FIV 220

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Catalina Fireyes Mami Vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Fetelor care ati deschis capitolul, sa stergeti medsana din lista pentru ca nu se mai face FIV acolo.
Eventual daca mai este cineva in situatia mea si are embrioni congelati la ei sa stiti ca vi-i dau in pachet in brate sa va gasiti clinica, ei nu asigura nici transport, nici altceva.

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Fetelor, imi pare foarte rau pentru vestile proaste, sper sa gasiti putere sa o luati de la capat

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Catlina,Fireyes,D-zeu va va da puterea sa mergeti mai departe si intr-o buna zi tot EL o sa va dea copii mult doriti.
Fetelor eu dispar pt. o saptamana,merg sa ma relaxez pt. noul fiv pe care in cateva zile il incep si va doresc un:
PASTE FERICIT SI MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, s-a scumpit dipherelinul de 3,75 la Giulesti. Vad la incep cap ca scrie 530 lei. Mie astazi Florina mi-a luat 590 lei(adica 600 ca nu i-am mai cerut 10 lei). Atat este, sau m-a "tapit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Fetelor, s-a scumpit dipherelinul de 3,75 la Giulesti. Vad la incep cap ca scrie 530 lei. Mie astazi Florina mi-a luat 590 lei(adica 600 ca nu i-am mai cerut 10 lei). Atat este, sau m-a "tapit".

Atat am dat si eu acum 3 sapt :) nu te-a tepuit...

Fireyes, Cata

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Fetelor, va rog mult, raspundeti-mi si mie.
Ce fac daca nu-mi vine CM (deja mi-a intarziat 2-3 zile), in conditiile in care am facut diphe pe 05.12, trebuia sa-mi vina cm pe 14 aprilie, iar gonalul sa-l incep prin z 8-9 dupa calculele mele. Ideea e ca pot sa incep stimularea mai tarziu, nu-i pb, probabil ca asa o sa se intample, adica sa incep in z 3 de CM, dar asta inseamna ca daca va fi nevoie o sa treb sa mai fac niste injectii de inhibare, nu-i asa? Deshteptati-ma si luminati-ma, plzzz!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ingeras, nu stiu exact cum se face daca ai facut inhibare cu doza unica, banuiesc ca iti va da inhibare cand vor fi foliculii la anumita dimensiune (10 mm, stiam eu) - ca la protocolul scurt. Dar stiu ca si unor fete care au facut inhivarea cu diphe de 0,1 le-a intarziat Cm. Important e sa vina (si sa se termine? - asta nu stiu sigur) pana incepi stimularea. Banuiesc ca mai mergi o data la eco inainte de a incepe, nu?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Felicia, pai diphe doza unica acopera 28 zile, deci daca mie mi-ar fi venit cand trebuia, nu mai era nevoie sa fac. La eco ma duc pe 22, cand ar trebui sa incep gonalul. Dar sa vedem daca si cand vine cm...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Fireyes sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput