FIV 220

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Io ofer Flamingo Boisi, Cata vine cu ramele de ochelari, fiecare doritoare poate contribui cu ce are pe acasa, acceptam ovare fara chisturi, endometre de expozitie, utere tocmai bune de primit bebici....... si sa mor daca mai dam 50 000 euro comisioane la mame purtatoare, ne tratam pe baza de troc, fiecare cu ce are bun de oferit......

Blanche eu am patit-o la 5 luni dupa FIV. Pentru prima oara si singura oara in viata mea mi-a venit in ziua 17 si in ziua 28. Asta a fost cazul meu, la tine ma uit in ghioc si nu-s ce sa zic, dar daca se intampla la fel, inseamna ca asa e......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Blanche - neeeeeeeeeeee, nu se mai pozitiveaza nici mama lu testu'. Simt io ca doar am cu ce face comparatie.

Barbata'miu sa ma consoleze a propus un miel la protap si sa invit toate forumitzele fivoase sa isi spuna povestea si sa plangem in grup iar barbatii sa se faca pulbere

miro - imi pare tare rau....mergem mai departe. Nu ne oprim noi doar din atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

MIROimi pare rau pt nereusita ta. Unde ai facut FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna seara fetele!

In primul rand vreau sa-mi exprim sincer parerea de rau pentru nereusitele din ultima vreme: mami, alina, alla, miro, va pe toate si sper ca in curand vom muta toata gashca la odisee.

Iana, bine ai revenit si multa multa bafta! Este ca te simti un picutz mai usurica fara hidro

Catalina, hai cu liniuteleeee

Oana, esti grozava, ma mir de unde mai gasesti energie sa ne inveselesti

Ioana, ce mai faci?

Kora , la mine cm-ul urmatot trebuie sa vina pe 2-3 Mai asa ca nu "scapi" de mine nici de data asta

Va pe toate si va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Eeeee, Catalina daca-i vorba de miel la protap ma bag si eu, iar lui sotu' deja ii sclipesc ochii dupa o betie pe motiv de FIV (nu de alta dar nu se omoara cu mielul).
Asa ca hai mai repede cu vestea cea buna sa avem ce sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

buna fetelor, nu am mai citit aici pt ca am crezut ca sunt mai bine si ca pot sa nu ma mai gandesc o vreme la facut copii, dar nu pot sta prea mult departe si intr-un coltisor al mintii mele dorinta este mereu vie. s-a intamplat ceva insa care m-a facut sa imi doresc zilele astea mai mult ca niciodata sa ii dau omului iubit un copil. a nascut prietena cumnatului meu (fratele lui sotumeu.)copilul seamana enorm cu ei cu familia lui barbatumeu si cand am vazut-o , pentru ca este fetita m-a cuprins o mare tristete si de atunci nu ma pot abtine din plans. ma trezesc noptile de vreo 3 zile si este aproape evident ca am dat intr-o depresie. mi-e f greu. ati fost careva la psiholog pt infertilitate, merita sa ma duc, nu sunt genu care sa vb cu cunoscutii despre durerile mele. nu stiu ce sa fac e desul de rau ca nu gasesc in mine echilibrul sa ma port demn si sa astept. ma trezesc noaptea la ora 3 fix si incep sa imi fuga ganduri in cap, calculez ca sunt de 10 ani cu al meu si nu am ramas, ca organismul meu deja si daca as ramane din greseala sau sa fac un fiv ar respinge sarcina si imi fac f mult rau. imi pare rau sa va intristez vreau doar sa simt ca nu sunt singura, desi ma simt singura intr-o mare de oameni...am fost chiar f bine dupa fiv nici la aflarea rezultatului nu am plans deloc. nu sunt un om rau si nu vreau sa ma transform intr-o acritura, puteti sa imi dati un sfat cum sa gandesc, voi cum va impacati cu sarcini in familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, ma bucur ca ai trecut si de aceasta interventie. Esti tot mai aproape.
Fireyes, sunt aici sa te duc la Odisee. esti pregatita? Sigur de cativa ani
Catalina, hai cu liniutele II
Oana, tot asa cu ? Ce-i drept mie mi-au trecut pe la 11 sapt. Dar este o tipa la Odisee care inca ia wc-ul in brate.
Claudia, sunt momente si momente. Nici eu nu m-am simtit bine cand vedeam ca in jurul meu prietenele ramaneau insarcinata, nasteau si eu tot degeaba. Plangeam, ma necajeam, faceam crize, ma descarcam si imi ziceam bine ca suntem sanatosi si ne iubim. Incearca excursii/concedii de relaxare, nu pentru a concepe un copilas, ci pentru a te desprinde de probleme. Oricum copilasul in familie va fii tot timpul si trebuie sa-l accepti si sa-ti zici ca si tu vei "aduce" unul. Nu stiu cazul tau, dar cred ca nu e timpul pierdut pentru a reusi la un nou FIV.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mooama, Moni, stii cat sunt de pregatita? fezandata, rotunjoara, burta de parca deja as fi in 5 luni... numa' un mic pas mai am, sa dea acolo cu +

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna! Claudia cred ca fiecare dintre noi am trecut la un moemnt dat prin perioade mai dificile si am avut trairile pe care le ai tu- eu am o vecina, suntem prieteni de familie - care a ramas insarcinata odata cu mine , numai ca eu am pierdut sarcina si ea a avut mai mult noroc. Iti dai seama ca acum de cate ori o vad imi aduc amnite si ma gandesc ca as fi putut fi si eu asa - sa imi cumpar haine de gravi si sa fac planuri de reamenajare a locuinteinu pot sa ma abtin - dar asta este - incerc sa gasesc puterea sa merg mai departe si sa sper ca intr-o buna zi am sa vad din nou fericirea intiparita pe fata sotului meu cand i-am dat vestea ca testul este pozitiv....Asa este , e greu, numai cine a trecut prin asa ceva stie ce inseamna , dar sunt fete aici care au fost mult mai incercate ca noi si au reusit sau continua lupta - asa ca trebuie sa te ridici si sa iti urmezi visul
V apup,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

denisa tipa din Piatra neamt a facut ET odata cu mine! a transferat 3 blasto! Si eu sper sa fi reusit!
Eu nu stiu ce sa iti zic de faza cu embrionii... La mine din pacate a fost un singur ovocit si am avut noroc ca s-a fertilizat! De-asta nu prea pot sa-mi spun parerea din acest punct de vedere! Unde te-ai gandit sa faci urmatorul FIV? Eu am auzit pe cineva ca au o rata mare de succes la Sibiu. Dar mie nu imi e deloc la indemana. Eu raman la Giuly momentan. Si sper sa iasa cel putin un bebel si pentru mine din mainile lu' marinescu!
oana sa bagi si niste lupe la vanzare! special pentru cata ca sa nu-si mai strive vederea . iti tin pumnii nebunico!
miro imi pare tare rau! offfffff......
huski saru'manusitele! iti urez multa, multa bafta!
claudia nici eu nu ma simt foarte "confortabil" cand mai aud de cate o prietena ca e gravi! de multe ori ma gandesc ca sunt rea si invidioasa. Dar de fapt eu ma bucur pentru ea (sincer) dar in acel moment ma intristez pentru mine! La mine functioneaza sa ma gandesc la acel ceva pe care il fac pentru a-mi realiza visul! ma gandesc la urmatorul FIV, de exemplu! si la faptul ca le voi ajunge si eu din urma pe prietenele mele! te dulce si iti doresc sa ai multa putere pentru a trece peste acest hop!

Laura

Mergi la inceput