investesc in asa ceva (ca cam costa) si uite-ma ca nu a mai fost cazul.
Acum eu am facut multe investigatii pentru linistea mea si pentru ca am vrut sa-mi pazesc bine pielea, fiecare cum considera......

Ala sunt multe de luat in calcul la o asemenea decizie. In primul rand refacerea analizelor hormonale de zilele 2-4 e un prim pas. Apoi compari cu ce analize aveai inainte. Medicul care te-a urmarit si care iti stie trecutul, daca vorbesi serios cu el, cu tot istoricul tau in fata, poate sa ia cea mai buna decizie. Tu stii si ce sanse ai natural si ce beneficii iti aduc anticonceptionalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

multumesc mult de tot oana! nu are rost sa mai postezi inca o data lista ca o caut eu in urma! cred ca o sa fac si eu un papanicolau, o mamografie si o sa repet analizele la chlamidia, ureaplasma, etc... asta intr-o prima faza si mai vad ce mai e de refacut! saru'mana mult!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

fetelor m-am intors si eu proaspat operata.
Totul a decurs bine si am scapat de blestematele de trompe.
Operatia si histero au durat 2 ore datorita aderentelor .
M-am simtit destul de rau dupa,din cauza anesteziei .
Doctorita Codreanu este super,mi-a placut la maxim de ea.
Am vorbit inainte si dupa laparascopie si am discutat toate detaliile.
lucru care nu mi s-a intamplat cu ceilalti dr.
Pe 22 aprilie incep inhibarea ,ziua 21 apoi pe 4 mai merg la control,eco ziua 14.
Voi face puregon cu menopur,dar mi-a zis sa nu le cumpar inca pt. ca s-ar putea sa le iau de la Giulesti cu preturi mai scazute.
Cristal am patit la fel ca tine ,aderente la greu aveam.
Ioanatugs aveai dreptate despre d-rita ,este superba
Fetelor am cunoscut-o pe mami-vreau si este o papusa de fata,f. frumoasa.Laura imi pare rau pt. esec ,dar bravo ca lupti in continuare
Kora bine ca ai rezolvat,acum ne-am devansat cu tratamentul

Nu stiu de ce ,poate datorita d-nei dr., dar sunt asa plina de optimsm de data asta.
Parca e altfel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ianaaaaaa.... bine ai revenit dupa operatie! Ma bucur ca totul a decurs bine si ma bucur si mai tare ca esti plina de optimism! de data asta trebuie sa vii cu un rezultat pozitiv!
cum te simti acum? esti bine?
eu sunt ok! mi-am revenit si m-am inarmat cu optimism pentru FIV-ul urmator! te call diseara!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami mai am unele dureri cand fac miscari bruste,dar sunt fericita ca am scapat de hidrosalpinx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catalino din suferinta mea si apetitul tau pentru testele de sarcina, m-a pocnit acum afacerea secolului, taman pe criza asta.
Fata, stateam pe o mina de aur, aveam in dotare "sfantul Graal" si nu aveam ochi sa le vad, saru'manusitele ca mi-ai deschis ochii.
Si eu care cautam solutii OTV-iste.....

Ma, pai nu-mi deschid eu firma de teste de sarcina pozitive, produc sute, mii, milioane pe zi si dau la toate fetele din lume, la toate fetele care stie ca binili invinge......

Pai te duci cu testul la medicul de familie, te-ai scos cu un concediu medical. Te duci la soacra, gata, ai pus mana pe fiu'su, devi stapana in casa si cand anunti ca a fost alarma falsa, sa vezi cum esti tratata ca o printesica inca vreo 2 saptamani dupa.

Vand vise frumoase la fetilii frumoase, totul cu numai 2 liniutze, cine doreste, cine pofteste....
Si daca nici asa nu va mobilizez, deschid firma cu Flamingo Boisi si jur ca nu-i ofer pentru placeri trupesti, onor pe barbatelul meu, doar pe baza de analize hormonale cu coronita la dom'soare, succes garantat in proportie de 90% din prima incercare, bat orice record de succes pe alte cai....

Doritoarele sa faca liste de asteptare, ca deja linia fierbinte s-a blocat.....
Mi-au blocat-o aia de la Vodafone, ca de cand am anuntat ca ofer ca proasta 25 de euro, ma roaga si alti amarati sa fiu generoasa si cu ei, deci asteptati sa ma sacrific pentru domnii si apoi ajung si la doamne, numai ca nu prea pot bea lichide ioc, deci productia o sa fie cam redusa la liniutze......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io am o alta problema. De nu se pozitiveaza testul(ceea ce este putin probabil - ma doare burta de mor) sau nu vine CM -ul mai repede imi pierd dracu' si vederea la cat ma chioarasc sa vad umbra umbrei.Inca doua FIV-uri si ajung la fund de sifon.
Asa ca draga Oana poti sa extinzi afacerea. Baga si rame de ochelari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cata bine ai revenit! Lasa ca cel de diseara o sa iasa cu o usoara urma si sa vezi atunci cat te mai chirasti

Oana sa stii ca afacerea asta merge pe timp de criza sau de abundenta. Te apuci de facut lista?

Kora bine ca a venit, deja toate il strigam. La mine e pe invers, a venit in Z17. Adica am cm de 2 ori pe luna??? Si mi se pare ca am ovulat in Z13, z17 mi.a venit, deci Z27 vine iar?????
Fetelor va rog! o parere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Am primit si eu rezultatul la BHcg : 1.51 mUI/ml, n-a fost sa fie de data aceasta...Mai incercam cu congelatii la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mami_vreau Despre tipa din Piatra Neamt nu stiu nimic, a facut punctia cu noi dar ET nu.Sper sa fi reusit.Ptr.cel de-al doilea FIV. nu cred ca am sa-l mai fac la Giuly.Am simtit ca sunt pusa undeva pe o banda rulanda si hai la control.Nu am ce sa reprosez medicului care ma monitorizat si facut FIV., dar am senzatia ca se intampla ceva cu embrioni,(eu sunt cu donat.)sau sperma nu este de calitate, nustiu ce sa spun.Aparatura o fi veche si nu mai face fata abundentei de FIV.si sunt mutati, plimbati embrioni, sper sa fie pitici de ai mei pe creier.Acum sunt la capitolul de lins rani.

Mergi la inceput