FIV 220
Raspunsuri - Pagina 5
ice_cream spune:
ingeras26a, iti dau adresa mea de mail pentru a-mi trimite datele tale: gratyela@gmail.com
Multumesc
KoraPop spune:
mami vreau te felicit pentru ca esti luptatoare si te pregatesti pentru fiv in iulie
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
mami vreau - imi pare tare rau....dar ma bucur sa iti vad optimismul. In mod sigur se va intampla data viitoare.
alina_iulia spune:
Fetelor am si eu rezultatul...negativ....4.2 primul BHCG si 0.6 al doilea. Ma pregatesc pentru al doilea FIV.
mami_vreau imi pare tare rau dar mergem inainte si raman cu voi.
lauraa78 spune:
Buna!
Mami,imi pare rau pt tine ca nu ai reusit,dar asa cum au spus fetele meste ff bine ca esti optimista.Eu dupa 2 fiv nereusite ma simt ca si cum nu as fi facut nici unul,sunt plina de optimism si ff increzatoare.
Iana,multumesc mult de raspuns!
Ioanatugs spune:
Mami_vreau i-mi pare tare rau si luptatoarei!
Kora atunci sigur e de la tratamentul pe care-l faci. Despre Corina Neamtu am auzit numai vorbe bune, asa ca multa bafta sa fie endocrinologul de care ai nevoie.
Madalina28 pup si eu printesa ta!
Iana_mari multa bafta maine!
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
cristal1995 spune:
Catalina:
Kora: eu am fost la Simona Fica. Iti poti face programare la Clinica Academica, pe langa cinematograful Patria. Este foarte buna...
Iana: bafta multa maine
Ioana: tu ce mai faci, iubita?
Va pupic pe toate
Aly
iazminn spune:
ice_cream vad ca esti din Valcea. Si eu. Esti la primul FIV? Si eu tot la Marinescu sunt pt FIV 3.Activeaza-ti PM pt a putea vorbi mai multe ,daca vrei