FIV 220
Raspunsuri - Pagina 7
ingeras26a spune:
Laura, Alina, imi pare tare, tare rau...
Ice, trimis mail si PM.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
miro, catalina, fireyes va tin pumnii fetelor!
iana iti urez si aici multa bafta astazi la laparo!
alina imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici la tine! dar asa cum ai spus si tu, mergem mai departe impreuna!
kora, catalina, fireyes, alina, lauraa, ioana, iazminn, alsima, ellanik, ingeras va multumesc mult de tot pentru ca ati fost alaturi de mine! m-a ajutat foarte mult acest lucru! Optimismul nu mi l-am pierdut dar am fost un pic tristuta ieri! dar dupa ce am adapat un pic soriceii m-am adunat si sunt gata din nou de lupta!
In alta ordine de idei, mi s-a spus ca nu pot face FIV in mai (e normal, e prea devreme... trebuie sa fac 1-2 luni pauza)... in iunie nu se fac FIV-uri la Giulesti asa ca eu intru in seria din iulie! Doamne ajuta! Sa speram ca atunci voi reactiona ceva mai bine la tratament! Va pup dulce pe toate!
Laura
M Oana spune:
Catalino tu intrebai daca e bun endometrul de ziua 4, pentru ca te pregateai de ET? Si nu spusasi nik? Pai cu oameni ca tine intra in faliment OTV-ul!
Am vazut pe la alte subiecte, ca ma stii ca vreau sa stiu tot, ca in zua 17 aveai endometrul de 8 mm, chiar nu ai luat nimic in perioada aia? Stiu ca la Giulesti se bagau la greu medicamente gen estrofem in situatii de ET, adica inainte de ET.
Vad ca sunt valcence in zona, tin sa le salut si eu, ca originile mele de acolo sunt si acolo merg des sa iau o gura de aer curat, desi indiferent cat de curat e, mie tot nu-mi prieste inca....... Dar apuc eu si ziua aia.....
Vroiam sa va incurajez si sa va dau un exemplu, care m-a stimulat si pe mine. Prin 2002 o prietena foarte buna de-a mea, care are o cofetarie celebra in Valcea, cu acelasi nume cu al meu, mergea la Monsenior si desi avea multe belele, s-a intors acasa cu tripleti, 2 fete si un baiat SUPERBI, niste copii de reclama, sa tot faci FIV-uri cand te uiti la ei.... Deci drumul pe care sunteti e bun.........
catalina2307 spune:
elenada , ellanik, mami vreau - multumesc mult.
Oana da ce te gandeai tu ca umblu cu recensamantu' printre endometre . Si am luat tratament la greu nu crescut degeaba doar ca place ochii mei. Acum sa vedem si cat de primitor este.
Ioano sa nu apari tu acu' cu exemple pozitive sa imi strici bunatate de depresie.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Apropos testele de sarcina al' de ieri si al' de azi - negative. Catalina |
subliniez ca nu esti in toate facultatile...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Moniland spune:
Catalina, si eu iti tin pumnii.
Fetelor, am venit sa va duc la Odisee. Cine-i prima?
24+
Ioanatugs spune:
Catalino daca mai vrei, mai caut!
Fireyes fugi tu prima, nu ne suparam!
M_Oana multumim! Eu chiar te rog sa-i dai un pumn depresiei mele, cu astfel de exemple frumoase...
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album