FIV 220
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
ala , mami - stau naspa. Una clara si albastra. Nici urma de a doua. Iar durerile de CM sunt din ce in ce mai mari. Stiu clar ca e negativ.Pleeease nu imi spuneti ca pana la BHcg mai sunt sanse etc etc fiindca e clar negativ. Imi cunosc organismul, stiu cum reactionez in sarcina, stiu care sunt durerile de CM. Asta este....iau o pauza pana in septembrie cand am sa fac ultimul FIV. Am ajuns la limita si nu mai am putere....am obosit. Daca asa vrea Dumnezeu asa sa fie. Probabil nu imi este ursit sa fiu mama. O sa imi canalizez atentia catre altceva...
szivarvany spune:
Catalina, noah io nu te contrazic sa nu o iau pe cocoasa dar e asa cum zic fetele, so in septembrie sunt sanse maxime, da ? 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Blanche25 spune:
Catalino ce ai mamico? Cum sa nu iti fie lasat sa fii mama? Ai vazut bine ca embrionii fresh sunt fresh! Si oricum ai zis ca cei 2 pusi erau de cal. B-C, poate le.a trebuit mai mult timp sa se dumireasca unde sunt. Capul sus!
Oana zici cumva luna 5 dupa FIv????Hmmmmmmmmmm.....pai luna 5 dupa FIV sunt si eu
, ca bine zice ghiocul tau. Adica si asa mi se parea mie ca de vreo 2 luni cam ovulez si pe dreapta si pe stanga, acum o fac de 2 ori pe luna
, degeaba oricum.
Claudia toate trecem prin asa ceva, ni sunt foarte cunoscute aceste trairi. Cand ii ziceam eu vara.mii ca vreau bebe ea zicea ca nu vrea sa auda, apoi a ramas din prima luna de incercari, bebe are 2 ani acum si a zis ca din mai incearca pt bb 2, deci tre sa ma astept la un tel genul ''vei fi matusa de bb 2''...offfff....doare al naibii de rau
KoraPop spune:
Fetelor dragutelor ce mai faceti?Va pregatiti de sarbatori?
Eu am fost azi la biserica,m-am spovedit si cuminecat si abia astept sa plecam din Bucuresti de Pasti.Mergem cateva zile prin Ardeal,sper sa fie vreme buna....
Stie cineva daca dr. Cocei e deja in vacanta?Am tot sunat-o,dar are tel. inchis.De cand se reia lucrul dupa sarbatori la Giuly?
Husky draga tu incepi la cm urmator fiv-ul?Pai inseamna ca aproape ca ne tinem de manuta.Eu sper sa incep la cm urmator care iarasi sper sa nu mai intarzie ca cel de acum....Bafta muuultaaa!
Catalina io nu te contrazic,stiu cum e,iti cunosti prea bine organismul si mai ales tu sau lte fete care ati mai ramas gravide stiti cum e,puteti compara.Totusi trebuie sa faci bhcg-ul.Apoi la toamna o iei de la capat daca nu e sa fie acum si sa speram ca va fi bine pana la capat.Eu asa simt ca tu sigur vei reusi intr-o buna zi....
Imi pare rau pentru fetele care nu au reusit de data asta....E o cruce pe care trebuie sa o ducem,ne e data de DD si se intampla ca pana la urma sa ne fie luata de pe umeri sau trebuie sa o purtam toata viata.Asta este...totusi trebuie sa avem speranta si incredere in DD oricat de greu ne-ar fi...
Va
pe toate si daca nu mai pot intra pe forum pana dupa sarbatori va zic de pe acum PASTE FERICIT si DD sa va aduca pace si liniste sufleteasca, sanatate , bucurii si toate cele bune!

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ala77 spune:
Catalina, io zic totusi sa faci hcg-ul. Iti reamintesc ca la mine in ziua 12 testele au fost negative, mi-am luat gandul si in ziua a 13-a am facut totusi beta ca sa fiu sigura, sa opresc tratamentul. Si am avut surpriza sa fie pozitiv. Testele de urina s-au pozitivat abia in ziua 14, iar a doua liniuta era foarte slaba. Asa ca fa totusi testul! Cine stie, poate ai o surpriza!
Te pup!
miro_bv spune:
Multumesc pentru incurajari, dezamagirea e mare, incerc sa trec peste , sa nu ma mai gandesc o vreme la nimic...si sa o pot lua de la capat peste 3 luni.
Deocamdata astept CM, se pare ca s-a dereglat ceva pe-acolo dupa atatia hormoni...
Cica sa refac peste o sapt Bhcg, dar mi-a spus ca sansele sunt infime.
O sa va citesc in continuare, va doresc mult succes celor care sunteti in focuri...si ne mai auzim...
claudia79 spune:
Catalina, scoate prostia aia pe care ai zis-o din cap. ESTI FACUTA SA FII MAMA, ai mai ramas gravi, de cate ori vrei sa iti repet??????Ma enervezi si tu......
Mami_vreau, eu am "auzit" de 5 in ultima vreme, am fost la 3 baby showeruri si am facut cumparaturi pt bebelusi mai grozav decat pentru mine de la inceputul anului incoace. In plus fac 30 de ani si mi s-au adunat muuulte;supararea de la fivul din octombrie, un examen greu pe care trebuie sa il repet ca am gresit doar 2 intrebari, faptul ca sapt asta fac 30 de ani.....
Lavinutza-asta ma face sa merg mai departe-speranta- dar din cauza ca nu am ramas niciodata gravi nici macar din greseala, imaginatia mea nu prea are cu ce se mai hrani si o ia razna...eu cred ca tu ai sa ramai daca ai ramas o data exact cum i-am zis si Catalinei- corpul tau stie "rutina"...
Moni, stiu ca si stii foarte bine, intre fivuri nu ti-a fost nici tie usor. de obicei sunt calma dar am nevoie de macar o speranta sa ma agat. am fost in concediu dupa fiv, e drept mi-a facut f mult bine este exact ce aveam nevoie sa imi revin dar nu pot sa ma duc mereu din pacate cand incepe imaginatia mea s-o ia pe ulei...am sa ma pregatesc de un nou fiv, cred ca este tot ce pot sa fac. clinica mea are servicii de consiliere si cred ca o sa apelez, pt ca eu cred ca cea mai mare pb a mea este faptul ca nu MA IMAGINEZ gravida. si ca dovada ca in subconstientul meu nu exista acest pattern de gandire este ca mereu visez cu copiii altora, niciodata cu ai mei. Tu te visai vreodata gravida? Eu nici macar asta nu reusesc.
va pup pe toate. este reconfortant sa ai prietene virtuale cand nu poti vorbi cu nimeni apropiat fizic.