FIV 220
Raspunsuri - Pagina 17
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| Buna dimineata, of ce ma bucur ca v-am gasit va zic pe scurt povestea noastra - de 3 ani vrem bebe, analize bune in general - toti medicii ne ziceau sa asteptam. in luna ianuarie am schimbat dr. am ajuns la Dr. Denisa Protopopescu, o lista lunga si noua de analize , rezultate: HSG - trompe 100% infundate spermatozoizi cam lenesi Am decis impreuna cu d-na doctor sa facem FIV. Luna asta mi-a venit ciclul pe 14 - si am inteles ca din ziua 21 incepem tratamentul. Am reusit sa cumpar Diferelin(1F), Gonal(30 de fiole) si Pregnyl(2F). as vreau sa-mi spuneti si mei care sun pasii ce se va intampla d-na dr mi-a spus pe scurt dar vreau amanaunte e cineva de aici care a facut sau va face FIV cu dansa? Multumesc frumos sper sa ma primiti in clubul vostru |
Draga mea si eu tot cu doamna doctor Denisa Protopopescu fac FIV. Eu astept ciclul de luna asta si urmeaza sa incep cu Diphereline 3.75 1 fiola apoi stimulare cu menopur (doza se v-a ajusta functie de cum raspund la stimulare) si doua fiole de pregnyl asa de incheiere
Ma bucur mult ca e cineva aici care este la aceeasi doctora cu mine

, nu de alta da eram singura care mergeam la ea pe aici. Oricum ai nimerit bine fetele sunt niste scumpe. Eu cu sotul nu am probleme eu sunt defecta cu trompele ca si tine.Sper sa ne mai auzim
.
toate fivoasele.
fireyes spune:
Eu am incheiat sirul FIV-urilor facute in varianta clasica cu acest FIV (bhcg=2).
Imi mai raman infinite incercari cu FIV pe ciclu natural, ca tot de atatea ovo scot (sau ma rog, asa presupun)... cand m-oi simti in stare sa dau piept cu calvarul asta.
In rest, nu mai simt decat deznadejde, sfarseala, epuizare...
still counting: 1,2,...
anka_daria77 spune:
fireyes

tare greu mai este.

Catalina si pentru tine.
Sper ca dupa Paste sa apara vesti mai bune ca cu asa noutati pic iar in butoi.
Dana_bebe spune:
anka_daria77 - si eu ma bucur mult ca te-am gasit
eu fac diferelinul pe 4 mai iar apoi mai vedem cand incep gomalul
mie mi-a recomandat-o o cunostiinta care a reusit din prina - are 2 gemene superbe dar mi-ar mai placea sa aud despre ale reusite
la tine e primul fiv?
LucaLuca spune:
Of, Fireyes! :( :(
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
nicole_40 spune:
fire, imi pare ff rau pt tine si sunt alaturi de tine...dar, asa cum ai spus si tu despre tipa ce a reusit dupa 13 incercari, cine stie...nu trebuie sa te lasi...
oanademunck spune:
Fireyes draga, scumpa mea sunt alaturi de tine am ochii in lacrimi pentru ca stiu atat de bine prin ceea ce treci.....nici nu mai stiu ce sa zic decat ca u e drept, nu e corect , nu e cinstit!!
miro_bv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Buna dimineata, of ce ma bucur ca v-am gasit va zic pe scurt povestea noastra - de 3 ani vrem bebe, analize bune in general - toti medicii ne ziceau sa asteptam. in luna ianuarie am schimbat dr. am ajuns la Dr. Denisa Protopopescu, o lista lunga si noua de analize , rezultate: HSG - trompe 100% infundate spermatozoizi cam lenesi Am decis impreuna cu d-na doctor sa facem FIV. Luna asta mi-a venit ciclul pe 14 - si am inteles ca din ziua 21 incepem tratamentul. Am reusit sa cumpar Diferelin(1F), Gonal(30 de fiole) si Pregnyl(2F). as vreau sa-mi spuneti si mei care sun pasii ce se va intampla d-na dr mi-a spus pe scurt dar vreau amanaunte e cineva de aici care a facut sau va face FIV cu dansa? Multumesc frumos sper sa ma primiti in clubul vostru ![]() |
Servus dana_bebe si anka...
Eu tot la dna Ptotopopescu am avut proaspatul FIV esuat. Cauza si la mine...hidrosalpinx pe trompe (le-am si scos cu totul inainte de FIv)...am scris niste mesaje mai la inceputul capitolului.
Cam ce ai dori sa stii ? O sa fie monitorizari cam la 2-3 zile...in functie de cum stai cu foliculii o sa ajusteze doza de Gonal, eu am facut in 12 zile 32 fiole, cam 2-3 pe zi, alternativ. Productie am avut buna, 12 embrioni au rezultat, acum mai am 10 inghetati. Fetele de acolo sunt intr-adevar foarte dragute, le-am deranjat cu nenumarate telefoane. Singura chestie care m-a deranjat a fost ca...desi imi spusese ca transferul se face la 48 ore, a tras cumva sa ocoleasca WE (punctia vineri, ET - luni), desi nu eram din Buc si mi-ar fi convenit in WE...pana la urma a fost la vreo 74 ore (a si intarziat vreo 2 ore fata de ora anuntata) dar nu cred ca asta e cauza esecului...inca n-am apucat sa vb cu ea, o sa merg la sfarsitul lunii la consultatie.