FIV 220
Raspunsuri - Pagina 6
alina_iulia spune:
La Gynera cu Dr. Laura Dracea. Doi blastocisti dar n-a fost sa fie. Este primul Fiv astept programarea de la cabinet pentru al doilea FIV..asta este, merg mai departe. O sa fie cu noroc la al doilea.
alsima spune:
mami_vreau, imi pare tare , tare rau, ca nu auzim vesti bune!!! Dar gandirea ta asa optimista imi place la nebunie! Orice ar fi mergem mai departe!!! Multi pupici
Alina...la fel...imi pare extrem de rau...
Dar va spun ce mi-as spune si mie: "Sus sa aveti inimile" ( e o expresia din Liturghia ortodoxa, care mie imi place la nebunie), adica credinta ca totul va fi bine!!!!
Multi pupici!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
elenada spune:
Catalina iti tinem pumnii toti trei. Bafta multa sa fie cu ochisori si sa fie la tine in burtica timp de 9 luni.
Fireyes multa multa bafta sa fie acest fiv fivul norocos. Tinem pumnii stransi sa vii cu vesti bune.
Kora sper sa vina urati daca nu au venit deja si iti dorec mul mult noroc sa reusesti.
Ioanatugs ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. Bafta
Fetelor sper sa reusiti toate cat mai repede sa ramaneti gravidute. Mult noroc va doresc si Doamne ajuta.
Pupici
elena +23
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
frank spune:
fetelor va admir tare, pe cele care sunteti la FIV 2 sau chiar 3. admir curajul si mai ales optimismul vostru!
eu ma fost tare dezamagita dupa un ET cu criogenati, voi mai face unul, tot asa, la inceputul lunii iunie si daca nici atunci nu voi fi norocoasa ma gandesc la un nou FIV. asta doar datorita VOUA, pentru ca pana de curand eram sigura k nu voi repeta experienta FIV.
succes tuturor!!!
ice_cream spune:
iazminn, spune-mi cum sa activez pm-ul, te rog. Eu sunt la primul FIV si maine dimineata merg pentru ecografie ziua a 21-a. Luni am programare pt obtinerea avizului psihologic. Vorbim.
ellanik spune:
Fetelor, imi pare rau pentru cele ce nu ati reusit .Ma intristeaza mult faptul ca citesc despre multe esecuri pe cand reusitele sunt in procent mai mic.Ma bucura optimismul vostru si ma alatur optimistelor aspirante .Sper ca atunci cand fac ET adica in iunie, sa fie cu noroc(o sa fie de ziua sotului meu).Dar pana atunci incerc sa nu ma gandesc la asta.Urmatorul CM incep cu AC asa ca....Sa avem incredere in Dumnezeu ca doar El stie ce planuri are cu noi.Va pup si va tin pumnii celor care asteptati rezultate.
Many_bani, Catalina, alsima,mami_vreau
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
Ioanatugs spune:
alina_iulia i-mi pare rau!
Cristal995 ce sa mai fac iubita? Deocamdata nimic in afara de analize si as vrea sa ma bucur ca toate mi-au iesit bune, insa in acelasi timp sunt trista ca nu am gasit o cauza a pierderii sarcinilor. In rest, iau fiecare zi asa cum vine si incerc sa nu ma mai gandesc...a si ma pregatesc sa botez un baietel dulce imediat dupa Paste. Il gasesti la semnatura mea! Tu ce mai faci?
Elenada multumesc!
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album
cristal1995 spune:
Ioana: tu nu gasesti o cauza a pierderii, la mine nu e nimeni in stare sa-mi spuna de ce nu se implanteaza.... Ce sa fac? Momentan nimic, caut mama-purtatoare, avand in vedere ca embrionii erau buni, si sper ca poate-poate vor fi mai lipiciosi de altcineva. Ca alta varianta, cel putin in capul meu, nu este...
Astept sa ne vedem, poate dupa Paste aveti timp sa mai tragem o "intalneala".
Va pupic
Aly-in cautare de mama-purtatoare
Ioanatugs spune:
Cristal1995 cat de mult te inteleg... Cred ca cel mai important lucru e sa nu ne pierdem speranta! Si eu simt nevoia unei intalniri ca pe vremuri....
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
my album