FIV 220
Raspunsuri - Pagina 4
madalina28 spune:
Kora hehe se spune ca luna mai e cea mai buna din punct de vedere al reproducerii, am probat-o pe pielea mea, asa ca luna viit vreau sa aud ca ai un test pozitiv neaparat
Ioana
Fetelor ce citesc eu pe aici acum cer la giuli si teste psihologice nici nu vreau sa ma gandesc cate analize au mai bagat in plus....
Va tin pumnii tuturor sa ajungeti cat mai repejor la odisee!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ice_cream ingeras25a, multumesc pt raspuns. Eu sunt tot la dl. doctor Marinescu. Am atatea intrebari sa-ti pun. Pot sa-ti scriu pe privat? O seara buna! |
poti sa ma si suni daca vrei
n-ai pm :), activeaza-l sa pot sa-ti trimit nr tel si id mess.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KoraPop spune:
Ioanatugs am facut unul barza ieri la insistentele tale si , mai mult,de frica vreunei extrauterine,dar a iesit negativ asa ca m-am linistit .Oricum am sa fac si analizele pentru tiroida TSH si T4 ( in zi 2 de cm,dar probabil la cm urmator ca cm-ul asta ma va apuca de Pasti probabil sau cu putin inainte...)si ma gandesc sa fac char o ecografie tiroidiana.Imi recomanda cineva un dr. endocrinolog bun?Am auzit de dr. Corina Neamtu...si poate ma mai sfatuiti voi....
Catalina esti mare figura.8 teste zici...pai daca incepi de azi si pana la bhcg iti mai si raman ca banuiesc ca prin zi 9 faci bhcg-ul nu?Bafta muuuultaaaa!
Madalina28 da,am mai auzit si eu,oricum de data asta vrand-nevrand am schimbat luna pentru ca toate fiv-urile le facusem in aprilie si octombrie si nu mi-au purtat noroc. si printesa Sofia
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
Kora draga mea de cate ori am asteptat eu ziua 9 sa fac BHcg? Ziua 7 . Intotdeauna mi-a iesit in ziua 7. Poate pt ca de fiecare data au fost blasto. Iar ca imi ajung 8 teste nu garantez.
Nu am apucat sa citesc tot.....avem ceva teste zilele astea?
Vad tare multe fete noi. Bine ati venit si va doresc sedere cat mai scurta. Ca sunt fivestele astea fete de treaba si tare dragute da sa ajungeti fuguta fuguta la odisee.
szivarvany spune:
Catalina si tin pumnii stransi-stransi pt cele 38 de saptamani
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Catalina si tin pumnii stransi-stransi pt cele 38 de saptamani |
Si io mult fata frumoasa si curajoasa si puternica.
miro_bv spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Nu am apucat sa citesc tot.....avem ceva teste zilele astea? Vad tare multe fete noi. Bine ati venit si va doresc sedere cat mai scurta. Ca sunt fivestele astea fete de treaba si tare dragute da sa ajungeti fuguta fuguta la odisee. Catalina |
Avem, avem teste de facut...
Ieri am ajuns mai devreme acasa si ...ia sa fac eu un test...eram ziua 9 de la ET, mult mai devreme decat mi s-a recomandat.
Eh, oricum, toate cele 3 teste pe care le aveam in sertar erau expirate de ceva vreme...l-am luat pe cel mai "recent expirat" si a fost negativ. Restul le-am aruncat...
Luni fac analiza de sange...nu stiu daca ma abtin sa maicumpar vreun test sa-l fac in WE ...mai bine stau linistita (asa zice sotzul).
Dar oricum...daca intarzie CM e semn bun, nu ?
catalina2307 spune:
many - luni, marti. Dar numai daca imi iese pozitiv cel de urina. Altfel nu fac nimic.Pupi multi, multi.
mami_vreau spune:
Fetelor am primit rezultatul si din pacate este negativ! Asa ca ma bag la un nou FIV in iulie! Va pup pe toate si va multumesc mult pentru sustinere!
Oricum nu plec de aici !Raman cu voi pe baricade! Pana in iulie cand imi talpasita la odisee!
Laura